Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.
-
bug του site ?
Μήνυμαγια καποιο λογο απο εκει που ειχα 500+ ποντους και εχω και το μεταλλιο για τα 500+ ,τωρα επεσα στους 435 ποντους πως γινεται αυτο ?
-
Παράθεση από bilis41: “Για να κάνω fr στα wipe τσεκαρω και data δηλ? ” εχει επιλογη factory reset δεξια απο το advance wipe
-
Παράθεση από gelis: “Καλησπέρα σε όλους εδώ στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αυτή τη στιγμή έχω την 7.3.16 και σκέφτομαι να βάλω την 7.4.6 αν κάτι δεν μου πάει καλά μπορώ να ξανά βάλω την παλιά; δηλαδή μπορεί κανείς να πάει πίσω στις ROM; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση. ” ναι αλλα θα κανεις και wipe data εκτος των αλλων πριν το flash της rom
-
Παράθεση από recep: “Συνάδελφοι sos!, Κατέβασα στο ΜΙΧ την 7.4.6 και όταν κάνω επανεκκίνηση στο recovery εμφανίζεται η πορτοκαλί TWRP και δε λειτουργεί το touch screen, ενώ μέχρι πρότινος εμφανιζόταν η μπλε και ήταν όλα οκ. ” σε εμενα που εχω redmι note 4 (nikel) συμβαινει το ιδιο και για να δουλεψει το touch screen βαζω TWRP του cofface σε 'σενα τωρα παρε το twrp.img που ειχε μεσα η προηγούμενη xtrv που ειχες και δουλευε και καν' το flash απο adb απλα περασε μαζι με τη rom και καινουργιο twrp π…
-
Παράθεση από colossusr: “Παράθεση από mparaxir: “παντος εγω δεν μπορώ να καταλαβω κατι οσο αφορα την μπαταρια. οταν πρωτοπηρα το mido του πέρασα την πρωτη ρομ που ειχε βγει. με αυτην την ρομ η μπαταρια του κινητου κράταγε 3ημερες με ιντερνετ ανοιχτο παιχνιδια και τα συναφή τωρα να εχουν περαστει 3 η 4 ρομ απο τοτε που βγήκε. μάλιστα στην τελευταια ρομ περαστηκε με fr απο το φορτισω σήμερα μεχρι το βράδυ θα εχει πεσει στο 50 με 40% δηλαδη πλεον κραταει μια με μιάμιση ημέρα. τωρα η το χρησιμοποιώ …
-
απο την εφαρμογη SuperSU
-
οχι το εχει μεσα η ρομ εισαι ετοιμος !