Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Καλησπέρα, Έχω δεί ότι για τα Hybrid Slot όπως αυτό του Redmi Note 4 το οποίο παρήγγειλα υπάρχουν αντάπτορες για να έχεις και δευτερη sim και sd κάρτα, όπως ο αναφερόμενος. Aliexpress : Dual Sim adaptor Έχει κανείς δοκιμάσει; Αξίζει; Ευχαριστώ

• ΕΛΤΑ Track & Trace

theokrom - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δηλαδή αυτό δεν είναι ότι την γλίτωσα; * 29/5/2017, 11:48:59 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΑΦΙΞΗ ΣΕ * 27/5/2017, 11:54:05 * Κ.Α.Τ. * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) * 27/5/2017, 05:21:40 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 17/5/2017, 04:06:00 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

• ΕΛΤΑ Track & Trace

Μήνυμα

Την γλίτωσα από το τελωνείο. Μόλις μου έγραψε Άφιξη σε Κ.Δ. Αττικής... Σε κανένα 2ήμερο ελπίζω να είναι σπίτι! Το πρώτο μου Xiaomi. Ελπίζω να έκανα καλή αγορά. Ευχαριστώ παιδιά!

• ΕΛΤΑ Track & Trace

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “όχι αν πήγαινε τελωνείο είναι υποχρεωμενοι να στο αναφέρουν αλλιώς έχεις το δικαίωμα ακόμα και να μην πληρώσεις τέλη. ” πόσο περίπου να περιμένω σε αυτό το στάδιο πριν πάρω τηλέφωνο να δω που είναι και τι γίνεται; Ευχαριστώ πολυ!

• 1

theokrom - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους, Έχω παραγγείλει το note 4 και είναι σε αυτή τη κατάσταση. Ξέρετε μήπως κόλλησε στο τελωνείο ; Πότε περίπου να το περιμένω; * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 27/5/2017, 11:54:05 * Κ.Α.Τ. * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) * 27/5/2017, 05:21:40 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 17/5/2017, 04:06:00 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ