Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 210.

• RE:

petran66 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μία φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την ρομ που έχεις ?” d1637e1b4a256a388d84cc90f17f2a09.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

petran66 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από petran66: “Παιδιά μια βοήθεια αν μπορείτε. Προσπαθώ να ξεκλειδώσω τη συσκευή και δε μπορώ!! Εννοείται ότι έκανα όλα τα βήματα. Κάτι γίνεται με το λογαριασμό μου στο Mi cloud.Βασικά έχω 2. Στον ένα μου βγάζει μήνυμα κατά το ξεκλείδωμα, ότι πρέπει να περάσουν 30 μέρες για να ξεκλειδώσω πάλι.Οκ,ίσως γιατί ξεκλείδωσα πριν καμιά 20 μέρες. Τον άλλο όμως έχω να τον χρησιμοποιήσω πολύ καιρό!! Και κατά το ξεκλείδωμα μου βγάζει ότι είναι διαφορετικός ο λογαριασμός!! Τσέκαρα 100 φορές αν έχω κ…

• Παιδιά μια βοήθεια αν μπορείτε. Προσπαθώ να ξεκλειδώσω τη συσκευή και δε μπορώ!! Εννοείται ότι έκανα όλα τα βήματα. Κάτι γίνεται με το λογαριασμό μου στο Mi cloud.Βασικά έχω 2. Στον ένα μου βγάζει μήνυμα κατά το ξεκλείδωμα, ότι πρέπει να περάσουν 30 μέρες για να ξεκλειδώσω πάλι.Οκ,ίσως γιατί ξεκλείδωσα πριν καμιά 20 μέρες. Τον άλλο όμως έχω να τον χρησιμοποιήσω πολύ καιρό!! Και κατά το ξεκλείδωμα μου βγάζει ότι είναι διαφορετικός ο λογαριασμός!! Τσέκαρα 100 φορές αν έχω κι άλλη συσκευή στον ίδιο…

• Έχω το note 4 global version η Χ (mido) νομίζω και θέλω να περάσω τη Dev.Αλλά δε βλέπω να υπάρχει η 6.22 που πρέπει να περαστεί πρώτα. Τι να κάνω? Και δεύτερον, με τη official global stable που έχει τώρα ξεκλειδώνει? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi note 4 global version

petran66 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παιδιά, πήρα να δοκιμάσω τη συσκευή του τίτλου με τον smapdragon 625 και θέλω να ρωτήσω, ποια είναι η κωδική του ονομασία για να ξέρω ποια ρομ θα κατεβάσω? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαιρετώ τη παρέα! Λοιπόν, μετά από πολύ καιρό, πέρασα δοκιμαστική και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ!! Μέχρι στιγμής δουλεύει τέλεια!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

petran66 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από petran66: “Τζάμπα η χαρά μου! Τώρα έκανε άλλο κουφό! Η μπάρα από πάνω που κατεβαίνει με τα υπόλοιπα GPS, αυτόματο κλπ. δε καταλαβαίνει!! Έκανα επανεκκίνηση και εκκαθάριση cashe και τίποτα!! Οπότε ξανά μανά πίσω στη τελευταία stable... Τελευταία φορά που δοκιμάζω nugat. Θα βάλω μια και καλή τώρα τη σταθερή nugat,όταν βγει... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” °°Δε κατεβαίνει ήθελα να γράψω!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τζάμπα η χαρά μου! Τώρα έκανε άλλο κουφό! Η μπάρα από πάνω που κατεβαίνει με τα υπόλοιπα GPS, αυτόματο κλπ. δε καταλαβαίνει!! Έκανα επανεκκίνηση και εκκαθάριση cashe και τίποτα!! Οπότε ξανά μανά πίσω στη τελευταία stable... Τελευταία φορά που δοκιμάζω nugat. Θα βάλω μια και καλή τώρα τη σταθερή nugat,όταν βγει... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από basnikol: “Σε mi max prime δεν δουλεύει το play store. Γράφει συνέχεια αναμονή για WiFi. ” Είναι το γνωστό πρόβλημα με τις Nougat και τους Server της Google. Περιμένει η Xiaomi Fix από την Google. Δεν είναι πρόβλημα της ROM. Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση το Update του Google Play από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Google Play. :D” Και στο δικό μου το ίδιο. Έκανα αυτό που λες και φαίνεται ότι έπιασε! Κατά τα άλλα πετάει το μαξάκι μου!! Χαχαχαχα Στάλθηκε από …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@Vourk Δύο βδομάδες τώρα λέμε ότι υπάρχουν προβλήματα με το playstore στις 7αρες Ρομ , άλλοι περισσότερο , άλλοι λίγοτερο .. δε φταιει η V8 .. Το θέμα θα λυθεί από τους υπεύθυνους του playstore , δεν έχει να κάνει με τη Ρομ το πρόβλημα.” Οκ.Όμως γιατί με τη τελευταία stable την Ελληνική από εδώ δουλεύει ρολόι το playstore??V8 έχουμε!!Άρα κάτι άλλο γίνεται...!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giole1: “- Γεια σας παιδια..Να ρωτήσω,για να κάνω clean flash την 7.3.30 να κάνω wipe το system η θα brickαρει η συσκευή??Σε όλες τις rom δε το έκανα,μία βοήθεια.. MI4C ” ΠΟΤΕ ΤΟ SYSTEM!!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vabene73: “Τελικά έβαλα stable” Και πολύ καλά έκανες!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vabene73: “το έκανα στην εφαρμογή κατάργηση ενημερώσεων κάτω δεξιά και καθάρισμα Cash και δούλεψε. Ειδομεν =============== Απρ 2nd 2017, 7:09pm =============== άκυρο τα ίδια πάλι φτου =============== Απρ 2nd 2017, 7:13pm =============== - Petran την stable την έβαλες με factory reset η με wipe Cash ” Φίλε μου έχει χιλιοειπωθεί!! Από developed σε stable και τούμπαλιν, πάντα factory reset!!! Το λένε όλοι οι οδηγοί!! ☺️ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από spideman3: “Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - play store κάτω δεξιά. Αλλά είναι προσωρινή λύση θα το αντιμετωπίζεται κάθε μέρα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από vabene73: “μπα το έκανα τίποτα τα ίδια ” Εχω εκνευριστει με το θεματακι!!Κι αναθεμα με αν καταλαβα τι φταιε!!Το αφηνω λοιπον στη τελευταια stable μεχρι νεοτερας!Αν και οπως το βλεπω,θα βαλω nugat μια και καλη!Stable (nugat) δηλ....!!Να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Καλη η προσπαθεια των παιδιων εδω-και τους ε…

• Παράθεση από vabene73: “εμένα η. 30. Σε mi max pro δεν δουλεύει το store λέει ότι αναμονή για Wi-Fi. Ξέρει κανείς τι φταιει ” Αναφερθηκε μολις 2 ποστ πριν στο ιδιο θεμα!!Κατι παιζει με την αναβαθμιση του play store.Μαλλον χρειαζεται καταργιση της ενημερωσης αυτης και ψαχνω να βρω το πως κι εγω!!

• Λοιπόν,χρειάστηκε να κάνω fr το Mi Max prime μου και τώρα με το που ξεκινάει να κατεβάζει από το playstore αναβαθμίσεις και τις εφαρμογές μου,κάνει κάτι τρελά.Σα να τρεμοπαίζει όταν βλέπεις την ώρα που κατεβαίνουν και λέει αναμονή για WiFi κλπ. και απ ότι κατάλαβα δε κατεβαίνουν τελικά.Εκανα απεγκατάσταση το Android update αλλά πάλι τα ίδια!Αυτό που λέτε με απεγκατάσταση της ενημέρωσης του Play Store δε ξέρω πως γίνεται.Εχω μπερδευτεί.Και νευρίασα και το ξαναγύρισα στη τελευταία σας stable. Στάλ…

• @gas83 οκ τώρα και με μικρά και μεγάλα γράμματα!! Σ ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gas83: “@petran66 δοκίμασες να πας Μηνύματα->Αριστερό κλικ (Ξ) παρατεταμένα και να ενεργοποιήσεις το 'Μηνύματα 160 χαρακτήρων';” Α όχι, δε το ήξερα! Θα δοκιμάσω τώρα ☺️ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από petran66: “Τη πέρασα δεύτερη φορά στο Mi Max helium μου και τώρα δείχνει να δουλεύει άψογα!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τα μηνύματα όμως πάλι με 60 χαρακτήρες δουλεύουν με κεφαλαία Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τη πέρασα δεύτερη φορά στο Mi Max helium μου και τώρα δείχνει να δουλεύει άψογα!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk