Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 214.
-
Note 5 απορίες
ΜήνυμαΩραία. Ευχαριστώ πολύ
-
Note 5 απορίες
ΜήνυμαΠαιδιά μόλις το πήρα. Για δείτε είναι όλα οκ με την ρομ? Έχω την global ή καμιά κινέζικη?
-
Note 5 απορίες
ΜήνυμαΠαιδιά το κινητό παίρνει 2 nano sim σωστά?
-
Note 5 απορίες
ΜήνυμαΝα σαι καλα
-
Note 5 απορίες
ΜήνυμαΤο παρήγγειλα τελικά απο το 8cores. Διάβασα καλές κριτικές. Τώρα περιμένουμε...
-
Note 5 απορίες
ΜήνυμαΩραίαα τότε. Το κατάστημα 8cores το οποίο το έχει πολύ χαμηλά και έχει και καλές αξιολογήσεις γνωρίζεται αν είναι αξιόπιστο?
-
Note 5 απορίες
ΜήνυμαΟπότε αν γράφει global version πιθανότατα να την έχει εγκαταστημένη. Δηλαδή δεν θα χρειαστεί να κάνω κάτι?
-
Note 5 απορίες
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Αποφάσισα να αγοράσω το note 5 σαν μια καλή αναβάθμιση του note 2. Αρχικά επειδή θα το αγοράσω απο Ελλάδα και συγκεκριμένα απο κάποιο μαγαζί στο skroutz τι θα πρέπει να προσέξω? Να λέει global? Επίσης όταν το παραλάβω θέλω να βάλω global rom η οποία να παίρνει ota updates . Ποια είναι η καλύτερη πιστεύετε? Τέλος αν κάποιος έχει τη συσκευή και έχει δοκιμάσει το pubg θέλω να μου πει λίγο πως τα πηγαίνει. Ευχαριστώ!
-
MI MIX 2 γνωμες [SOLVED]
ΜήνυμαΚατέληξα τελικά στο note 5 σαν μια πιο οικονομική λύση. Ευχαριστώ πολύ!!
-
MI MIX 2 γνωμες [SOLVED]
ΜήνυμαΑα ωραία τότε. Το σκέφτομαι γιατί και λιγότερα λεφτά και πολύ καλό κινητό
-
MI MIX 2 γνωμες [SOLVED]
ΜήνυμαΠαιδιά κοίταζα λίγο και το note 5. Μοιάζει αρκετά καλή συσκευή και πιο οικονομική λύση. Απλά η απουσία type c είναι τόσο σημαντική? Επίσης διάβασα ότι υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση αλλά δεν έχει φορτιστή. Αν δηλαδή αγοράσω εγώ δικό μου θα λειτουργεί κανονικά?
-
MI MIX 2 γνωμες [SOLVED]
ΜήνυμαΔεν το έχω αγοράσει. Αλλά απο ότι ακούω κάπου τόσο βγάζει sot.
-
MI MIX 2 γνωμες [SOLVED]
ΜήνυμαΕντάξει 5 ώρες καλά είναι. Εφόσον έχει και γρήγορη φόρτιση δεν νομίζω να είναι θέμα.
-
MI MIX 2 γνωμες [SOLVED]
ΜήνυμαΠιο πολύ αυτό ήθελα να μάθω για την κάμερα .Άλλα πιστευω θα είναι επίπεδα ανώτερη από του note 2.Από μπαταρία πως πάει?
-
MI MIX 2 γνωμες [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά!Μετά από δυόμιση χρόνια αποφάσισα να αλλάξω το redmi note 2.Έχω δει ότι η τιμή του mix 2 έχει πέσει αρκετά στα μαγαζιά του skroutz.Αξίζει πιστεύετε να το πάρω? Επίσης από κάμερα πως τα πάει γιατί με το note 2 έχω ξενερώσει.Ευχαριστώ!