Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 91.
-
Καλημερα στην ομαδα κ καλη χρονια σε ολους. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ρυθμιζω την ενταση του ηχου στο 80% περιπου κ μετα απο λιγη ωρα (δεν υπαρχει συγκεκριμενος χρονος που το κανει), η ενταση εχει πεσει σχεδον στο 0%. Το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα, χωρις καποια πτωση του κινητου η αλλη παρεμβαση πριν κανα 2μηνο, ειχα μια παλαιοτερη custom rom, εγκατεστησα την τελευταια μηπως διορθωθει το θεμα αλλα κ παλι τα ιδια. Ειναι αρκετα ενοχλητικο κ κυριως χανω αρκετες κλησεις λογω οτι εχει σχε…
-
Ευχαριστω το team για την αναβαθμιση. Εχω κατεβασει κ κανει αναβαθμιση στο redmi note 2 prime και στο redmi 2.
-
Χρονια πολλα σε ολους για την ονομαστικη τους εορτη. Συγχαρητηρια σε ολους για την πρωτια Καλη χρονια με υγεια κυριως κ ευημερια!!!!!!!!!!!!!
-
Δυσκολα θα το χασουμε, μπραβο στην κοινοτητα!!!!
-
Ψηφησα με το username: vasagr
-
RE:
ΜήνυμαΟκ, θα το δοκιμασω αργότερα, ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την βοήθεια τους Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΔηλ να βγάλω την αγγλική κ να κάνω εγκατάσταση την ελληνικη, θα το δοκιμασω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “Παράθεση από vasagr: “Παράθεση από zananiro: “Ποια εφαρμογή προσπαθείς να εγκαταστήσεις? Ψάξε στο market της xiaomi την com.ants 360.yicamera. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk” Την μεταφρασμενη που έχει κάνει ο maddoc, την οποία κατέβασα από το forum Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βάλε την official που σου είπα κ και μετά βάλε το plug in του doctor αν θες Ελληνικά. Η official έχει αγγλικά. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk”…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “Ποια εφαρμογή προσπαθείς να εγκαταστήσεις? Ψάξε στο market της xiaomi την com.ants 360.yicamera. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk” Την μεταφρασμενη που έχει κάνει ο maddoc, την οποία κατέβασα από το forum Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από vasagr: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από vasagr: “Δυστυχως για καποιο λογο που δεν γνωριζω, δεν μου κανει την εγκατασταση. Redmi note 2 με 5.9.27 dev. Ειναι ελευθερη η εγκατασταση απο αγνωστες πηγες, στις ρυθμισεις. Κανω κατι λαθος? Μεσω browser η προσπαθεια για εκγατασταση της εφαρμογης. ” Τι εννοείς μέσω browser!?. Ένα apk κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση.” Το κατεβαζω, το περναω στο κινητό στην sd, κ για να το βρω μέσα στην sd ανοίγω κάποιον br…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από vasagr: “Δυστυχως για καποιο λογο που δεν γνωριζω, δεν μου κανει την εγκατασταση. Redmi note 2 με 5.9.27 dev. Ειναι ελευθερη η εγκατασταση απο αγνωστες πηγες, στις ρυθμισεις. Κανω κατι λαθος? Μεσω browser η προσπαθεια για εκγατασταση της εφαρμογης. ” Τι εννοείς μέσω browser!?. Ένα apk κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση.” Το κατεβαζω, το περναω στο κινητό στην sd, κ για να το βρω μέσα στην sd ανοίγω κάποιον browser. Πως αλλιώς θα επιλεξω το αρχείο μέσα από …
-
Engineering mode στο Redmi 2
ΜήνυμαΔεν έχω το κινητό τώρα μαζί μου να δοκιμασω, πάντως ή με τον έναν ή τον άλλον κωδικό γίνεται ή δουλειά μας όπως βλέπω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Engineering mode στο Redmi 2
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια, μια ερωτηση για το redmi 2 της γυναικας μου. Πως μπαινουμε στο Engineering mode? για αλλαγες σε μικροφωνα ηχειο κτλ?
-
Χρωματιστό redmi 2
ΜήνυμαΑν δεν αναφερεσαι σε μεταχειρισμενο αλλα σε καινουριο, ριξε μια ματια στα κινεζομαγαζα Κ σε αυτα που διαφημιζονται εδω στην ευρωπαικη αποθηκη κ θα το βρεις