Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 214.

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! Τελικά ολα καλα με το band Έχω την εξής απορία. Επειδή είναι κινεζική έκδοση θέλω να το έχω στα αγγλικά. Το αλλάζω απο το notify and fitness αλλά μετά απο λίγο μπαίνει πάλι στα κινέζικα. Μόνο αν βάλω και το κινητό στα αγγλικά αλλάζει μόνιμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το έχω στα αγγλικά και να μην αλλάξω γλώσσα τηλεφωνου? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Κάποια ειδοποίηση δεν μου άφησαν. Πήρα μόλις τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι απο αύριο μπορώ να πάω να το παραλάβω. Απλά με ανησύχησε αυτό που έγραφε ότι απέτυχε η αποστολή στο 17track. Ευχαριστώ πολύ πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω?26aa1348d6fb0f1d510b36d02db83568.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά!! Πριν λίγες μέρες είχα ρωτήσει παλι σχετικά με το τελωνείο για το band που περιμένω. Τελικά ολα καλά πέρασε και έχει φτάσει Θεσσαλονίκη. Όμως σμρ στην εφαρμογή του aliexpress λέει delivery failed. Μπαίνω στο 17 track και στην σελίδα απο τα ΕΛΤΑ και το τελευταίο που βγάζει είναι το εξής που φαίνεται στην φώτο. Ξέρουμε μήπως τι γίνεται? f22be6169ddf0fae189a23149e8f10dd.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Ωραία ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Είναι όμως φυσιολογικό να κάνει τόσο καιρό? Ας πούμε τα airdots που είχα παραγγείλει μέσα σε μια μέρα είχαν περάσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! Έχω παραγγείλει το mi band 4 απο aliexpress. Με κάποια κουπόνια μου βγήκε στα 19 €. Έχει όμως περίπου μια εβδομάδα που έχει φτάσει Ελλάδα και απο ότι τσεκαρω με το tracking number στην εφαρμογή 17track λέει αποφόρτωση-περιμένοντας τελωνειακό έλεγχο. Είναι φυσιολογικό τόσο καιρό; Επίσης αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα δεν θα με είχαν ενημερώσει; Πάντως στο aliexpress δίνει σαν estimate delivery time:15-29 Σεπτεμβρίου. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μ…

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Αα κατάλαβα. Εγώ απλά θέλω όταν έχω το band να συνδέω και τα airdots.

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Τέλεια. Ευχαριστώ πολύ!!

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Πως? Απλά θα πατήσω να συνδέσω και την άλλη συσκευή και όλα κομπλέ?

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! Παρήγγειλα και εγώ το mi band 4 και περιμένω να έρθει. Έχω την εξής απορία. Εφόσον έχω συνδεδεμένο το band με το κινητό μπορώ με κάποιο τρόπο να συνδέσω και κάποια άλλη συσκευή Bluetooth?

• Airdots απορία

teobitoulas - - Mi Bluetooth

Μήνυμα

Όχι δεν έχω διαπιστώσει κάτι

• Mi band 4 Chinese version

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Αυτό πιστεύω και εγω ότι δεν αξίζει να δωσω 35+

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Ωραία εγινε. Ευχαριστώ πολύ!!

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Αρα τα ελληνικά μόνο η international version θα πάρει?

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω το mi band 4 απο το aliexpress την Chinese version. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με την κινεζικη έκδοση? Ή ας πούμε αργότερα όταν βγουν τα ελληνικά θα μπορώ να τα περάσω?

• Airdots απορία

teobitoulas - - Mi Bluetooth

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κανείς όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση των ακουστικών μεσα στην θήκη εαν συνεχίζει τα τρώει μπαταρία εφόσον τα έχω μέσα?

• Γεια σας παιδιά! Έκανα πρόσφατα update σε 10.3.1.Ενεργοποιώ το ambient display αλλά δεν λειτουργεί ούτε μου εμφανίζει επιλογές για το ρολόι.Ξέρετε τι φταίει; Μήπως παίζει ρόλο ότι έχω region Ινδία; Ευχαριστώ!!

• Καλησπέρα παιδιά. Επειδή το miui 10.2 στο note 5 δν έχει έρθει ακόμα άλλαξα την περιοχή σε Ινδία και μου έβγαλε το update. Αν το κάνω θα μπει κανονικά η stable rom της χώρας ή θα περάσει της Ινδίας και γενικά θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν το αφήσω έτσι γτ έχει το face unlock?Ευχαριστώ!

• Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βελτιώνει την κάμερα αλλά να μην χρειάζεται ροοτ? Υ.Γ Με την μαμα εφαρμογή είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά λέω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο