Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
Αλλαγη οθονης.
ΜήνυμαΛες να ταιριαζει??? Θα το σκεφτω Χρηστο αν δεν βρω ακρη με το aliexpress! Τακη,αυτο εκανα φιλε και περιμενω!Σας ευχαριστω!
-
Αλλαγη οθονης.
ΜήνυμαΝαι,το ειδα το συγκεκριμενο αλλα δεν το διευκρίνισα καλα!Βρηκα καποια αλλα ηταν μαυρα και ενα μονο ασπρο,ενω το δικο μου ειναι χρυσο(γκαντεμια!).Εκανα εγγραφη στο σαιτ που εστειλε ο Τακης και εχω βρει ενα που λεει: 100% New 5inch For Xiaomi Redmi 4 Pro Prime LCD Display + Digitizer Touch Screen Glass Panel Replacement Phone Parts Free Tools και σε χρώματα λεει pro gold. Λεει για 4 pro/prime.Μηπως ξερει κανεις αν ειναι συγουρα αυτην μην κανω λαθος??
-
Αλλαγη οθονης.
ΜήνυμαΣε ευχαριστω πολυ Τακη! Εχω ψαξει πολλες μερες σε ελλαδα και ebay χωρις να βρω κατι! Βρησκω πολλα ανταλλακτικα για χιαομι αλλα σχεδον καθολου για το συγκεκριμένο μοντελο! Θα κανω τωρα εγγραφη για να το παραγγειλω(ελπιζω να στελνουν ελλαδα). Ευχαριστω και τον Miui_Art για την πολυτιμη βοηθεια του στο προβλημα μου!
-
Αλλαγη οθονης.
ΜήνυμαΚαλησπερα,σας παρακαλω πολυ να μου υποδειξετε που να κανω μια ερωτηση που θελω για την οθονη μου. Πριν ενα μηνα πηρα το xiaomi redmi 4 prime 5 ιντσων και μου εσπασε το τζαμακι αφης της οθονης! Δεν μπορω να βρω πουθενα,ουτε στο ebay ουτε σε ελληνικο καταστημα.Αν μπορειτε να με βοηθησετε αν μου πειτε καποιον αντιπροσωπο στην ελλαδα η καποιον να τα κανει σερβις στην ελλαδα η αν ξερετε καποια σελιδα η εταιρια στο εξωτερικο να βρω! Ευχαριστω!