Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 168.
-
redmi 4x
ΜήνυμαΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ TWRP????????????
-
redmi 4x
ΜήνυμαΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ
-
redmi 4x
ΜήνυμαΚαλημερα σας ψαχνω ελληνικη ρομ για redmi 4x και εαν γινεται και αλλαγη twrp
-
xiaomi mi a1
ΜήνυμαΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
-
xiaomi mi a1
ΜήνυμαΚΑΒΑΛΑ............
-
xiaomi mi a1
ΜήνυμαΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΧΡΗΣΤΟ??
-
xiaomi mi a1
ΜήνυμαΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ LOOP ΑΛΛΑ Η ΟΘΟΝΗ ΜΑΥΡΗ
-
xiaomi mi a1
ΜήνυμαKαλημερα εχω ενα κινητο xiaomi mi a1 που επεσε σε νερο (οχι αλμυρο)...........μολις το βαλεις στην φορτιση αναβοσβηνει το λαμπακι επανω αριστερα και δεν δειχνει τιποτα η οθονη το εχω στεγνωσει ,,,, αυτο που παρατηρησα ειναι επαν στη διεπαφη των κουμπιων power και -volume +volume στη καλωδιοταινια επανω ειχε διαβροση την οποια και καθαρισα.................καμια προταση?????
-
xiaomi redmi 4x
Μήνυμαευχαριστω για ολα
-
xiaomi redmi 4x
Μήνυμαδεν ξερω να κανω την διαδιακασια και ποια απο ολες εχει πολλες
-
xiaomi redmi 4x
Μήνυμααλλα το περιεργο ειναι μονο με το usb αναβει και παει fastboot ......ειδαλως νεκρο ειναι μπας και φταιει η μπαταρια
-
xiaomi redmi 4x
Μήνυματο βλεπει και ο υπολογιστης στους οδηγους
-
xiaomi redmi 4x
Μήνυμαναι μπαινει και μενει σταθερο
-
xiaomi redmi 4x
ΜήνυμαΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ?????
-
xiaomi redmi 4x
ΜήνυμαΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΕΙΣ
-
xiaomi redmi 4x
ΜήνυμαΚαλησπερα σας θα ηθελα εναν οδηγο για redmi 4x το οποιο κολλησε και κανει επανεκινησεις .................το μονο που μπορει να κανει ειναι να μπει σε fastboot
-
xiaomi redmi 4x
Μήνυμααυτο το λαθος με βγαζει και στις 2 ρομ
-
xiaomi redmi 4x
Μήνυμαναι πηγα να περασω και τις 2 ρομ αλλα με βγαζει error kai στις 2 ρομ
-
xiaomi redmi 4x
Μήνυμαυπαρχειπεριπτωση να φταιει η μπαταρια???? αλλα δεν μπορω και να την μετρησω
-
xiaomi redmi 4x
Μήνυμαναι μονο στις οθονες αυτες μενει αλα παντα συνδεμενο στον υπολογιστη η στο ρευμα κανει δηλαδη loop η fastboot