Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.
-
Παράθεση από Isaias Aggelis: “Οι αποκλίσεις ανάλογα το ύψος είναι τεράστιες...Στο 1 μέτρο θερμοκρασία 19 βαθμούς...Στο 1,5 μέτρο 23.5 βαθμούς...Εννοείται όχι κοντά σε καλοριφέρ κ σόμπα... Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μήπως αυτές οι τιμές είναι που είδες κατά την αρχική εγκατάσταση? Μήπως δεν είχε προσαρμοστεί στις συνθήκες του χώρου και απλά είδες την πορεία του προς την εξομάλυνση του? 4+C είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μεγάλη διαφορά για ίδιο χώρο και μισό μέτρο...
-
Παράθεση από Isaias Aggelis: “Παιδια σε ενα δωματιο ποια ειναι η σωστη θέση κ το ύψος που πρέπει να βάλουμε τον αισθητήρα για να έχουμε ακριβή αποτελέσματα?? Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το μόνο που λέει νομίζω, είναι να μην το τοποθετούμε σε μεταλλικές επιφάνειες... εγώ επίσης θα έλεγα όχι πολύ ψηλά, όχι πολύ χαμηλά (κάπου στην μέση δλδ), καθώς ως γνωστόν ο ζεστός αέρας είναι ελαφρύτερος και πάει πάνω, αρα μπορεί να έχουμε μικρές αποκλίσεις. Επίσης όχι κοντά σε καλοριφέρ…
-
.... δύο μέρες τώρα ψάχνω γιατί εμένα δεν το έβγαζε, ενώ κολλητού του το εμφάνισε κατευθείαν... και ήταν η γλώσσα!! πωωωωω
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
ΜήνυμαΠαιδιά να πω την αλήθεια εχει χαθεί η μπάλα, ποια φιρμ παίζουν με ποιες καμερες, ποιες ειναι οι οδηγίες για κάθε μια, ποια τα αρχεία κλπ. νομιζω καποια στιγμή καποιος πρέπει να κάνει ένα κόπο να τα μεταφέρει από εδώ (του γενικού ΥΙ ΗΟΜΕ) τα των καμερών, και να τα πάει σε ένα δικό τους, ξεκάθαρο τόπικ. Η απλά να συγκεντρώσει την πληροφορία (και) εκεί αλλά δομημένα. Αυτό που έψαχνα και άκρη δεν έβγαλα: εχω την κινεζικη μετά τον 11/2015, και έλεγα την αφήσω να αναβαθμιστεί από το 1.8.6.1Β_201603181…
-
mi IR Controller
Μήνυμαεκτός από εκείνο το συμβάν, (και ένα μικρό μειονέκτημα, ότι στα custom τηλεκοντρόλ τουλάχιστον, δεν συγχρονίζουν μεταξύ διαφορετικών συσκευών οι εντολές που περνάω, αλλά θέλει για κάθε μία να ξανακάνω την διαδικασία), μια χαρά το βρίσκω... δεν έχω θέματα. εφαρμογή την μαμίσια (plugin @ smart home), στο root android tablet έχω την εξελληνισμένη, αλλά στο τηλέφωνο (non-root)... τσάινατάουν. Οσο το έχεις στο ρεύμα (προφανώς), λειτουργεί. Εγώ το έχω σε μια USB ενός παρακείμενου υπολογιστή... Δεν φορ…
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΠαράθεση από lykman: “Παράθεση από lykman: “περίεργο να μην υπάρχει άλλος με IR controller... τελικά για το κλιματιστικό μου πέρασα χειροκίνητα τις βασικές λειτουργίες ( on/off, +/-, air direction), αλλά δήλωσα οτι η συσκευή είναι tvbox κι όχι A/C... (αφού A/C δεν σε αφήνει). δουλεύει πάντως... (κι ας μην το ξέρουν οι κινέζοι ότι είναι A/C) ” Δούλευε. Από προχτές γιοκ τα custom τηλεκοντρόλ (είχα ένα για το A/C, και ένα mixed με εντολές για προβολέα/ραδιοενισχυτή). Αντιθέτως το 3ο που δεν είναι c…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από lykman: “ASUS RT-AC1200 Wireless Router-51.38 Online Shopping| GearBest.com ? ” Ναι! Και!Δεν ψαχνω για ρουτερ Αυτό το ειδες; Brand: ASUS Model: RT-AC1200 Type: Router Interface: LAN Router Connectivity Type: Ethernet,Wireless Transmission Rate: 1167Mbps Speed of Ethernet Port: 100Mbps ” ωπα, εχεις δίκιο γιατί έχει και μοντέλο RT-AC1200g που είναι με gigabit... αυτό είναι το "απλό". Αρα πάλι το ίδιο πρόβλημα.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από tsopirs: “LB-LINK BL - W1210M 1200Mbps Dual Band Wireless Router-38.22 and Online Shopping | GearBest.com Mobile απλά πολύ καλύτερο απο τα αλλά xiaomi Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εκτός απο τις 4θύρες lan δεν βλέπω κάτι άλλο να δικαιολογεί το "πολυ" καλύτερο.Δεν έχει και usb! ” ASUS RT-AC1200 Wireless Router-51.38 Online Shopping| GearBest.com ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από GR_Macedon: “Αρα το xiaomi router 3 άχρηστο για ethernet. Σκίζει μόνο στο wifi Και το usb δεν είναι usb3. Αρα αν συνδεσω δίσκο πάλι δεν θα εχου φουλ ταχύτητα ασύρματη σε σύνδεση συσκευής. με ac wifi και δίσκου μιας και ο δίσκος περιορίζεται από την usb2 του "μισοτελειωμένου" router. Μισή δουλειά σρ ολο της το μεγαλείο, απλά και μόνο σε ενα μήνα να αγορασεις τον 4 με χιλαρες πορτες και μετά τον 5 με usb 3 ” Και αυτό δεν είναι σίγουρο αφού είμαστε αισίως στην …
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΠαράθεση από lykman: “περίεργο να μην υπάρχει άλλος με IR controller... τελικά για το κλιματιστικό μου πέρασα χειροκίνητα τις βασικές λειτουργίες ( on/off, +/-, air direction), αλλά δήλωσα οτι η συσκευή είναι tvbox κι όχι A/C... (αφού A/C δεν σε αφήνει). δουλεύει πάντως... (κι ας μην το ξέρουν οι κινέζοι ότι είναι A/C) ” Δούλευε. Από προχτές γιοκ τα custom τηλεκοντρόλ (είχα ένα για το A/C, και ένα mixed με εντολές για προβολέα/ραδιοενισχυτή). Αντιθέτως το 3ο που δεν είναι custom (είναι τηλεόραση…
-
για τα λουράκια, πιο πολύ θα με απασχολούσαν τα υλικά κατασκευής ως προς την φιλικότητα και την ασφάλεια τους (αλλεργίες, δερματικά), παρά η ανθεκτικότητα, σε αυτές τις τιμές που μπορεί να πάρει κάποιος με το κιλό... Η xiaomi αν θυμάμαι καλά το διαφήμιζε ότι είναι ασφαλή και υποαλλεργικά κλπ.
-
μήπως επειδή είναι πάρα πολύ μικρό φορτίο? "Κόβει" την έξοδο του το powerbank?
-
Παράθεση από kmeles: “Παιδια μια ερωτηση τι διαφορα ωρας πρεπει να βαζω για να δουλευουν οι προγραμματισμενες εργασιες.χρησιμοποιώ το original apk απο το palystore γτ εμεινα χωρις xiaomi και εχω κινητο το οποιο δεν γινεται root.location εχω mainland china.για το smart gateway αναφέρομαι ” αυτό παραμένει και δική μου απορία, το είχα ρωτήσει λίγες σελίδες πριν...
-
Παράθεση από xyannis: “Ανάλογα με την εφαρμογή, αλλάζει και η εικόνα της ειδοποίησης; Στο whatsapp έχω δει που εμφανίζει στην lcd το λογότυπο. Στις άλλες εφαρμογές το κάνει; πχ Facebook, viber, gmail? ” τελικά αυτό θα ήταν πολύ βολικό: να δείχνει το εικονίδιο της αντίστοιχης εφαρμογής ανάλογα την ειδοποίηση...