Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ GEARBEST ΖΗΛΕΨΕ TO PRIORITY LINE ΑΠΟ ΤΟ BANGGOOD ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ HONG KONG ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΦΈΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 2 ΚΙΛΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑ!!!!! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΑΡΤΕ ΠΡΑΓΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΠΛΕΟΝ ΟΠΩς ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ PS: ΦΙΛΕ ΣΩΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ!!!!

• Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω τι διάφορα έχει το xiaomi redmi nite 4 global edition με το xiaomi redmi note 4x ,και επειδή ασχολούμαι με xustom roms θα ήθελα να μάθω αν γίνεται στο redmi note 4 global edition να βάζουμε τις roms που έχει στο xda developers για το note 4 snapdragon. Τελος το redmi note 4 snapdragon αξίζει?

• Παράθεση από netblues: “Φοβαμαι οτι λεει φιδια το banggood για τα nl post. Ναι μεν ερχονται απο ολλανδια, ΑΛΛΑ εχουν επανω κιτρινο χαρτακι που λεει οτι τα ειδη ΔΕΝ εμπιπτουν στους κανονισμους ελευθερης διακινησης εμπορευματων εντος ΕΕ. Ειναι εξισου πανευκολο να τα δει ενας τελωνης και να αποφασισει να τα εκτελωνισει δειγματοληπτικα. Ειναι καθαρα θεμα τυχης. Παντα ηταν. Επίσης κάποιος έγραψε οτι αν δεν μπορουν να σε ειδοποιήσουν τότε δεν περναει τελωνειο. Δεν ισχυει κατι τετοιο. Μια χαρα το εκτελ…

• Αγορά Συσκευής

KarlaPanos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ωραία άρα τωρα έμεινε να υπάρξουν 2 3 ακόμα επιβεβαιώσεις και θα είμαστε κομπλέ για το banggood

• Αγορά Συσκευής

KarlaPanos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μίλησα και εγώ με banggood επειδή με κίνησε την περιεργια η συγκεκριμένη αναφορά του παιδιού για το banggood και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με τα λεγόμενα τους δεν θα έχουμε προβλήματα με τελωνεία και ιστορίες απλός δεν είμαι σίγουρος άμα σε δίνουν και κανένα tracking number μην το χάσουμε το κινητακι. Επισης δεν ξερω με τι σου έρχεται μετά εδώ στην Ελλάδα, σου έρχεται κλασικά με ΕΛΤΑ ή με ACS στο σπιτάκι σου. Τώρα από τα κινητά που ανέφερες προσωπικά θα σε πρότεινα το xiaomi redminote 4x από vick…

• Ενημέρωση σχετικά με το banggood και το priority line. Εποινηνωνισα μαζί τους μέσα από live chat και υποστηρίζουν πως με τα συν 10-15 ευρώ περίπου αποφεύγεις το τελωνείο και είναι τριγωνική αποστολή, το στέλνουν πρώτα στην ολλανδια και μετά Ελλάδα με nl post και φαίνεται σαν να έρχεται μέσα από την ευρωπη το δέμα, άμα μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό και αν έχει κάνει κάποιος παραγγελιά να το αναφέρει.

• Παιδιά , επειδή είμαι καινούργιος και παρακολουθησα λίγο το thread ,για να καταλάβω λίγο τι παίζει με τελωνεία: 1) με την singapore post πλέον περνάνε όλα τελωνεία? 2) τώρα πλέον τι να δηλώνουμε τα δέματα και με ποια μεταφορική να τα στέλνουμε? 3) το priority direct mail για προϊόντα από hong kong βοηθάει να αποφύγουμε δασμούς? π.χ η υπηρεσία από το bnaggood. Τα ρωτάω αυτά γιατί θέλω τώρα το καλοκαίρι να παραγγείλω ένα xiaomi mi5s και έχω μπερδευτεί λίγο. Τελος άμα μπορείτε προτείνετε κανένα μαγ…