Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• Hard brick

theolk - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Το δοκιμασα φτανε εως το 50% και μου βγαζει COULDNT VERIFY DEVICE. CURENT ACCOUNT IS DIFFERENT FROM THE ACCOUNT INFO ON THE DEVICE

• Hard brick

Μήνυμα

Τωρα τι κανουμε?

• Hard brick

Μήνυμα

λοιπον στο κουτι απο πισω μετα απο κατι κινεζικα γραφει τον αριθμο 2015112

• Hard brick

Μήνυμα

επειδη οντως ειμαι στο γραφειο αυτη τη στιγμη και τα χερια τα εχω σηκωσει εδω και ωρες, μολις παω σπιτι και παρω το κουτι στα χερια μου θα σου πω ακριβως το νουμερο. Το κινητο παντως ειναι το 3/32 με qualcom

• Hard brick

Μήνυμα

δοκιμασα και αυτο που προτεινε ο makis1024 και τωρα μου πεταξε αλλο error. critical partition flashing is not allowed

• Hard brick

Μήνυμα

καταρχην ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση στο προβλημα μου. Τον bootloader τον ειχα ξεκλειδωμενο απο παλαιοτερη αναβαθμιση που ειχα κανει. Αυτη τη στιγμη βλεπω το λαγουδακι. Ειχα το miui 7 και πηγα να το κανω αναβαθμιση σε 8, αφου περασα την τελευταια 8αρα του site ειδα οτι δεν δουλευαν οι ρυθμισεις και το αποτυπωμα οποτε ειπα να ξαναγυρισω σε 7αρα. buckup δεν ειχα παρει επειδη το κουμπι της αναβαθμισης πατηθηκε καταλαθος οποτε δεν ειχε πισωγυρισμα. αφουγυρισα σε 7αρα μου εβγαζε μνμ οτι η ε…

• Hard brick

Μήνυμα

χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη. Μιας και ηταν μερες χαλαρωσης ειπα να ασχοληθω με το κινητο και να το κανω μια αναβαθμιση, ελα ομως που δεν προσεξα οτι δεν ειχε αρκετη μπαταρια και τωρα το μονο που κανει εινα να μπαινει σε fastboot mode και οταν δεν ειναι σε fastboot να αναβοσβηνει το κοκκινο led οταν το συνδεω με καλωδιο. Κατεβασα διαφορες fastboot rom αλλα οταν παω να το φλασαρω μεσω υπολογιστη μου βγαζει μυνηματα οτι δεν μπορει να βρει το flash_all_storage.bat οποτε κανω μετονομασια στο φακε…

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone