Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Για δοκίμασε αυτό: Dropbox - xposed.apk” Εντάξει δούλεψε κατέβασα ένα framework του solarwarez και όλα οκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα @Stergios Moneos Θα πρέπει να εγκαταστήσεις και το apk. Xposed Installer | Xposed Module Repository” Το έχω εγκαταστήσει θα δοκιμάσω με ένα άλλο που βρήκα για miui Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xposed έχει βάλει κανείς? Εγκατέστησα το 3.1.1 μετά μέσω recovery το framework 87 αλλά στην εφαρμογή μου γράφει ότι δεν εχει ενεργοποιηθεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω εγκαταστήσει την ελληνική miui 7.2.16 έκανα backup με το twrp έβαλα να δοκιμασω μία άλλη ROM αλλά όταν έκανα restore την miui δεν μου αναγνώριζε το μοτίβο που είχα για κλείδωμα και χρειάστηκε να κανω factory reset. Έχει τύχει σε κανένα άλλο αυτο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Όχι το dolby atmos είναι ενσωματωμένο, δηλαδή το έχουν βάλει οι mods μας στις xtrv.” Τότε αυτό τι είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Δεν έχεις εφαρμογή dolby atmos στις εφαρμογές σου;” Έχω αυτό ειναι σε περίπτωση που δεν; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις εβαλα την 7.2.16. Εντάξει άντε γεια!!!! Συγχαρητήρια στους devs. Ένα αρχείο. Dolby μέσα στην κάρτα που έχει πρέπει να το φλασαρω ή οχι.; Χρησιμεύει κάπου; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Απαγορεύεται από τους κανονισμούς να βάζουμε link από μη συνεργαζόμενα μαγαζιά. ” Λάθος συγνώμη!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άσχετο αλλά το κινητό δεν έχει πιστοποίηση από την Google? Έτσι μου γράφει στο store στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από leasedline: “και τώρα που το ξεκλείδωσα πέστε μου μια ρομ να βάλω και ποιο twrp (έχω βρει τοΖCX TWRP)” Αυτήν την recovery έβαλα και εγώ. Προς το παρόν μένω σε miui. Οι nugat από ότι βλέπω έχουν θέματα με την κάμερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xelwnas: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Στα συνεργαζόμενα με την Infoquest καταστήματα (Κωτσόβολος, Γερμανός, Cosmote, Welcome Stores, you.gr) αλλά και σε 2-3 skroutzoμαγαζα! ” Στον Κοτσοβολο που ρώτησα δεν έχουν ιδέα αν αυτό που πουλάνε έχει την 800αρα μπάντα. Το ίδιο και δύο τρείς σκουτζομαγαζα. Για να είμαι συγκεκριμένος ψάχνω κινητό από την Ελληνική αγορά που να έχει την 800αρα μπάντα . ” Εγώ το πήρα από sityshop είναι το SE τώρα βέβαια δεν ξέρω αν έχει. Μπες στην σελίδα τους…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Μεσα σε καθε rom (zip) του kate υπαρχει ενα αρχειο με ονομα (αν θυμαμαι καλα) NON-HLOS.bin. Αφου κανεις την εγκατασταση αυτο το περνας σε fastboot mode. Θα τα βρεις αναλυτικα στο xda. Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγεται. Μια εντολη γραφεις και το περναει. Απλα καλυτερα να το δεις ποια ειναι σιγουρα παρα να στη γραψω στο περιπου.” Τον φλασαρα όλα οκ, ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Λογικά μπορείς. Νομίζω ο αγαπητός φίλος @Antretng είχε βάλει τον Radon στο Kate του. Μπορεί να σου πει. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αλλά και να διαβάσεις αν ο δημιουργός του kernel έχει λίστα συμβατότητας συσκευών. ” Ολοι οι kernel και roms του kenzo κανουν και για το kate αρκει μετα να φλασαρεις το modem του kate. Στο xda εχει αναλυτικες οδηγιες. Ο radon ειναι πολυ καλος. Ειχα λιγοτερα σπασιματακια με αυτον απο οτι με στοκ και αποδειχτηκ…
-
Μπορώ να φλασαρω οποιαδήποτε kernel που είναι για kenzo στο Kate ή όχι? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από Stergios Moneos: “Μια ερώτηση που μπορεί να φανεί χαζή. Για να ξεκλείδωσω bootloader πρέπει να έχω 64αρια Windows ή κάνουν και τα 32αρια; γενικά πρέπει να έχω 64 ή και με τα 32 γίνεται δουλειά; και κάτι ακόμα. Η Developer είναι ίδια με την τελευταία Global; δηλαδή βασίζεται στο miui 8; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τα προβλήματα αφορούν το edl mode και το φλασάρισμα με mi flash, όλα τα άλλα εκτελούνται κανονικά και με windows τρι…
-
RE:
ΜήνυμαΗ Developer είναι ίδια με την τελευταία Global; δηλαδή βασίζεται στο miui 8; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια ερώτηση που μπορεί να φανεί χαζή. Για να ξεκλείδωσω bootloader πρέπει να έχω 64αρια Windows ή κάνουν και τα 32αρια; γενικά πρέπει να έχω 64 ή και με τα 32 γίνεται δουλειά; και κάτι ακόμα. Η Developer είναι ίδια με την τελευταία Global; δηλαδή βασίζεται στο miui 8; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το smart cover λειτουργεί σε εσάς; έχω πάρει μια θήκη για το κινητό κλείνω τη θήκη δεν σβήνει η οθόνη την ανοίγω πάλι τίποτα. Η θήκη είναι της lenuo Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα κάτοχος και εγώ από χτες. Θέλω να ρωτήσω πως κάνουμε root, έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk