Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα Λεβέντη μου Lala.gr τον έσωσες τον ασθενή και σε ευχάριστο πολύ συγγνώμη για το παίδεμα αλλα δεν ξέρω τι πάει συνεχεια λάθος έτσι όπως είναι τώρα πρέπει να κάνω πάλι το twrp instal και να προσπαθήσω να περάσω την Ελληνική rom ?? έχω διάλειμμα τώρα μάλλον θα σε ξανά τυραννήσω αύριο αν έχεις ώρα και θέλεις να ασχοληθείς λίγο μαζί μου καλή κυριακή
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπρότεινε μου κάτι γιατί δεν έχω ιδέα Xiaomi MIUI Official Forum εδώ βρήκα κάτι είναι ok ?? η τεταρτη από το τέλος η διαδικασία με το miflash είναι η ίδια η χρειάζεται τίποτα άλλο ??
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμε έβγαλε στο fastboot
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμασυγγνώμη σε αυτό το pc δεν έχω ελληνικά κάνω μετάφραση και τα περνάω τώρα βρίσκομαι στο twrp πως βγαίνω από εδώ για να μπω σε bootloader ??
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαella file mou nai etsi pao evala kainourgious adb drivers ola entaksi to vriski molis pai na to fortosi pagoni to pc 3 fores mexri tora kai anagkazomai na kano rest to pc na rotiso kati meta apo auto to katharisma pou ekana an kano tora reboot ti tha gini ?? tha mporeso na ksanaperaso esto tin kineziki ?? giati ta matia mou tholosane dyo meres tora kai se dio ores feugo gia doulei eimai nikterinos
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαdistixos den yparxei redmi arxeio gia na mporeso na diavaso tin hmerominia
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαkanonika san admin
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαgia rikse mia matia giati to kanei auto ??
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαela file mou ksero se epriksa alla i entoli einai auti ?? ( adb sideload /pfad/zur/rom.zip) pos ginetai sindeo to kinito me pc pao advanced kai dino tin entoli to zip arxeio pou prepei na einai ??
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαto twrp to perasa me FLASHIFY. piga wipe kai ekana delet cache/dalvik/data gyrnao piso sto instal grafi zip instal pao sto sdcard oxi sto xtern kai ekei den yparxei tipota gia na epilekso pou kano to lathos ??
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαναι την china Dev . από τον οδηγό σου , πια ελληνική είναι για το redmi 3 προ υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω με το twrp γιατί αυτό νομίζω κατά την διάρκεια του "φλασαρισματος" έσβησε το IMEI και δεν έβρισκε την sim κάρτα θα κάνω εγκατάσταση το twrp με FLASHIFY. πάντως άμα έχεις 2-3 σαν και εμενα την έβαψες φιλε Lala.gr ας είσαι καλά ευχάριστο για τον χρόνο σου
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΦιλε lalas.gr ευχάριστο για την βοήθεια και την υπομονή σου ο ασθενείς επανήλθε μετά το καινούργιο φλασαρισμα το twrp που είχα εγκαταστήσει θεωρητικά θα πρέπει να σβήστηκε και αυτό η όχι ?? για την ελληνική rom χρειάζομαι twrp ?? η κατευθείαν από τον updater ??
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαευχάριστο για την απάντηση μέχρι το ξεκλείδωμα τον δικό σου μετά διάβασα σε μια site από την tradingsschengzen ότι μπορείς να την αποθηκεύσεις στο Download και από εκεί με το update να την περάσεις δηλαδή δεν γλιτώνω πρέπει να κάνω το TWRP instal -------------------------------------- καλημέρα φιλε lalagr twrp εγκαταστήθηκε το rom φλασαριστικε δυστυχώς τώρα δεν αναγνωρίζει την sim card και δεν υπάρχει IMEI αριθμός τι κάνω τώρα ?? σε ευχάριστο για οποια δήποτε συμβουλή
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπέρα @lalasgr ξεκλείδωσα τον bootloader προσπαθώ να περάσω την rom xiaomiEUROM αλλα δυστυχώς δεν γίνετε μου βγάζει can t verify update τι πάει λάθος ??
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμια ερώτηση ακόμα χρειάζεται να σεταρο κάτι ακόμα εκτος από Wlan ?? η μπορώ να παο κατευθείαν για ξεκλείδωμα ??
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΦιλε lalasgr ευχάριστο για την βοήθεια σου το φλασαρισμα πέτυχε και δεν ήτανε τόσο δύσκολο όσο φαινότανε αλλα διάρκησε 425 δευτερόλεπτα (με πέθανε μέχρι να τελειώσει) τρία πάτερ ημών είπα όχι ένα έκανα restart όλα ok αλλα μου βγάζει ένα κινεζικο μήνυμα τι πρέπει να πατήσω ??
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@lalasgr Nase kala euxaristo gia tin ypomoni sou
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα @Lalasgr ποια από της δυο ?? η δεύτερη έχει και ένα S Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File Download Redmi 3S Latest China Developer Version Fastboot File Download Update συγγνώμη για την ενόχληση αλλα προσπάθησα να τις κατεβάσω και τις δυο άσχετος τις απαντήσεως που θα έπαιρνα για να είμαι έτοιμος αλλα πρόκειται πάλι για image και όχι για ένα rar αρχείο βρήκα στην official σελίδα και αυτήν εδώ MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum που κατεβα…
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους μια μικρή αναφορά πρώτα για τους driver το παλιό komputer από το υπόγειο με Win 7 64 την έκανε την δουλειά του κατάφερα και τους πέρασα έφτασα μέχρι το σημείο τις συνδέσεις και τις αναγνώρισης επέλεξα την China Devenlop για ξεκλείδωμα την κατέβασα αλλα δεν υπάρχει κάτι να το κάνω Extract είναι μονο ένα image κάνω κάτι λάθος ?? θα σας παρακαλούσα να βάζατε ένα χεράκι