Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 69.
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΕμενα μου ήρθε ota χθες.παντα μιλάμε για την global stable miui 10
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚαι εγώ κάπως έτσι,οπότε έβαζα τορεντ να κατέβει ήταν νεκρό και δεν κατέβαινε ποτέ.σε αρχείο που δοκίμασα από site ποτέ κατέβαζε ποτέ δεν κατέβαζε αλλά η ταχύτητα donwload ήταν άθλια (συνδεμένο usb 3 φλασάκι και ας υποστήριζει μόνο usb 2 το ρούτερ). οπότε την παράτησα αυτήν την λειτουργία και δεν ξανά ασχολήθηκα!!
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια εχω το εν λογω router και αντιμετωπίζω το παρακατω προβλημα,ενω ολα δουλευουν ρολοι οταν συνδεω usb stick στην θυρα usb του router δεν μου το αναγνωριζει η εφαρμογη απο τον υπολογιστη (mirouter) μου λεει connection to disk failed.Οταν μπαινω απο την εφαρμογη του κινητου μου το βλεπει μια χαρα.Αντιμετωπιζει κανενας το ιδιο προβλημα???
-
ΜήνυμαΕνώ μπαίνω στο μενού κανονικά και μου δείχνει ποιες συσκευές είναι συνδεμένες μόλις πατήσω πάνω σε μια συσκευή μου λεει couldnt get data.
-
ΜήνυμαΕννοείς την εφαρμογή για κινητά? Σε εμένα δουλεύει μια χαρά πάντως.
-
Παράθεση από CHARPAN: “Καλησπέρα στο forum. Νέος στον χώρο και κάτοχος πριν λίγους μήνες του redmi note 4 snapdragon 4/64. Βρήκα πολύ χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το τηλέφωνο εδώ μέσα και θα ήθελα να ρωτήσω και για για το xiaomi amazfit pace 2 stratos καθότι ασχολούμαι αρκετά με το τρέξιμο. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά από έξω αφού και η τιμή του είναι σημαντικά χαμηλότερη αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει τέτοια αγορά παρακαλώ αν κάποιοι έχουν την εμπειρία να μου υποδείξουν τον σωστό τρόπο π.χ. gea…
-
Παράθεση από phonekiller: “Παράθεση από kmeles: “Σε εμένα πάντως την βγάζει την επιλογή belgium.περιεργο φίλε που δεν το βλέπεις. ” Ναι φίλε μου σήμερα μου εμφανίζει εντελώς νέο περιβάλλον στο cart και έχει προεπιλεγμένο το Belgium post. Μάλλον θα το διακυνδινέψω για να δω τι παίζει. Ευχαριστώ. ” Προχώρα άφοβα,θα με θυμηθείς