Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 91.
-
Καλησπερα στην ομαδα. Μαζι με το νεο Redminote 2 πηρα κ την camera την απλη οχι nightvision. εχω διαβασει οτι βρηκα εδω μεσα αλλα δεν μπορω να κανω τπτ με την καμερα. Διαβαζω εδω για αναβαθμισεις προγραμματων κ αλλα διαφορα αλλα......... Ας τα παρουμε με την σειρα, προσπαθω να συνδεσω την καμερα με την εφαρμογη εξυπνο σπιτι κ δεν γινεται, αρκετες προσπαθειες χωρις αποτελεσμα, εκτος απο μια που την βρηκε κ επειτε ζητουσε επιβεβαιωση, πατουσα το πληκτρο επιβεβαιωσης αλλα τπτ. Δεν εχω λαβει με την …
-
Χμμμμμμ.......ψαχνοντας το βλεπω οτι δεν υπαρχει το supersu Προφανως πρεπει να εγκαταστησω, το εχω κατεβασει απο το forum, καπου το ειδα......κατι σε update ηταν το ονομα του UPDATE-SuperSU-v1.94, ειναι zip κ οχι apk, η τελευταια μου ερωτηση θα ειναι πως γινεται η εγκατασταση του Ευχαριστω ολα τα παιδια για την υπομονη τους κ την βοηθεια τους
-
Ναι το γνωριζω αυτο, ευχαριστω
-
Εμφανιζεται με ονομα.zip, οποτε αλλαζω μονο το ονομα (Update). Κατεβαζω την rom κ θα δοκιμασω, ευχαριστω. Αν καταλαβα καλα, ειχα προσπαθησει με λαθος rom? Οπως βλεπω στον αντιστοιχο οδηγο δεν γινεται μεσω recovery to update. Οποτε θα προφανως δεν θα γινει κ root. Υπαρχει τροπος να root-αρω το συγκεκριμενο μοντελο? οκ το βρηκα, ειναι ο δευτερος τροπος Με το update μονο στην sd δεν εγινε κατι μεσω recovery, την αντιγραφω κ στην εσωτερικη μνημη κ την περασε μια χαρα. Ανοιγοντας ομως το titanium bac…
-
Για το δευτερο τροπο μεσω των κουμπιων volume+ κ power to menu που βγαζει δουλευει με το touch screen, ειχα την εντυπωση κ προσπαθουσα μεσω των κουμπιων να περιηγηθω στο menu. Αλλα κ παλι απο εκει στο recovery κ παλι το ιδιο προβλημα. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει Ευχαριστω
-
Καλησπερα στην ομαδα, χρειαζομαι τα φωτα σας αν μπορειτε να με βοηθησετε. Πηρα στα χερια μου το REDMI 2 (δυκαρτο 4G με 1mb-8Mb, μοντελο HM 2LTE-CU), φοραει την 5.1.23 developer κ αν εχω καταλαβει σωστα δεν ειναι root (οταν προσπαθησα να περασω το titanium backup). Κατεβασα την stable 4.3.0 HM2014811 για να την περασω. Το titanium backup δεν δουλευει λογω μη root οποτε δεν εκανα backup κ δοκιμαζω τον 1ο τροπο. Αναβαθμιση--> επανεκινηση σε recovery κ στο recovery δεν κανω wipe & reset αφου δεν εχω…
-
Καρτοκινητη στην Τουρκια
ΜήνυμαΤαξιδευω σε λιγες μερες τουρκια, γνωριζει κανεις τι παιζει εκει με την αγορα καποιας τουρκικης sim, κυριως για internet; Εχω ακουσει οτι πρεπει να δηλωσεις το κινητο για να δουλεψει η καρτα η κατι τετοιο, δεν το καταλαβα ακριβως. Εχει καποιος εμπειρια να μου πει τι γινεται κ ποσο κοστιζει η αγορα sim?
-
Προσωπικα νομιζω ειναι must το tempered glass, μου πεφτει το κινητο απο 10 ποντους περιπου κ σκαει με την γωνια κατω. Το σηκωνω κ βλεπω οτι εχει φαγωθει η γωνια του tempered glass, μολις κ που διακρινεται, αλλα αν δεν ηταν αυτο δεν γνωριζω αν θα υπηρχε ζημια στην οθονη κ δεν θελω κ να μαθω φυσικα. Οποτε παει για αλλαγη το glass, Οταν το αλλαξω θα σας πω αν αφηνει σημαδια κ τα σχετικα
-
Redmi note προβλημα με gmail
vasagr - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠιστευω απο σε 3-4 μερες να βρω χρονο κ να την δοκιμασω, καλα μου ακουγονται οσα λες Δοκιμαζουμε κ βλεπουμε
-
vasagr - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαευχαριστω @tora33, θα το δοκιμασω @panokato1096 εχεις αντιμετωπισει γενικα καποιο θεμα με 4.10.10? Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουνα να την δοκιμασω αλλα δεν εχω βρει χρονο ακομα να το κανω.
-
vasagr - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΑν αναφερεσαι στον αποθηκευτικο χωρο ειναι διαθεσιμα 3,5 gb περιπου. Αν αναφερεσαι στην μνημη του συστηματος 922 ελευθερα απο 2gb Ετσι ειναι αρκετο καιρο, δεν εχω βαλει βγαλει κατι κ ξεκινησε το θεμα αυτο, Πως το συνδθαζεις με την μνημη?
-
vasagr - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολη την παρεα. Εχει εμφανιστει ενα προβληματακι εδω κ καιρο που δεν μπορω να λυσω κ δεν ξερω που οφειλεται, ετσι αποφασισα να το γραψω εδω. Καταρχην REDMI NOTE 3G με stable36 GTV 4.9.30. Χωρις καποια αλλαγη, μπαινωντας πριν 2 εβδομαδες περιπου στο gmail, βλεπω τα mails, click-αρωντας ομως σε οποιο απο τα νεα με πεταγε στην αρχικη οθονη. Τελικα με τα πολλα, σβηνωντας τυχαια 2-3 απο τα παλιοτερα mail, δουλεψε κανονικα κ ανοιγε κ αυτα που με πεταγε στην αρχικη οθονη. Το θεμα ομως ειναι…
-
Αν ρωτας για την διαχειρηση συσκευων: Android phone -> Android ADB interface, κ στις φορητες συσκευες: HM NOTE 1W Αλλα κ στο προγραμα εχει το ADB terminal, το οποιο δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε Επισης στη διαχειρηση συσκευων μου βγαζει : αλλες συσκευες -> Τ8850 (η οποια δεν εχει εγκατασταθει κ σωστα, με κτο γνωστο κιτρινο σηματακι)