Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 168.
-
redmi note 3
ΜήνυμαΚαλησπερα εχω ενα redmi note 3 και εχω θεμα με το μικροφωνο ,ενω σε εφαρμογες καταγραφει ομιλια στην κληση ειναι νεκρο ,και επισης ξαφνικα η καμερα δουλευει μονο η πισω,η selfie τιποτα Καμια ιδεα????? Και επισης θα ηθελα οδηγο αν υπαρχει για root στο συγκεκριμενο.............
-
redmi 4x
Μήνυμαευχαριστω παντως για τον χρονο σας ...... =============== Φεβ 4th 2018, 10:10am =============== και ενα αλλο θεμα εχω με δικη μου συσκευη σε redmi note 3 .αυτο δουλευει κανονικα απλα δεν γυρναει η καμερα σε selfi και δεν δουλευει το μικροφωνο οταν κανω κληση σε εφαρμογη ομως γραφει κανονικα.
-
redmi 4x
ΜήνυμαΤελος παντων ευχαριστω για ολες τις απαντησεις...θα ξαναγυρισει στο κατοχό του καιτελειωνουν ολα.......ας προσεχε που το δινει.
-
redmi 4x
Μήνυμαδεν ξερω παραπανω πραγματα ποτε δηλαδη αλλαχτηκε η οθονη
-
redmi 4x
Μήνυμα4 μηνες εχει δεν ειναι δικο μου αλλαχτηκε η οθονη αυτο ξερω μονο
-
redmi 4x
Μήνυματιποτα νεκρη φυση..............το μονο που κανει ειπαμε ειναι να αναβοσβηνει διαρκως το logo στην φορτιση ........χωρις φορτιση νεκρο
-
redmi 4x
Μήνυμαοχι δεν αναβει τιποτα.......απλα ανβοσβηνει το logo
-
redmi 4x
Μήνυμαναι τα εχω δοκιμασει το τηλεφωνο ειναι νεκρο εκτος και αν το συνδεσω με το ρευμα εμφανιζει με συνδυασμο των κουμπιων το fastboot για δευτερολεπτα και μετα σβηνει
-
redmi 4x
ΜήνυμαΚαλησπερα σας............. Εχω στην κατοχη μου ενα xiaomi redmi 4x και θα ηθελα οδηγιες για εγκατασταση rom ,γιατι μου εχει κολλησει και δεν μπορω ουτε σε fastboot να μπω,και επισης ποια ρομ να εγκαταστησω και με ποιον τροπο. .
-
redmi note 3
Μήνυμαευχαριστω πολυ για ολη την βοηθεια ,τωρα εβαλα τους οδηγους οπως μου ειπατε,ξεκλειδωσα και τον boot loader αλλα μετα πηγα να περασω την ελληνικη εκδοση xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V9_arΩma_7.12.14 αλλα μου λεει ...is not allowed to upgrade to unofficial rom package....
-
redmi note 3
ΜήνυμαΣτην ερωτηση σου απαντω θα ηθελα να αλλαξω την rom σε ελληνικη αλλα εκανα την διαδικασια που μου υποβαλες και ο boot loader ειναι κλειδωμενος =============== Δεκ 26th 2017, 10:21pm =============== αυτο με βγαζει
-
redmi note 3
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47599/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47600/
-
redmi note 3
ΜήνυμαΚαλημερα και χρονια πολλα............... Εχω το xiaomi redmi note 3,και εχω κλειδωμενη την bootloader Καποια γνωμη πως ξεκλειδωνει??
-
redmi note 3
Μήνυμαοκ και ευχαριστω
-
redmi note 3
Μήνυμαευχαριστω ναι και αυτην πυ ειχα περασει την ειχα κανει με mtk . οσο για την αιτηση δεν καταλαβα
-
redmi note 3
Μήνυμασε ευχαριστω για ολα θα ακολουθησαω κατα γραμμα τις οδηγιες
-
redmi note 3
Μήνυμαμπα φιλε μου το εκανα extrac here αλλα τα βγαζει χυμα χωρις φακελο και μετα παλι τα ιδια