Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 214.

• Το ξέρω απλά και πριν όταν τύχαινε να το χρησιμοποιώ δεν είχε τέτοιο θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επίσης παρατηρώ ότι όταν το βάζω για φορτισμα και το χρησιμοποιώ ζεστενεται πάρα πολύ και αρχίζει να κολλάει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και πάλι! Πέρασα την evolution x 5.1 όλα μια χαρά. Πολύ καλή φαίνεται μέχρι στιγμής. Πάντως το wifi call ενώ είναι ενεργοποιημένο δεν δουλεύει. Ξέρει μήπως κανείς που να την έχει τι παίζει? UPDATE : Τελικά δουλεύει απλά δεν εμφανίζει το σήμα και δεν λειτουργεί στην λειτουργία πτήσης. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο YouTube σε κάποια βίντεο με την evolution x είδα ότι υπάρχει το wificall πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι έριξα και μια ματιά πιο πάνω . Εγώ θέλω να τρέχει κομπλέ και κυρίως να έχει καλή η διάρκεια η μπαταρία γιατί τώρα είναι πολύ κομπλέ από θέμα αυτονομίας. WifiCalling και Gcam που είδα νομίζω πως όλες τα υποστηρίζουν.

• Καλημέρα παιδιά ! Σκέφτομαι να βάλω καινούργια custom rom , τώρα έχω το miu12 20.6.18. Ποια rom μου προτείνετε που να είναι καλή και με καλό battery life ; Έχω δει τελευταία παίζει πολύ η καινούργια evoluton X 5.1.

• Γειά σας παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα με την κάμερα του note 5. Όταν βγάζω σε landscape η φωτό βγαίνει ανάποδα(δηλαδή για να την δω μετά στην συλλογή πρέπει να κλείσω την αυτόματη περιστροφή). Αυτό αρχικά μου το έκανε με την tr camera και με την gcam αλλά πλέον το κάνει και στην στοκ. Επίσης πολλές φορές στο messenger αν σηκώσω μια βιντεοκλήση και είναι γυρισμένο λίγο το κινητό πάλι φαίνεται η κάμερα μου ανάποδα. Φοράω miui 12 20.6.18(weekly). Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Βάζω και μια φωτογραφία για …

• Το έκανα κανα 2-3 φορές και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκιμασα και επανεκκινήσεις αλλά τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

teobitoulas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τι εννοείς με το "δε μου δίνει τη δυνατότητα να το ενεργοποίησω στις ρυθμίσεις"; Δεν υπάρχει η ρύθμιση;” Αυτόaaea4d69b9a4ba521c43f3a9a99951d8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά! Πέρασα σήμερα miui 12 xtrv στο redmi note 5 . Ενώ πριν δούλευε κανονικά και το volte και το vowifi τώρα τίποτα. Έχω ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες μέσω του κωδικού που πληκτρολογούμε στο τηλέφωνο αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να το ενεργοποιήσω στις ρυθμίσεις. Έχουμε καμία ιδέα ; (Cosmote έχω) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

teobitoulas - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Έχει εκδόσεις που λειτουργούν, αν βάλεις xtrv. Αν είσαι με stock rom θέλει πειραγμα το cam2api. Δες στο αντίστοιχο νήμα. Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών” Xtrv θα βάλω. Θα ψάξω κάποια να δουλεύει. Ευχαριστώ και πάλι! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Gcam ξέρουμε αν λειτουργεί κανονικά ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

teobitoulas - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “[Miui 12 20.6.18] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 29 συσκευές Δες και το twrp TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI” Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που μπορώ να βρω την πιο πρόσφατη ; Ή απλά να την κατεβάσω μέσω του updater και να την περάσω με twrp ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά! Φοράω εδώ και κάποιο καιρό την τελευταία xtrv 20.3.26 σε miui 11. Μιας και βρήκα χρόνο λέω να κάνω update στο 12αρι. Αν το κάνω ota θα υπάρξει κάποιο θέμα ( η πιο πρόσφατη που έχει έρθει είναι η 20.6.18) ή θα πρέπει να το περάσω με twrp ; Επίσης gcam λειτουργεί κανονικά στο 12 ; Υ.Γ Αν κάποιος την έχει περασμένη θα ήθελα να μου πει εντυπώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ:) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γεια σας παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω αν ενεργοποιήσω το find my phone θα υπάρχει κάποια θέμα επειδή έχω xtrv? Γιατί νομίζω κάπου το είχα διαβάσει πριν καιρό. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έγινε. Ευχαριστώ πολύ παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θεσσαλονίκη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk