Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-65 από 65.

• Καλημέρα μια ερώτηση στον @lalas gr όπως έγραψα πιο επάνω έχω πρόβλημα στην εγκατάσταση από τους Drivers, σύστησες στον τρελό να κάνει την διαδικασία με με το Μη PC Suite μπορώ να το εφαρμόσω και σε εμενα και να περάσω την china devenlop για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον boot loader ?? την έγκριση από xiaomi την έχω πάρει η rom που έχω είναι Miui global 7.2 stabile 7.2.99.99.(LHPCDB) η παρόλα αυτά θα χρειαστώ πάλι την εγκατάσταση τον adb universal drivers.

• καλημέρα @Bodai ευχάριστο για την απάντηση προσπαθώ να πάω βήμα βήμα αλλα σκαλώνω στην απενεργοποίησης των Drivers το λογισμικό από to PC win 10 64x64

• καλησπέρα η καλύτερα καλημέρα δυστυχώς δεν γνωρίζω τι κάνω λάθος αλλα δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το Driver signatur ενώ και στις δυο εντολές μου λέει ότι είναι ok στο device Manager μου δείχνει android τρεις φορες και kanenaa ίχνος από qualcom HS-usb έχω εγκαταστήσει το mi pc suite και εκεί το αναγνωρίζει σαν xiaomi υπάρχει περίπτωση να το φλασαρο από εκεί ?? ευχάριστο εκ τον προτερων για κάθε βοήθεια

• Redmi 3 Pro ROM flash

nappy11 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

@hs2000corolla Η rom από το redmi 3 δεν υποστηρίζει το finger print πρέπει να πάρεις την έκδοση για 3 προ νομίζω εάν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσουν !!

• Καλός σας βρήκα εύχομαι να περάσουμε καλά