Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 210.
-
Λοιπόν παιδιά, εγώ ξαναγύρισα στην αμέσως προηγούμενη γιατί ενώ όλα δούλευαν τέλεια και η μπαταρία ήταν άψογη, δε μου εμφάνιζε τις ειδοποιήσεις στις αναπάντητες. Πχ.είχα μια αναπάντητη, μου έδειχνε βέβαια στην οθόνη κλειδώματος, αλλά όταν το ξεκλείδωνα, δεν έδειχνε πάνω στο εικονίδιο του τηλεφώνου την ένδειξη 1...Σε αναμονή της σημερινής η αυριανής ρομ να δούμε πόσο καλύτερη θα είναι!! ☺️ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαιρετώ τη παρέα! Κανένα νέο για το πότε θα βγει η nugate stable για το mi Max έχουμε? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο mi Max μου, όλα καλά φαίνονται!! Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τη πέρασα κι εγώ στο helium μου και προς το παρόν όλα καλά!!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jgougos: “Παράθεση από petran66: “Την έβαλα κι εγώ την 7.3.9 στο Mi Max μου. Όλα άψογα. Μόνο η μπαταρία δε βλέπω να κρατάει όσο η τελευταία stable. Βέβαια έκανα μια φόρτιση μόνο. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μόλις εμφανιστεί η 7.3.16 για το hydrogen φόρεσέ την, καλυτερεύει αρκετά η μπαταρία, όχι όμως ακόμη στα επίπεδα των προ nougat roms.” Θα τη δοκιμάσω...!! Το 64αρι εχω... Αλλά πάνω κάτω το ίδιο είναι!!☺️ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την έβαλα κι εγώ την 7.3.9 στο Mi Max μου. Όλα άψογα. Μόνο η μπαταρία δε βλέπω να κρατάει όσο η τελευταία stable. Βέβαια έκανα μια φόρτιση μόνο. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα στο mi Max μου (64αρι) με το που την έβαλα με αναβάθμιση με wipe Calvin and cashe, μου πετούσε μνμ ότι το messenger σταμάτησε να λειτουργεί συνέχεια και δε μ άφηνε να λειτουργήσω σχεδόν καθόλου τη συσκευή. Κι έτσι μάλλον θα γυρίσω στη προηγούμενη. Τώρα έβαλα προσωρινά τη τελευταία σας stable. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά όπως και σε κάποιον άλλο φίλο πιο πίσω, η εγγραφή οθόνης άρχισε να δουλεύει!! Και το WiFi σε αντίθεση με τον φίλο πιο πάνω, δουλεύει αστραπή!! Πολύ καλύτερα από την τελευταία stable!! Και η μπαταρία επίσης λίγο καλύτερα!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σας. Τώρα που το είδα παρατήρησα ότι ενώ δείχνει πως δουλεύει η εγγραφή οθόνης, στην ουσία δε λειτουργεί!! Πατάω το στοπ και μετά πατάω το play και δείχνει μια μαύρη οθόνη χωρίς να κάνει τίποτα! Εκτός και αν, εγώ δε κάνω κάτι καλά. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από petran66: “Παιδιά περιττό να πω ότι σας ευχαριστούμε και πάλι, αλλά θέλω να αναφέρω ότι και σε Mi Max 64gb helium,δεν έχουν 160 χαρακτήρες τα μνμ με κεφαλαία!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά περιττό να πω ότι σας ευχαριστούμε και πάλι, αλλά θέλω να αναφέρω ότι και σε Mi Max 63gb helium,δεν έχουν 160 χαρακτήρες τα μνμ με κεφαλαία!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την έβαλα στο νέο μου Mi Max 64μου και δείχνει να πετάει!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Χαχαχα petran βλέπω αναβαθμιζόμαστε :lol:” Σιγά σιγά!! Χαχαχαχα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν και στο Mi Max μου με 70 χαρακτήρες γράφει μην. Είτε είναι μικρά, είτε κεφαλαία.Η κάμερα σα να έστρωσε παρότι κράσαρε τη πρώτη φορά που πήγα να δοκιμάσω με πανόραμα.Κατά αλλά λίγο καλύτερη η μπαταρία μου φαίνεται από τη δικιά σας τη τελευταία stable. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kmiglis: “Γεια σας και απο εμενα και πολλα συγχαρητήρια για την ομορφη δουλεια και υποστηριξη. Εχω ενα mi max 32 με 7.2 16 κλειδωμενο και το ειχα αφησει ετσι για να εχω τα εβδομαδιαία updates σε beta που ομως καταλαβα οτι ειναι λίγο κοροϊδία γιατι δεν φτιαχνουν σοβαρα θεματα του λογισμικου αλλα σαχλαμαρες. Η αναβαθμιση σε nougat? Την πηρα και? Δεν αλλαξε τιποτα... Χειρότερη διαχείριση μνημης.. Ηθελα να ρωτησω λοιπον μπορω να κατεβασω την ελληνικη ρομ που τα εχει ολα και να την περασ…
-
Την εβαλα κι εγω στο mi max 32gb μου,απο χθες το βραδυ!!Ολα δειχνουν να δουλευουν αψογα!Kαι με τη καμερα δε βλεπω καποιο προβλημα,πχ.hdr η πανορομα,οπως με τη προηγουμενη ρομ!Παντως δε μπορω να καταλαβω-εμφανισιακα τουλαχιστον-διαφορες απο την 6.
-
Καλησπερα στη παρεα!Κατ'αρχην ευχαριστω τα παιδια για τη φοβερη προσπαθεια τους (για μια ακομη φορα )!Λοιπον,εκανα ολη διαδικασια να τη περασω στο mi max μου (32αρι),αλλα δε μου αρεσε και πολυ!Και εξηγουμε:Η καμερα εκανε αυτο με τα modes που λενε και καποιοι αλλοι,αλλα το πιο κουφο ηταν που δε μπορουσα ν'ανοιξη το αλμπουμ,γιατι δε δεχτηκα να ενεργοποιησω τη τοποθεσια μου,η κατι τετοιο!!Μου εβγαλε καποιο μνμ και δε το δεχτηκα και απο κει κι επειτα δεν ανοιγε με τιποτα!!(το αλμπουμ).Οποτε ξαναγυρι…
-
Παιδια,ειναι η δευτερη φορα που τη βαζω,γιατι μεσολαβησε μια δοκιμη της τελευταιας official global beta και το SwiftKey δεν υπαρχει μεσα!!Πρεπει να το βαλω χειροκινητα απο play store!!Δε ξερω αν το εχετε διαπιστωσει κι αλλοι...