Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Δυστυχώς δεν είναι τα πλήκτρα τσεκαρισμένο. Σήμερα ανοίγει εμφανίζει το xiaomi και μετά ότι το κινητό χρειάζεται φόρτιση. Και κάνει αυτό κάθε ένα λεπτό, εννοείται πως δεν φορτίζει

• Όχι ανοίγει συνέχεια στο Main reboot δυστυχώς. Βασικά και μόνο του που το αφήνω αυτό κάνει Ανοιγοκλεινει ασταμάτητα στο reboot menu

• Bootloop SOS

Christos_ksin - - RedMi Note 10 Pro (Sweet)

Μήνυμα

Καλησπέρα φίλε μου. Τι κατάφερες να κάνεις? Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Επίσης μίλησες με Xiaomi για την εγγύηση??? Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω

• Καλησπέρα σας, σας γνωρίζω λόγω προβλήματος δυστυχώς και θα ήθελα με καλυτερες συνθήκες αλλα ας τα πάρουμε από την αρχή. Σήμερα πήγα το πρωί στην παραλία, βλέπω την ώρα το βάζω στην τσάντα και βουτάω στην θάλασσα. Περνάει η ώρα λέω κάτσε να δω το κινητό. Δυστυχώς ανακαλύπτω ότι έχει μπει για κάποιο δικό του λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω σε Reboot menu χωρίς να μου επιτρέπει βέβαια να κάνω ούτε reboot ούτε safe mode. Πάλεψα ειλικρινά για ώρες και καμιά ανταπόκριση. Τ τεράστιο προβλημα ομως ειναι …