Παράθεση από varitimos84: “Παράθεση από BanditGR: “Το παλιό είναι. Μπορείς φυσικά αν θέλεις να αντικαταστήσεις το md1rom.img μέσα στο φάκελο firmware-update του zip της ROM με αυτό της επίσημης Global dev (που αντιστοιχεί στο P72 baseband) και να φλασάρεις, αλλά με δική σου ευθύνη. ” γιωργο.... αυτο το αρχειο πως το flashαρεις? με sptools? η μεσω twrp? για δωσε οδηγιες ” δεν το flasharis, απλα το κανεις delete απο το zip της rom και βαζεις στη θεση του το md1rom.img (baseband version) που θες να…
γνωμη μου ειναι οτι περα απο βελτιωσεις με τις custom rom (η Ελληνικη rom εχει και καλυτερη υποστηριξη στα Ελληνικα σε σχεση με τις global) ειναι και λιγο χομπι να μπεις στη διαδικασια να το πειραξεις...
για το novago και otetvgo ναι γιατι οι εφαρμογες αυτες αναγνωρίζουν το root και ας κανεις εσυ unroot απο τις ρυθμισεις θελει ξανα flash τη rom χωρις το supersu δεν χανεις τιποτα απλα κανεις wipe cache, dalvik-cache και flash τη rom
πας απλα και κανεις delete απο το zip της rom το supersu και ξανα περνας τη rom και εισαι ετοιμος μετραει για οποιον θελει να βλεπει novago ,otetvgo κλπ που θελουν unroot
ξερει κανεις γιατι οταν βαζω τη συσκευη στο pc μου βγαζει θαυμαστικο στους drivers του MTP με το παρακατω σφαλμα Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) πρωτη φορα το κανει... windows 10 χ64 το adb δουλευει κανονικα
XTRV 7.3.16 εχει το official baseband version P72 ή το P50 που εχουν οι αλλες XTRV ? για να ξερω αμα ειναι να το δοκιμασω ή απλα να το διαγραψω αν ειναι το παλιο P50
αν το δοκιμασω και δεν δουλεψει κανω απλα wipe cache, dalvik-cache μονο και ξανα περναω την ιδια με το P55 η θελει και format data κλπ ? (παντα για XTRV σε XTRV δεν λεω για official, οταν βγει η XTRV )
παντως σε εμενα με XTRV 7.3.2 (την XTRV 7.3.9 δεν την εβαλα γιατι απο οτι ειδα στο change log δεν ειχε και τιποτα το σημαντικο για μενα) η μπαταρια με 1,5 - 2 ωρες τηλεφωνο τη μερα και μετρια χρηση (λιγο internet να διαβασω καμαια ειδηση , κανα update απο playstore , λιγο youtube 2-3 βιντεακια...) το βραδυ ειμαι με 60-65% μπαταρια απο full το πρωι μια χαρα μου φαινεται....
Παράθεση από billyrek: “Παιδια καλησπερα. Εχω καιρο να αλλαξω ρομ και χθες που μπηκα ειδα πολλες διαφοροποιησεις στις κατηγοριες (nikel gucci κτλ). Ποια πρεπει να βαλω στο δικο μου;; Σημειωτεον οτι οταν αλλαζω ρομ δεν λειτουργει η recovery και πρεπει να μπω με cmd να την αλλαξω. ” ειχαμε την ιδια rom και το ιδιο προβλημα λογικα αυτο το topic θα σε βοηθησει... προβλημα με sim και activation σε redmi note 4 64 GB Helio x25 [SOLVED]
περα απο την flashboot rom στις XTRV rom πως μπορω να δω το baseband version πριν βαλω τη rom ,γιατι θελω να βλεπω τι παιζει απο πριν τη βαλω καθε φορα
ναι ειναι με το +30 δε ξερω αν ειναι ολα αλλα σε αυτο που το τσεκαρα ναι ειχε +30 μαλλον το βρηκα στο συγκεκριμενο νουμερο δεν εχω βαλει για ονομα γραμματα , εχω βαλει απλα μια φατσουλα λογικα για αυτο δεν το εβγαζε