Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 69.
-
Παράθεση από phonekiller: “Παράθεση από kmeles: “Εγώ θα τα αγόραζα ξεχωριστα. Όσο για την μέθοδο αποστολής εγώ επιλέγω belgium post που πάει σφαίρα και δεν περνάει τελωνειο. Το priority line του gearbest δεν το έχω δοκιμάσει άλλα έχω ακούσει ότι δεν περνάει τελωνείο και αυτό. ” Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Φιλε Kmeles δεν έχει επιλογή για belgium post το Gearbest οπότε θα αγοράσω και τα 2 μαζί με priority line που είναι +20 Ευρώ. ” Τι θελεις να αγορασεις απο gearbest.Εαν το δεμα σου ε…
-
θελω να περασω official dev rom(αυτη την ωρα το κινητο φοραει stable global rom με ξεκλείδωτο bootloader)Εχω κατεβασει το mi pc suite μπαινω σε fastboot mode και οταν συνδεω το κινητο μου βγαζει μνμ οτι το κινητο μου δεν υποστηρίζεται.κανω κατι λαθος?αυτη δεν ειναι η διαδικασία για να παω απο stable σε dev?
-
Παράθεση από yiatsou: “Παράθεση από kmeles: “Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα προς ενημέρωση, στην φωτογραφία φαίνεται το tracking από παραγγελία αξίας 21€ από gearbest μέσω της νέας μεθόδου priority line, όπου σαν συμπέρασμα βγαίνει η γρήγορη παράδοση (δεν το έχω παραλάβει ακόμη) αλλά όπως βλέπετε εμφάνισε ΓΕΤΑ. Εγώ μάλλον τη γλίτωσα λόγω ποσού. Αλλά για μεγαλύτερα ποσά μήπως τελικά δεν είναι ασφαλές?311b15dc63ddeb5d68c83ac86b912d2f.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk…
-
Παράθεση από amavroudis: “Έχει θέμα το backup στους σέρβερ. Σώσε φωτό και αρχεία στον υπολογιστή σου και κάνε και ένα mibackup και πέρασε το επίσης στον υπολογιστή σου. Το mibackup θα το βρεις μέσα στον φάκελο miui, backup, all backup με όνομα και ημερομηνία. ” Να ρωτησω κατι?το mi pc suite δουλευει?προσπαθω να συνδεσω το κινητο μου αλλα δεν μπορω.Πως μπορω να παρω back up στο pc μου?
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα προς ενημέρωση, στην φωτογραφία φαίνεται το tracking από παραγγελία αξίας 21€ από gearbest μέσω της νέας μεθόδου priority line, όπου σαν συμπέρασμα βγαίνει η γρήγορη παράδοση (δεν το έχω παραλάβει ακόμη) αλλά όπως βλέπετε εμφάνισε ΓΕΤΑ. Εγώ μάλλον τη γλίτωσα λόγω ποσού. Αλλά για μεγαλύτερα ποσά μήπως τελικά δεν είναι ασφαλές?311b15dc63ddeb5d68c83ac86b912d2f.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η νεα μεθοδος αποστολης του Gearbest δεν ε…