Μπαταρία αυτή που είχε το κινητό μεσα έχω.Λέτε να φταει οτι ο ανταπτωρας απο την μια μεριά κάθεται στραβά και να μην φωρτίζει σωστα.Επίσης εχθές το φόρτισα το βράδυ το έκλεισα και σήμερα το πρωί είχε πέσει στο 93 η μπαταρία.
Ναι αλλα τι λες να φταίει που το κάνει αυτό? Επίσης καποιες σελίδες ποιο πίσω διάβασα οτι ενας αλλος φιλος ειχε το ιδιο πρόβλημα και το κινητό το είχε απο cityshop απο εκεί το εχω και εγώ.
Καλησπερα παιδιά. Σημερα το κινητό απο εκεί που έβλεπα ενα βίντεο στο facebook έκανε επανεκκίνηση απο μόνο του. Μου το έχει ξανακάνει και σε αλλες εφαρμογές. Εχω την 7.1.3.0 την ελληνική την έχω περάσει με καθαρή εγκατάσταση. Τι λέτε να φταίει? Λετε να περάσω την 7.2 απλά δεν θα την περάσω με καθαρή γιατι βαριεμαι ολα αυτά.
Παιδιά το πρόβλημα που ανέφερε ο φίλος λιγες σελιδες ποιο πριν οτι το κινητό κόλλησε και αναγκάστηκε να βγάλει την μπαταρία το εχω πάθει και εγω και το έχω και εγω απο το cityshop. Επίσης εχω περάσει ελληνική ρομ με καθαρή εγκατάσταση.
Παιδια το κινητό ξαφνικά απο εκεί που πηγα να κλείσω τις εφαρμογρς έφαγε ένα κόλλημα και δν έκανε τίποτα. Μετα έκανε επανεκκίνηση απο μόνο του. Τι λέτε να φταίει? Εχω την 7.1.3 stable την ελληνική. Τι λέτε να φταίει?
Γεια σας παιδια. Έχω το redmi note 2 prime εδω και σχεδον 2 μηνες. Σήμερα παρατήρησα οτι ο ανταπτορας απο τον φορτιστη καθεται στραβα το βαζω κανονικα αλλα με το που το βάζω στην πρίζα παλι καθεται στραβα.Λέτε να δημουργήσει κανενα προβλημα στο κινητο και να μην φορτιζει σωστα η μπαταρια?
Λοιπον εχω την ποιο πρόσφατη ελληνικη ρομ. Την κατέβασα εδω απο το site. Δεν εχω ουτε tempered glass ουτε screen film. Εχω παρατηρήσει το εμφανίζει και στο μαύρο οταν ανοιγει η συσκευή.
Παιδιά εχω το redmi note 2 prime εδω και 2 εβδομάδες. Κατω στην οθονη παρατηρώ μια μικρή βούλα άσπρη και φαίνεται ποιο έντονα απο την υπόλοιπη οθόνη. Κυρίως φαίνεται οταν εχει άσπρο φόντο πχ στις ρυθμίσεις. Τι λετε να φταίει?
Γεια σας παιδιά. Εχω εδω και λιγο καιρό το redmi note 2. Παρατηρώ οτι το πληκτρο on/off και το πλήκτρο έντασης κουνιουνται αρκέτα. Εβαλα και μια θηκη και θελει καπως περισσότερη δυναμη για να τα πατήσω. Δεν πιστεύω να σπάσουν ή να μην λειτουργούν. Απλά τα φοβαμε λιγο.
Λοιπόν παιδιά. Περασα την τελευταία miui ελληνική ρομ. Ολα μια χαρα. Επιτέλους προστέθηκαν και κάποιες εφαρμογές που δν έχει πριν οπως το τηλεχειριστήριο για τις τηλεορασεις. Διάβασα οτι καθαρή εγκατάσταση χωρις υπολογιστή γίνεται απλα να κανεις τα παντα wipe και να περάσεις την ρομ. Ισχύει?
Μπηκα σε recovery και εχω την team win recovery οποτε ολα καλα. Δηλαδή τώρα αμα θέλω κατεβαζω την τελευταία stable ελληνική και την περναω απο τον updater?