Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-91 από 91.
-
Full ROM Wipes για το RedMi Note
vasagr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι αυτο δειχνει, οποτε μαλλον εγιναν ολα σωστα Thanks
-
vasagr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο εκανα τα εξης: εβαλα πρωτα το TWRP μεσω Mobileuncle Tools. Επειτα εκανα install το full wipe κ αμεσως την GTV 4.9.30 Ολα πηγαν καλα..........αν κ ειδα να μου γραφει στο τελος του install του full wipe και της rom, E:unable to mount '/data' E:unable to mount internal storage Δεν γνωριζω αν οντως εγινε το Install της rom σε "καθαρο" τηλεφωνο....... ισως καποιος μπορει να με βοηθησει να το καταλαβω Παντως για τωρα ολα δουλευουν μια χαρα (install εγινε απο την sd card)
-
vasagr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜια μικρη βοηθεια αδελφια (λογω ασχετοσυνης φυσικα). Ο οδηγος αναφερει οτι μπαινουμε στο recovery (φανταζομαι με volume - και power button) kai κανουμε flash το αρχειο note full wipe. Αυτο πως ακριβως το κανουμε? Μεσω SD οκ, update from sd card, αλλα τωρα τι διαλεγουμε? apply from cache? ADB? αυτα τα δοκιμασα κ δεν καταφερα να βρω τα αρχεια..... Τι κανω λαθος?
-
Κ για να μην το ξεχασω, για τον φιλο που ρωταει για το tempered glass. Οτι πιο ευκολο να το βαλεις, καμια σχεση με τα απλα screen protectors που σου βγαινει η παναγια αν στραβωσει. Οπως αναφερεται πιο πανω, λογω της δυσκαμψιας του ειναι παρα πολυ ευκολο να τοποθετηθει Κ αξιζει (για μενα προσωπικα) τα χρηματα του
-
Εχω κανει αρκετες αγορες απο κινεζικα sites, κινητα ταμπλετες (ηλεκτρονικο τσιγαρο) κ διαφορα αλλα. οι πρωτες αγορες ειχαν γινει απο PANDAWILL The best Android smartphone retailer/wholesaler from China,specialized in electronics-pandawill.com στο συγκεκριμενο καταστημα ετυχε (λογω βλακειας δικιας μου, διοτι μου επεσε απο τα χερια κινητο 4 ημερων) να χρειαστει να στειλω πισω κινητο για επισκευη-αντικατασταση. Εσταλει ταχυδρομικως (13 ευρω εξοδα αποστολης), επισκευαστηκε κ γυρισε πισω. Απλα η ολη …
-
Antutu score από τα xiaomi
vasagr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαAntutu 5.1, GTV-3.21.0 1608-antutu-png Σαν νουμερο δεν μπορω να το κρινω, σανλειτουργια ομως του κινητου......αψογα
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΕιναι το plantronics M55, ειναι το "φθηνο" μοντελο, γυρω στα 30 ευρα, συνδεση με 2 συσκευες, απομονωση ηχου.....κτλ κτλ, ψαξτο στο νετ να δεις τιμη κ χαρακτηριστικα
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΘα συμφωνησω απολυτα για το bluetooth, το ιδιο εχω κανει κ εγω κ ειναι μια χαρα. Αλλωστε υπαρχουν πλεον στη αγορα πολυ καλα, ελαφρια κ με πολλες δυνατοτητες bluetooth σε πολυ καλες τιμες. Στα συν ειναι οτι το μοντελο που πηρα εγω εχει τον ιδιο φορτιστη, οποτε ειναι μεγαλη ευκολια κ διαρκεια μπαταριας 5-7 ημερες. Ψαξτο κ θα σου λυσει τα χερια σιγουρα
-
Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum. Νεος κ εγω κατοχος ενος REDMI NOTE, το οποιο εχω στα χερια μου 3 ημερες. Εδω θα πρεπει να ευχαριστησω οσους συμμετεχουν στο forum, γιατι με ολες τις πληροφοριες σας, αφου παρελαβα το κινητο με αγγλοκινεζικη βερσιον καταφερα κ το root κ να περασω την ελληνικη rom. Επειτα εκανα κ ΟΤΑ update κ ολα μια χαρα......ολα εκτος απο ενα θεματακι. Εψαξα για λυση κ για αυτο πριν ρωτησω αλλα δεν βρηκα κατι. Ελπιζω να μην ειμαι off topic αλλα θεωρησα σωστο να μην ανοιξω κ …