Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-133 από 133.
-
Παράθεση από tahtasflp: “Καλημέρα! Για μια ακόμη φορά στο Redmi 2 2giga ram δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση την ρομ. Καμιά ιδέα; Μου βγάζει ότι η συγκεκριμένη ρομ δεν είναι για το κινητό μου. ” Καλημέρα! Δυστυχώς μια απο τα ιδια και σε μενα δεν περναει την rom (redmi 2 2gb) πως μπορω να ξαναβαλω το μαμα recovery για δοκιμη ?
-
Παράθεση από roseman1986: “Παράθεση από ntinako33: “Παράθεση από jinoo: “Παράθεση από softwareas: “Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από το…
-
Παράθεση από taxbak: “Παράθεση από jinoo: “Παράθεση από softwareas: “Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από τον φάκελο dolby, και το έκανα ε…
-
coolicool.com/xiaomi-mi-4s-qua…60-4g-lte-smartph-g-43207 Καλή επιτυχία!!
-
Fotos επαφών
Μήνυμακαι Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από keysmith: “Άσχετο! αν θέλω να πάρω backup εικόνων να τις πάω πχ σε άλλο κινητό μαζί με τις επαφές πως γίνεται; Το κλασσικό export σε vcf ή/και google sync κρατάει μικρή ανάλυση των εικόνων ίσα για thumbnail. ” Εγώ το κάνω πάντα μέσω καλωδίου στο PC! ” Και εγω με PC κραταω! Πιθανων το προβλημα μας ειναι Hardware εκτος αν παιζει καμια περίεργη ρύθμιση στις sim η οπουδήποτε αλλου
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΚαλημερα! δεν ξερω αν το εχει αναφέρει αλλος, διαπίστωσα οτι το κανει μονο στην sim2 . με την ιδια επαφή να με καλη στην sim1 τουλάχιστον 20 φορες να φαίνεται κανονικα η φωτο σε ολες τις κλήσεις, ενο οταν καλούσε στην sim2 καμια 20ρια φορες και εκει τις ποιο πολλες φορες δεν φαινόταν, 2-3 φορές ηταν πολύ θολη φωτο, και 1-2 φορες φαινόταν η φωτο κανονικά. Να πω οτι και οι 2 σιμ ειναι cosmote συμβολαίου.
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΚαλημερα! Χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια!! Εχω κανει καθαρή εγκατάσταση την προηγούμενη rom και κανει τα ίδια αυτο που παρατήρησα οταν με καλη μια επαφη, την στιγμη που αρχιζει να χτυπαει το τηλ εμφανιζει στιγμιαία την φωτο και μετα εξαφανιζεται και διχνει το ονομα με screen του τηλεφωνου!
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΑκριβός το ίδιο πράγμα μου κάνει και έμενα με τον spoulk ! έκανα δοκιμή και μεταφερα τις φώτο απο εξωτερική sd στην μνήμη του τηλεφώνου πάλι τα ίδια! σην εχω κάνει και όλες τις δοκιμές που εχει αναφερη ο spoulk!
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΣτο redmi 2
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ! Τελικά βρέθηκε λύση?
-
Μια ψήφος και απο μένα! user: #righaris#
-
Μια ψήφος και απο μένα!!
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!