Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Πρωτη φορα Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Και για την τράμπα από dev σε stable και ανάποδα δες εδώ: Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable ” Λογικα η developer που θα κατεβασω για να ξεκλειδωσω bootloader θα ειναι αυτη απο το official miui website. Εγω εννοουσα να ξαναγυρισω στην global που εχω τωρα, οχι στο custom rom...
-
Πρωτη φορα Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Οι xtrv ROMs για redmi note 4 είναι δύο ανάλογα με τον επεξεργαστή τους. Rom για snapdragon , mido Rom για mediatek , Nikel. Ανεξαρτήτως ram rom, πράγμα που δεν ισχύει σε άλλο κινητό πχ Ugg redmi note 5a (3 ή 4gb ram και 32 ή 64 gb rom). Ugglite 2/16 gb redmi note 5 a , είναι διαφορετικές οι xtrv. ” Υποθετω λογω αλλαγης επεξεργαστη, αφου αλλαζει κ το codename. Ειναι δυνατο να βαλω την developer version και μετα να ξαναγυρισω στην stable; Η δεν αξιζει καθολου και καλυτερα…
-
Πρωτη φορα Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Η xtrv είναι η custom rom του φόρουμ , unofficial με ota update που όμως έχουν μόνο τα VIP μέλη πρόσβαση σε ota update , οι υπόλοιποι την περνάνε χειροκίνητα μέσω TWRP. ” Στην ουσια απλα κανεις dirty flash... Επιπλεον, οι ROMs του Note 4 μπαινουν στο 4X; Εχουν το ιδιο codename οποτε υποθετω πως ναι...
-
Πρωτη φορα Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Αρχικά ανέβασε screenshot about MIUI version να δούμε εάν φοράς official rom. Η διαδικασία είναι η εξείς. Πέρασμα driver για snapdragon εάν έχεις κινητό με οχταπύρηνο επεξεργαστή. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Έλεγχος για κατάσταση bootloader. Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Εάν είναι με official rom και κλειδωμένο bootloader. Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash …
-
Πρωτη φορα Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπερα! Μιας και χαλασε το "πρωην" J5-2017 απο αποχρωματισμο οθονης, ειπα να δοκιμασω τη τυχη μου σε κατι διαφορετικο περα απο Samsung, Sony, LG etc. Και ετσι μετα απο πολυ research μπηκε στο ματι μου το Redmi Note 4X 4GB RAM / 64GB Storage (μιας και θα εχω 2sim δε θα μπορουσα να'χω SD οποτε να γιατι 64gb), οπου και το αγορασα προχθες και απο τοτε, εχω ξετρελαθει με το overall performance, stability κλπ κλπ. Ομως σαν πιο advanced χρηστης εννοειται πως θα θελω να κανω μια βουτια στο XDA να περ…