Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.
-
Εγκατέστησα το πρόγραμμα και έσβησα επιτυχώς όλα τα παραπάνω εκτός από τον File Manager,δεν βρίσκω επιλογή μέσα στο πρόγραμμα για να τον σβήσω.
-
Μπορούμε να διαγράψουμε Προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως ο Browser,ο File Manager και το Mi Video ; Έχω την τελευταία Xtrv Stable
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλή δουλειά αλλά γιατί δεν βγάλατε και τον Internet Explorer ;
-
-
Οπότε για whyred δεν θα έχουμε stable ;
-
Έχω ακούσει ότι δεν εμφανίζεται στο playstore άμα έχεις ξεκλείδωτο bootloader (θα το τεστάρω σε λίγες μέρες μόλις ξεκλειδώσω) για αυτό ρώτησα
-
Στις XTRV/ARΩΜΑ για να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή του Netflix είναι υποχρεωτικό το Magisk ;
-
-
Η 9.6.4 έχει ARB4 και εσύ φλάσαρες την 8.7.5 η οποία έχει ARB3 και έφαγες hardbrick.Ποτέ δεν φλασάρουμε rom με ARB μικρότερο από την τωρινή.Δεν ξέρω πως να επαναφέρεις τον κινητό σου αλλά από εδώ και πέρα να κοιτάς το ARB πάντα.
-
Πλήρωσα τα 10 ευρώ μέσω paypal αλλά το account του paypal που πλήρωσα είχε διαφορετικό email από το email του forum,αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μιλήσω με τον @MIUI_ART για να μου ενεργοποιήσει την συνδρομή?
-
Τελικά έφταιγε η θύρα usb μόλις άλλαξα θύρα μου το αναγνώρισε σε fastboot,θέλω ακόμα 583 ώρες για ξεκλείδωμα
-
Android Phone --->Android Composite ADB Interface
-
Πριν λίγες μέρες,εγκατέστησα σωστά τα drivers,μπήκα σε fastboot το Miflash unlock tool αναγνώρισε το κινητό και πάτησα Unlock όπου μου έβγαλε και με έβαλε να περίμενω 720 ώρες για να ξεκλειδώσω.Σήμερα πήγα να ξανανοίξω το tool για να δω πόσες ώρες έμειναν μπήκα σε fastboot (και μέσω του cmd και μέσω του vol down-power button) αλλά ο υπολογιστής δεν αναγνώριζε το κινητό σε fastboot (είχα βάλει μεταφορά αρχείων usb debugging κ.τ.λ) τι έκανα λάθος?Επίσης στο ενδιάμεσο πήγα σε global dev τώρα είμαι …
-
Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το ξεκλείδωμα άλλα το νήμα με την Νέα Μέθοδο είναι κλειδωμένο οπότε μπορώ να ρωτήσω εδώ?
-
Παιδιά πέρασα τα drivers και πήγα να το ξεκλειδώσω μου είπε 720 ώρες,αν περάσω την Official miui 10 developer μέσω της επιλογής πακέτου αναβάθμησης (έχω miui 9 v9.5.13 δεν έκανα ακόμα αναβάθμηση σε 9.6.4 αν και μου έχει στείλει ota) θα ξαναπεριμένω 720 ώρες ή δεν έχει να κάνει?Θέλω να πω θα αλλάξει κάτι όσον αφορά το ξεκλείδωμα?