Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Ελληνικη εφαρμογη mi band
ΜήνυμαΓεια σας παιδια, λοιπον αγορασα 2 μι μπαντ3 στο ενα εβαλα την ελληνικη εφαρμογη που δινετε εδω στο σαιτ και ολα κομπλε. Στο αλλο ειχα βαλει το μιφιτ που εχει το playstore μετα την εσβησα και εβαλα την ελληνικη εφαρμογη εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις στο μπαντ εκανε συζευξη αλλα δεν εκανε update υλικολογισμικου και δεν περνει τα ελληνικα. καμια βοηθεια?
-
miui 8.2.1.0 stable bug??
der77 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαoxι δεν εκανα αλλα μολις ελυσα το προβλημα και θα σας πω τι εκανα μηπως καποιος αλλος εχει το ιδιο θεμα. * 1.Delete your current APN 2. Create new one and name it Cosmote internet 3.Under APN write internet. Save settings reboot phone and you re οκ.
-
miui 8.2.1.0 stable bug??
der77 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓεια χαρα σε ολους! Σημερα εκανα αυτοματη ενημερωση στο μι μαχ σε miui 8.2.1.0 stable και απο τοτε δεν μπορει να συνδεθει στα δικτυα κινητης ηερει κανεις κατι και πως μπορω να το φτιαξω?
-
αναβαθμιση
der77 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ ελπιζω να πανε ολα καλα. ποση ωρα κανει περιπου και να μην αγχωθω?
-
αναβαθμιση
Μήνυμακαι για να ειμαι 100 % σιγουρος κατεβαζω την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip και την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.1.21.zip και τις βαζω στον φακελο downloaded rom kαι τις κανω flash απο εκει που λεει αναβαθμιση παταμε πανω δεξια και μετα επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης σωστα? και οχι απο το ota updater σωστα?
-
αναβαθμιση
ΜήνυμαΓεια σας παιδια μια ερωτηση, εχω το mi3w και του εχω περασει την εκδοση hellas-4.4.4_cancro_gtv 4.12.05. Aκολουθοντας αυτον τον οδηγο παω σε marshmallow χωρις προβληματα? Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W