Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 210.

• Αν θελω Ελληνικα με κλειδωμενο το bootloader,σε note 3 pro ποια να βαλω και πως?Ρωρα φοραει την 7.1 Stable 7.1.20.0.Και μετα αν θελω να βαλω τη Κινεζικη developer για να το ξεκλειδωσω,θα ειναι ευκολη διαδικασια?Μεσω χειροκινητου update?Sorry αλλα καπου εχω χαθει!

• Παράθεση από drosos valsamaras: “Τωρα που ειμαι σπιτι....το προγραμμα λεγεται Mi manager. Οσαο για την μπαταρια απο χθες το βραδυ ειμαι τωρα στο 69% με ολα ανοιχτα χωρις πολλ ηχρηση όμως ” Απο κομπιουτερ εννοεις ετσι?Εμενα ομως που εχω τη ρομ που σου ειπα,θα τη βρει λες σαν update αραγε?

• Παράθεση από drosos valsamaras: “Εγω περασα με το update την 7.2.3 multi και ηρεμησα. Δεν μπαινω στην ηλίθια διαδικασία του ξεκλειδωματος. Ισως Αργότερα… Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πως τη περασες φιλε μου?Σε μπαταρια ειναι καλυτερη απο τη Xiaomi.eu 7.1 stable 7.1.6.0?? Γιατι μ αυτη βγαζω 6+ ωρες οθονη,με αρκετη ωρα ανοιχτο wifi κανα 2ωρο κλησεις κλπ.Αληθεια,μηπως τη περασες με την ιδια διαδικασια που λεει ο οδηγος εδω?Μιλαω για τη ρομ που εχω.

• Παράθεση από Souits: “Πρώτα development.... Δεν έρχεται κανένας κωδικός... Αλλα σου λένε ότι εγκρίθηκε το αίτημα σου και μετά ακολουθείς την διαδικασία με το πρόγραμμα ξεκλειδώματος Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μαλιστα!Ευχαριστω!Κατι ακομα.Οταν εστειλα το αιτημα,ηταν στα Αγγλικα η σελιδα τους και εγραψα τα στοιχεια μου στα Αγγλικα.Ετσι γινεται πλεον?Οσο για τη ρομ,απ οτι καταλαβα,παιρναω κατευθειαν την Ελληνικη developer και ειμαι κομπλε?Τωρα εχω τη Xiaomi.eu 7.1 Stable…

• Παιδες εχω μια απορια.Εχω στειλει αιτημα για ξεκλειδωμα κλπ.Αν το εκανα σωστα θα δειξει!!Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,για να το ξεκλειδωσω,οταν και αν μου ερθει ο κωδικος,θα πρεπει να εχω βαλει ηδη μεσα στο κιν.μου,την Developer ROM της Κίνας πρωτα και μετα το ξεκλειδωμα την Ελληνικη,με τη διαδικασια της πρωτης σελιδας?Η απλα περνω τη τελεταια Ελληνικη developer (με την ιδια διαδικασια)??Ας μου πει καποιος τι απο τα δυο να κανω.

• Ευχαριστώ και πάλι,αλλά τελικά δε τα κατάφερα!Οποιος μπορεί και ξέρει ας μου πει πως να τα καταφέρω σε μακ.Να ξέρετε ότι δεν είμαι ιδιαίτερα γνώστης.

• Α ευχαριστω πολυ φιλε μου!!Θα το δοκιμασω και θα επανερθω.Edit:Μαλλον τα καταφερα,αλλα εντολη για να περασω το TWRP πως δινω?Και υστερα,ειναι αυτο που κατεβασουμε απο εδω,το redminote3_twrp.img?

• Παιδια μια βοηθεια,οποιος μπορει.Θελω να φλασαρω developer rom απο το miui gr αλλα δε ξερω πως!Να αναφερω πως εχω μακ!Σε windows ξερω,αλλα το προβλημα ειναι οτι δε μπορω αυτη τη στιγμη να εχω και windows στο μακ.Θελω επισης να ρωτησω κατι ακομα.Το κιν.φοραει τωρα την Xiaomi eu 7.1 Stable 7.1.6.0 (multi),με Ελληνικα κανονικα!Και μεσα στις εφαρμογες βλεπω και το "super user"!!Μηπως τελικα μπορω να φλασαρω κατευθειαν τη ρομ που θελω,χωρις κατι αλλο?Παντως TWRP δε βλεπω να εχει!Και οταν παω να μπω σ…

• Παιδες ειναι να παρω σημερα η αυριο το νοτε 3.Θα ειναι μαλλον με Ελληνικα κανονικα.Θα το παρω απο φιλο.Θελω ομως να ρωτησω κατι.Εχω μακμπουκ,οποτε αν χρειαστει να φλασαρω απο την αρχη,υπαρχει αναλογη διαδικασια για μακ?Η θα πρεπει αναγκαστικα να βαλω και windows?

• Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για τη νεα ρομ!!Συνεχίστε τη πολύ καλή δουλειά!!!Καλή Χρονιά στους διαχειριστές και σε όλη τη παρέα εδώ!!ΥΓ:Τώρα κατεβάζω κι εγώ για το ΝΟΤΕ 2 μου...

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!Μια ψήφο κι από μένα με το ίδιο user name: petran66

• Ολα καλα με τη ρομ στη συσκευη του προφιλ μου!!Παντως δε βλεπω χτυπητες διαφορες με τη προηγουμενη!Εκτος κι αν εγω δε τις αντιλαμβανομαι!!

• Ολα καλα (μαλλον) με το redmi note 2 αλλα νομιζω οτι τρωει λιγο πιο γρηγορα τη μπαταρια απο τη προηγουμενη εκδοση.Και κατι ακομα,που δε μ απασχολει και τοσο ομως.Το Antubu μου δινει σκορ 46511,ενω στη προηγουμενη ημουν λιγο πιο ψηλα...!!Θελω να ρωτησω και κατι αλλο,γιατι δε καταλαβα καλα τι θα γινει με τη συγκεκριμενη συσκευη.Την εκδοση 6 θα τη παρουμε εμεις?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από petran66: “Παλι τα ιδια οπως και με την αμεσως προηγουμενη!!Το ραδιο εξαφανιστηκε και εμφανιστηκε το τηλεχειριστιριο που ελειπε!!!Ελα ομως που εγω προτιμω το ραδιο!!!Τι να κανω ρε παιδια?Να γυρισω στην 5.11.11 που ηταν η καλυτερη (για μενα)??Και αν ναι,πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση,η να τη περασω παλι απο πανω?Ευτυχως εχω κρατησει μπακαπ. ” Το περίεργο είναι πως δεν έχουν αναφερθεί από άλλους τέτοια προβλήματα με το Radio.Σίγουρα έσυρες τα αρχεία μέσα στο…

• Παλι τα ιδια οπως και με την αμεσως προηγουμενη!!Το ραδιο εξαφανιστηκε και εμφανιστηκε το τηλεχειριστιριο που ελειπε!!!Ελα ομως που εγω προτιμω το ραδιο!!!Τι να κανω ρε παιδια?Να γυρισω στην 5.11.11 που ηταν η καλυτερη (για μενα)??Και αν ναι,πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση,η να τη περασω παλι απο πανω?Ευτυχως εχω κρατησει μπακαπ.

• Σε μενα παλι δεν εχει ραδιο!!Αναγκαστηκα και γυρισα στην αμεσως προηγουμενη,η οποια ομως δεν εχει την εφαρμογη για τηλεκοντρολ!

• Παράθεση από Emplokeas: “Όχι ρε συ.... Και v6 και v7 είναι kitkat. Μόνο το mi4c και το Note έχουν... Όλοι οι άλλοι στο έλεος της aosp... Εαν διαβάσεις στο όνομα της rom γράφει 4.4.4....οχι 5... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δικιο εχεις!Εγω ομως εχω το redmi note 2 και ειναι με lollipop και μπερδευτηκα!

• Παράθεση από Emplokeas: “Καλημέρα σε όλους! Να κανω μια παλιά ερώτηση που έχει ξεχαστεί;;; lollipop Θα πάρουμε φέτος;;; ” Καλημέρα!Μα σε lollipop είναι βασισμένες οι ρομ v7!!!Εκτός και αν κάνω λάθος,που δε το νομίζω!

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από petran66: “Παιδια, εμενα στη τελευταια ρομ οταν μου στελνει καποιος απο τις επαφες μου μηνυμα,φαινεται μονο ο αριθμος του στις ειδοποιησεις.Αλλα,αν απαντησω φαινεται και τ ονομα του (στα μηνυματα).Ομως αν ξαναστειλει,παλι μονο ο αριθμος φαινεται (στις ειδοποιησεις)!Επισης,οταν με καλει καποιος που τον εχω με φωτο,ενω φαινεται κατα την ωρα που καλει,η καλω,μολις απαντησω/απαντησει,η φωτο χανεται!!Αυτο το τελευταιο το ειχα και στις προηγουμενες εκδοσεις!Κατα τ αλ…