Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 91.

• Κατι λιγα γνωριζω, εκανα την αναζητηση που μου ειπες κ μου βγαζει directory HTC με 2 files. Περιεργο γιατι το τελευταιο format στο Pc ηταν προ 2μηνου κ εκτοτε κανενα HTC δεν εχει συνδεδει. Εκτος κ αν εχει προκυψει απο αλλου που δεν γνωριζω

• Redmi Note GPS

vasagr - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Μια χαρα το note, Κανενα προβλημα με GPS forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1923/

• Οχι χωρις προεκταση, σε win 7. Δοκιμασα κ αλλα καλωδιακα (απο tablet k bluetooth) αλλα με το ιδιο αποτελεσμα

• Απο τοτε που ειχα HTC εχει γινει format στον υπολογιστη ουκ ολιγες φορες, οποτε πραγματικα δεν εχω ιδεα που βρισκει το HTC. Πολλες προσπαθειες με απεγκατασταση κ εγκατασταση εκ νεου των drivers αλλα παλι τα ιδια. Ψαχνοντας στο νετ καπου ειδα να αναφερεται οτι το καλωδιο της XIAOMI δουλευει καλυτερα σε usb 3 κ μερικες φορες δημιουργει προβλημα σε usb 2. Δεν γνωριζω αν υφισταται αυτο, στον pc μου εχω usb2. Δεν μπορω να βγαλω ακρη, να δουλευουν ολα τα προγραμματα εκτος απο το Mtkdroid tools. Εχω με…

• Δεν ειχα HTC τουλαχισταν τα 3 τελευταια χρονια. Κ η εντολη δεν δινει τπτ, δεν κανει απολυτως τπτ

• Εγκατεστησα κ παλι τα drivers που εχω κατεβασει απο το forum, επανεκινηση κ τωρα δεν μου συνδεεται ουτε το PDAnet Δινει error: HTC Sync error= -1 Δεν ξερω τι αλλο να κανω, καμια ιδεα?????

• Εχουν δοκιμαστει ολα αυτα αλλα αποτελεσμα δεν υπαρχει Στη διαχειρηση συσκευων υπαρχουν 1.φορητες συσκευες HM NOTE 1W 2.Android phone - Android adb interface 3.Αλλες συσκευες Τ8850 Θα προσπαθησω να περασω τα drivers παλι, δεν βρισκω κατι αλλο που ναχει παει στραβα

• Αντιμετωπιζω κατι ....περιεργο ας πουμε. Εχω κανει ολα τα παραπανω, μαλλον να τα παρω απο την αρχη. Ειχα εγκατεστημενα στο PC παλαιοτερη εκδοση PDAnet που χρησιμοποιουσα με αλλα κινητα (4-5 διαφορετικα με MTK6589 - 6592 MTK8382 tampletaki) κ ολα δουλευανε μια χαρα με ολα τα προγραμματα. Εχω το Redminote 2 μηνες περιπου κ το συνδεσα μερικες φορες για αντιγραφη αρχειων μονο κ ολα μια χαρα. Σημερα προσπαθησα να το συνδεσω με το MTKdroid tools αλλα χωρις αποτελεσμα, ενω σε αλλα προγραμματα οπως το m…

• Ναι την ξερω την ιστορια, το εχω διαβασει κ πιο πριν ακομα που το περιμενες το κινητο. Thanks

• Με το δευτερο τροπο που εξηγηθηκε φθσικα κ συμφωνω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να πραγματοποιηθει η ολη διαδικασια, αν παρεις αντιγραφο απο καρμπον κ πρεπει να το σκαναρεις η να το φωτογραφισεις για να το στειλεις..........αστα να πανε. Οι εμπειρια που εχετε οσοι σας ετυχε το λαχειο του τελωνειου, μας βοηθαει αρκετα. Ευχαριστω για τις πληροφοριες

• Δεν αμφιβαλω οτι μπορει κ ναναι διαφημιστικο κολπο, ομως για τον φιλο bodai η παραγραφος 2 γραφει: When order arrives, if you get charged by the Customs on order......... Αυτο σημαινει φιλε μου αν κ εφοσων χρεωθεις στελνεις μετα την αποδειξη του ποσου για την επιστροφη κτλ. Κ επαναλαμβανω οτι οντως μπορει κ ναναι τρυκ αλλα μην μεταφραζουμε κ τα αγγλικα με οποια δικη μας μεθοδο θελουμε........ Το ποστ το ανεβασα για να μας πει καποιο απο τα παιδια αν εχει εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα...........…

• Σημερα ειδα οτι το The best Android smartphone retailer/wholesaler from China,specialized in electronics-pandawill.com εχει για ολα σχεδον τα προιοντα του ''Import Tax & VAT Insurance Policy'' Αναλυτικα αναφερει: Import Tax & VAT Insurance Policy 1, For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders. 2. When order arrives, if you get charged by th…

• Καλα αν δειτε να υπαρχει αυτο στην μορφη οπωε το εχουν ανακοινωσει.......γραψτε μου. Θεωρω οτι ειναι συνδυασμος επικοινωνιακου τρικ με απορροφηση χρηματων απο το ΕΣΠΑ. Κατι θα προσπαθησουν να κανουν αλλα σε καμια περιπτωση δεν θαναι αυτο που ανακοινωσανε, ποτε αλλωστε εγινε στην Ελλαδα να υλοποιηθει ακριβως οτι εχει ανακοινωθει????? ΠΟΤΕ (των ποτων .......)

• Δοκιμαστε το, πραγματικα πολυ ευκολο κ απλο

• Λοιπον για την δημιουργια Ringtones, υπαρχει ενας πολυ ευκολος τροπος κ γρηγορος. Καταρχην χρειαζομαστε 2 link που παραθετω παρακατω κ εξηγω ταυτοχρονα: 1. You tube to mp3 converter YouTube to mp3 Converter Αφου βρουμε καποιο video η τραγουδι στο youtube, αντιγραφουμε το link του τραγουδιου στον παραπανω συνδεσμο κ αυτο το μετατρεπει αμεσα σε mp3. 2. Online audio Cutter Online MP3 Cutter - Cut Songs, Make Ringtones Κατοπιν φορτωνουμε το mp3 μας στον παραπανω συνδεσμο, οπου μας ανοιγει ενα παραθυ…

• Στο redmi Note, με το που εβαλα την καρτουλα ολα ρυθμιστηκαν αυτοματα Δεν ακουμπησα τπτ

• Μια πρωτη ματια στην rom που αναφερεται ο thrillos για το cube talk 7x, μαλλον πρεπει να ειναι με κινεζικα κ αγγλικα. Εχω κ γω το ιδιο ταμπλετακι κ το ψαχνω. Αν βρω κατι καλο θα σε pm-σω

• Αγορά Xiaomi Mi3

vasagr - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Μην ανησυχεις φιλε μου, ολα θα τα φτιαξεις χωρις προβλημα κ αυτο 1.γιατι οι οδηγιες ειναι πολυ απλες κ βημα βημα 2.τα παιδια του φορουμ ειναι αριστοι γνωστες του αντικειμενου κ ειναι εδω να βοηθησουν εμας που δεν ξερουμε Ας το παρεις με το καλο στα χερια σου κ θα το φτιαξεις κ συ οπως κ γω οπως κ τοσα αλλα ατομα που δεν γνωριζαμε τπτ

• Thanks, αναβαθμηση κανει η συγκεκριμενη;

• Καλησπερα σε ολους. Ψαχνω MIUI ROM ελληνικη για 2 συγκεκριμενες συσκευες. 1.COOLPAD F1 2.CUBOT ONE MTK6589T Εχω κ μια απορια, σαν παραδειγμα αυτες οι 2 συσκευες, αφου κ οι 2 ειναι MTK65.., χρειαζονται 2 διαφορετικες MIUI ROM η μπορει απλα κ μια ιδια να λειτουργει το ιδιο καλα κ στα 2? Επισης αν βρεθει μια ROM, θα γινονται αναβαθμησεις η οχι? Η προφανως εχει σχεση το αν ειναι επισημη η οχι η εκδοση της? Αν μπορει καποιος να μου λυσει τις αποριες αυτες, τον ευχαριστω εκ των προτερων