μεσα στο κινητο (xtrv 7.6.30) εχω βαλει αυτοματη ενημερωση ,στο twrp εχω τσεκαρει μονο το 24h στην ωρα και το +3 στο time zone ειναι για μοσχα αν θυμαμαι καλα (πριν αλλαξει η ωρα δουλευε κανονικα με το +2 αθηνα
εχει παρει κανενος το ματι αυτη την αλλαγη που εχει γινει απο την 7.3.16 και μετα με το "New - Option for hiding the content of notifications on Lock screen" που ειναι στο menu ? γιατι δεν το βρισκω πουθενα...
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
@geoanto555 ναι ανεβασετο οποτε μπορεις και εγω μολις το δοκιμαζω καθε φορα θα σου απαντω γιατι λογο δουλειας το απογευμα δεν εχω και τοσο χρονο... ευχαριστω (ασχετο εσβησα το resurection remix theme και δεν ξανα εβγαλε E:strings.... κλπ ολα αυτα τα στρινγακια τελος παντων )
@geoanto555 δεν γινετε να παρουμε του cofface "cofface_twrp_nikel_recovery1124" 3.0.2-0 και να το προσαρμοσουμε στην 3.1 ετσι ωστε να παρω και γω TWRP 3.1 ?
δηλαδη το nikelaki μου είναι μία κατηγορία μόνο του (όπως και με το baseband version ήμουν ο μόνος που δούλευε σε P55 :p) , όλοι σας και μονος αυτά είναι
Παράθεση από ultragr: “δε μπορω να βρω με τιποτα πως κανω "Option for hiding the content of notifications on Lock screen (03-16)" changelog της XTRV 3.7.16 και μετα... και κατι ακομα στο update που εκανα κατα το wipe dalvik cache και cache ενω εγραψε successful εβγαλε και την παρακατω εικονα (λογικα πρεπει να ειναι λογο του custom theme στο TWRP δεν ξερω...) ” ξερει κανεις τι ειναι το κοκκινα γραμματα στο TWRP και γιατι το κανει ?
δε μπορω να βρω με τιποτα πως κανω "Option for hiding the content of notifications on Lock screen (03-16)" changelog της XTRV 3.7.16 και μετα... και κατι ακομα στο update που εκανα κατα το wipe dalvik cache και cache ενω εγραψε successful εβγαλε και την παρακατω εικονα (λογικα πρεπει να ειναι λογο του custom theme στο TWRP δεν ξερω...)
οπως εκανα flash σημερα την XTRV 7.3.23 παρατηρησα στο script οτι προς στο τελος κανει απο μονο του wipe dalvik cache και cashe, αρα γιατι πριν απο καθε update πρεπει να κανουμε και εμεις το ιδιο wipe πριν το flash ?