Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 91.

• Το εχω κανει κ αυτο οταν περασα την νεα custom rom, δεν ξερω αν θα βοηθουσε εγκατασταση της rom σε "καθαρο" τηλ.

• Καλημερα στην ομαδα κ καλη χρονια σε ολους. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ρυθμιζω την ενταση του ηχου στο 80% περιπου κ μετα απο λιγη ωρα (δεν υπαρχει συγκεκριμενος χρονος που το κανει), η ενταση εχει πεσει σχεδον στο 0%. Το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα, χωρις καποια πτωση του κινητου η αλλη παρεμβαση πριν κανα 2μηνο, ειχα μια παλαιοτερη custom rom, εγκατεστησα την τελευταια μηπως διορθωθει το θεμα αλλα κ παλι τα ιδια. Ειναι αρκετα ενοχλητικο κ κυριως χανω αρκετες κλησεις λογω οτι εχει σχε…

• Ευχαριστω το team για την αναβαθμιση. Εχω κατεβασει κ κανει αναβαθμιση στο redmi note 2 prime και στο redmi 2.

• Χρονια πολλα σε ολους για την ονομαστικη τους εορτη. Συγχαρητηρια σε ολους για την πρωτια Καλη χρονια με υγεια κυριως κ ευημερια!!!!!!!!!!!!!

• Δυσκολα θα το χασουμε, μπραβο στην κοινοτητα!!!!

• RE:

vasagr - - Hands on - Review

Μήνυμα

Οκ, θα το δοκιμασω αργότερα, ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την βοήθεια τους Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Δηλ να βγάλω την αγγλική κ να κάνω εγκατάσταση την ελληνικη, θα το δοκιμασω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από vasagr: “Παράθεση από zananiro: “Ποια εφαρμογή προσπαθείς να εγκαταστήσεις? Ψάξε στο market της xiaomi την com.ants 360.yicamera. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk” Την μεταφρασμενη που έχει κάνει ο maddoc, την οποία κατέβασα από το forum Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βάλε την official που σου είπα κ και μετά βάλε το plug in του doctor αν θες Ελληνικά. Η official έχει αγγλικά. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk”…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zananiro: “Ποια εφαρμογή προσπαθείς να εγκαταστήσεις? Ψάξε στο market της xiaomi την com.ants 360.yicamera. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk” Την μεταφρασμενη που έχει κάνει ο maddoc, την οποία κατέβασα από το forum Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από vasagr: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από vasagr: “Δυστυχως για καποιο λογο που δεν γνωριζω, δεν μου κανει την εγκατασταση. Redmi note 2 με 5.9.27 dev. Ειναι ελευθερη η εγκατασταση απο αγνωστες πηγες, στις ρυθμισεις. Κανω κατι λαθος? Μεσω browser η προσπαθεια για εκγατασταση της εφαρμογης. ” Τι εννοείς μέσω browser!?. Ένα apk κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση.” Το κατεβαζω, το περναω στο κινητό στην sd, κ για να το βρω μέσα στην sd ανοίγω κάποιον br…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από vasagr: “Δυστυχως για καποιο λογο που δεν γνωριζω, δεν μου κανει την εγκατασταση. Redmi note 2 με 5.9.27 dev. Ειναι ελευθερη η εγκατασταση απο αγνωστες πηγες, στις ρυθμισεις. Κανω κατι λαθος? Μεσω browser η προσπαθεια για εκγατασταση της εφαρμογης. ” Τι εννοείς μέσω browser!?. Ένα apk κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση.” Το κατεβαζω, το περναω στο κινητό στην sd, κ για να το βρω μέσα στην sd ανοίγω κάποιον browser. Πως αλλιώς θα επιλεξω το αρχείο μέσα από …

• Δυστυχως για καποιο λογο που δεν γνωριζω, δεν μου κανει την εγκατασταση. Redmi note 2 με 5.9.27 dev. Ειναι ελευθερη η εγκατασταση απο αγνωστες πηγες, στις ρυθμισεις. Κανω κατι λαθος? Μεσω browser η προσπαθεια για εκγατασταση της εφαρμογης.

• Engineering mode στο Redmi 2

vasagr - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Δεν έχω το κινητό τώρα μαζί μου να δοκιμασω, πάντως ή με τον έναν ή τον άλλον κωδικό γίνεται ή δουλειά μας όπως βλέπω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Engineering mode στο Redmi 2

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση για το redmi 2 της γυναικας μου. Πως μπαινουμε στο Engineering mode? για αλλαγες σε μικροφωνα ηχειο κτλ?

• Χρωματιστό redmi 2

Μήνυμα

Αν δεν αναφερεσαι σε μεταχειρισμενο αλλα σε καινουριο, ριξε μια ματια στα κινεζομαγαζα Κ σε αυτα που διαφημιζονται εδω στην ευρωπαικη αποθηκη κ θα το βρεις

• Engineering mode στο Redmi Note 2

vasagr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ναι ναι δουλευει, μετα απο 2-3 ρυθμισεις οντως με πεταει κ μενα εξω

• ναι το δοκιμασα, ευχαριστω Εχει καταφερει κανεις να την δουλεψει ως web camera? Η δεν γινεται?

• οσο κ αν σου φανει περιεργο, εψαξα οσο μπορουσα την εφαρμογη αλλα δεν βρηκα να αλλαξω την γλωσσα ολα κινεζικα..... προφανως εννοουσες την γλωσα του συστηματος, τωρα το καταλαβα αν γυρισω ελληνικα θα γυρισε κ το προγραμμα σε κινεζικα?

• την καταφερα να δουλεψει, δεν μπορω να καταφερω ομως να με ενημερωνει για κινηση στο δωματιο που βρισκεται, υπαρχει καποια extra ρυθμιση για αυτο?