Οταν κατεωαζω τις ρυθμίσεις για το wifi και αυτά δν φαίνεται τίποτα. Αρχικά λεω να περάσω μεσω του updater την ποιο πρόσφατη miui ελληνική ρομ. Αμα το κανω μεσω του updater σβηνονται οτι εχω στην συσκευή?
Ωραία οποτε θα κανω καθαρή εγκατάσταση. Επίσης να πω αλλο ενα πρόβλημα που αντιμετώπισα για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Στο κινητο κάτω στην οθόνη οταν έχει απο πίσω άσπρο φόντο διακρίνω μια μικρή άσπρη βούλα που φαίνεται ποιό έντονα απο την υπόλοιπη οθόνη. Αυτο ομως δεν το εμφανίζει πάντα κάποιες φορες φεύγει. Λετε να είναι και αυτό θεμα rom? Σορρυ παιδιά αν σας ζαλιζω αλλα με το προηγούμενο κινητό είχα απελπιστεί με τα προβλήματα που είχε.
Δεν ξέρω σίγουρα για το recovery. Θα το κοιτάξω και θα σου πω. Θα παω στην τελευταία stable. Καθαρή εννοείς να περάσω fastboot rom και μετά την ελληνική ρομ?
Δεν εχω twrp. Έψαξα λιγο στο site και ειδα οτι κατεβάζω την τελευταία ρομ την περνάω στο κινητό και μετα το κανω με τον updater. Αμα το κάνω ετσι θα σβηστούν τα αρχεία που έχω μεσα?
Καλησπέρα παιδιά. Εχω εδω και 1 εβδομάδα το xiaomi redmi note 2. Το αγορασα απο κατάστημα του skroutz. Σήμερα έβγαλα την καρτα sim και την έβαλα αργότερα. Ανοιξα το κινητό και μετα απο λιγο απο εκεί που χρησιμοποιούσα το κινητό έκανε επανεκκίνηση απο μόνο του. Απο εκείνη την ώρα δεν με αφήνει να περάσω αρχεία στην sd. Τι λετε να φταίει. Να φταίει η sd?