Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 214.
-
Δεν έχω ιδέα καθόλου και φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία. Επίσης είχα παραγγείλει μια φορά απο ebay για ενα παλιό κινητό και την είχε κάνει ενας γνωστός που ήξερε και τελικά είχε κάνει βλακεία στην τοποθέτηση. Οπότε δεν έχω και τόσο καλές εμπειρίες με οθόνες. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα δυστυχώς έπεσε το κινητό και έσπασε. Όμως έχει σπάσει μόνο το τζαμι. Η οθόνη λειτουργεί κανονικά και ούτε έχουν σκάσει τα χρώματα. Γνωρίζουμε κάποιο καλο κατάστημα για επισκευή στην Θεσσαλονίκη ? Επίσης υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξουν μόνο το γυαλί και όχι όλη την οθόνη? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από teobitoulas: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από teobitoulas: “Καλησπέρα παιδιά! Σχετικά με το vowifi μετά το τελευταίο update xtrv 9.11.28 miui11 δουλεύει κανονικά σε cosmote. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το θέμα με το minimum brightness έχει λυθεί;Είμαι ακόμα στην 9.10.24 λόγω των patches του UserXP...” Τι θέμα είχε? Εγώ δεν είχα παρατηρήσει κάτι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Που όσο και ν…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από teobitoulas: “Καλησπέρα παιδιά! Σχετικά με το vowifi μετά το τελευταίο update xtrv 9.11.28 miui11 δουλεύει κανονικά σε cosmote. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το θέμα με το minimum brightness έχει λυθεί;Είμαι ακόμα στην 9.10.24 λόγω των patches του UserXP...” Τι θέμα είχε? Εγώ δεν είχα παρατηρήσει κάτι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: Mi Band 4
teobitoulas - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “Παράθεση από teobitoulas: “Εμένα στο κινέζικο το μενού είναι κανονικά στα ελληνικά και μόνιμο. Δεν αλλάζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με official mi fit? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι official Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αναφέρεσαι σε xtrv rom ή official; Για το vowifi θέλει ενεργοποίηση από συμβατή συσκευή με μύνημα και μετά απλά το ενεργοποιείς και στο Xiaomi. Δες εδώ VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI Ενεργοποίηση VoWiFi Vodafone” Για xtrv αναφέρομαι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Band 4
teobitoulas - - Mi Band
ΜήνυμαΕμένα στο κινέζικο το μενού είναι κανονικά στα ελληνικά και μόνιμο. Δεν αλλάζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. Εχω 2 ερωτήσεις. Φοράω την έκδοση 9.11.14 beta. Μου ήρθε update όπως έρχεται κάθε εβδομάδα και όταν εκανε την λήψη μου εμφανισε κανα 3 φορες το μήνυμα: Σφαλμα κατα την λήψη το MD5 Sum δεν ταιριάζει. Παταγα επανάληψη και συνεχιζε κανονικά. Τελικά κατέβηκε . Να κάνω το update ή θα υπάρξει κανα πρόβλημα και θα μπρικαρει το κινητό? Επίσης το VoWifi πως μπορώ να το ενεργοποιήσω στην cosmote? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannnis12: “Παράθεση από teobitoulas: “Καλησπέρα και πάλι παιδιά.Θέλω να περάσω την gcam είμαι με την miui 11.1 την 9.11.7 Beta και δεν εχω ροοτ. Βρήκα τον παρακάτω βιντεάκι.Κατεβάζω αυτά που λέει και απλά φλασάρω? youtube.com/watch?v=xDbnpAtwW90.Τα δεδομένα να φανταστώ δεν χάνονται ? ” Κατεβάζεις την εφαρμογή που θέλεις και απλή εγκατάσταση, αν δεν είναι συμβατή δεν θα σε αφήσει να την εγκαταστήσεις Εγώ έβαλα από εδώ google-camera-7-0-redmi-note-5-pro” Αα τέλεια την κατέβασα. Ολα …