Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-766 από 766.
-
Πλέον ο περισσότερος κόσμος αλλάζει το κινητό του πριν τα φτύσει η μπαταρία. Υπό αυτή τη συνθήκη δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχούμε πάρα πολύ για τους τρόπους και τη συχνότητα φόρτισης. Βέβαια ιδιαιτερότητες σε κάθε κινητο-μπαταρία σίγουρα υπάρχουν και μάλλον χρειάζεται να λαμβάνονται υπόψη αν κάποιος θέλει καλύτερη απόδοση, ή τέλος πάντων να ξέρει γιατί πέφτει γρήγορα ή αργά η μπαταρία. Για παράδειγμα στο redmi note 2 είναι στανταρ ότι πρέπει να το φορτισεις για αρκετή ώρα αφότου φτάσει στο…
-
To power bank της xiaomi XIAOMI 16000mAh 5.1V/3.6A Power Bank Portable External Battery Charger for Smartphone and Tablet online - coolicool
-
Καλή επιτυχία. Ωραίο δωρακι!
-
Καλημερα. Εχω το RMN2 εδω και λιγο καιρο, φοραει την 5.12.10 και γενικα εκτος απο ψιλοπροβληματακια, δεν εχω θεματα. Σήμερα το πρωι μου εκανε το πιο περιεργο: αλλαξε το ρολοι απο αναλογικο σε ψηφιακο σε ολες τις καρτελες ( ξυπνητηρι χρονομετρο κλπ) χωρις να θυμαμαι να πειραξα κατι και χωρις να ξερω πως να το επαναφερω (στις ρυθμισεις δε βλεπω κατι). Δεν ειναι σημαντικό αλλα μου αρεσε η αναλογική μορφη και ειναι και το γ***το Ξερει κανεις πως να το επαναφερω? edit: επανηλθε με αλλαγή launcher απο…
-
Ψήφισα και εγώ πριν λίγο. Username εκεί anonik. Αντε να δούμε πότε θα περάσουμε την Ινδία