Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.
-
Παράθεση από GS1985: “Παρ' όλα αυτά όμως δεν συμφωνείς πως για τις ταχύτητες που προσφέρουν οι πάροχοι ADSL όλα τα παραπάνω είναι υπέρ αρκετά? Δηλ. όταν το μέγιστο που θα πιάσω ποτέ για κατέβασμα είναι 1,5 mb/s, τι με νοιάζει το lan αν είναι gigabit ή το wireless αν συγχρωνιστεί στα 300mbps? Πρακτικά θέλω αυτό το 1,5 mb/s να μου έρθει στη συσκευή μου αψεγάδιαστο όπως το κάνουν και τα ήδη υπάρχοντα router παντώς μάρκας μέσω lan όμως γιατί το Wi-Fi τους χωλένει αρκετά και ειδικά με πολλούς clients…
-
Παράθεση από GS1985: “Θα δεις τεράστια διαφορά στη ταχύτητα του ασυρμάτου σου δικτύου μιας και εγώ είμαι χρήστης του mi router 3 και το γνωρίζω. Βασικά δίχως υπερβολή θα δεις για πρώτη φορά στη ζωή σου πως θα έπρεπε να δουλεύουν όλα τα router που μας δίνουν τόσα χρόνια οι πάροχοι μας και είναι για τα σκουπίδια! Η διαφορά αν θέλεις να τη τη δοκιμάσεις τώρα για να δεις (δίχως να το έχεις ακόμα στα χέρια σου), είναι να συνδέσεις κάποιο υπολογιστή σου στο ήδη υπάρχων modem σου ενσύρματα. Ότι ταχύτητ…
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
ΜήνυμαΠαράθεση από masteras: “Δεν ξέρω γιατί αλλά τον τελευταίο μήνα φαίνεται ότι ο server που υποστηρίζει τις κάμερες έχει γονατισει.. Σπάνια πλέον μπορώ να συνδεθώ με τις κάμερες. Ελπίζω να μην είναι κάποιο κόλπο της xiaomi για να μας βάλει να αγοράσουμε τις ευρωπαϊκές κάμερες.. Αν και πολύ το φοβάμαι ” μία από τα ίδια, απλά περιμένω να βγει καμιά foscam σε προσφορά, να τελειώνω... απογοήτευση η Yi. Καμία σχέση με τα άλλα xiaomi προϊόντα που έχω.
-
Mi Router 3C Unboxing
Μήνυμαanother 100mbit LAN port product, what's the point having AC wifi @ 867mbit, when it cannot transfer to the rest of the lan with more than 10MB/sec... FAIL I can reach maximun lan port (10ΜΒ/sec) even with wifi N with my laptop... wifi AC is useless. FAIL FAIL FAIL
-
μα το θέλω να εμφανίζεται, απλά είναι υπερβολικά ευαίσθητο...
-
και κάτι αστείο που παρατήρησα, το touch "κουμπί" είναι σαν να το πατάς, ακόμα και όταν πέφτουν σταγόνες νερού πάνω του... ή στοχεύοντας το με νερό (είχα αναζητήσεις χθες κατά την ώρα του μπανιου μου)
-
συμπαθητικό είναι, αλλά ανάβει πολύ εύκολα η οθόνη (το ρολόι δλδ)... οδηγώντας πχ. σε κάθε στροφή δεξιά, ανάβει όταν στρίβω το τιμόνι επίσης η μέτρηση παλμών, ΟΚ, δεν την λες και ακριβείας... καποιες φορές πραγματικά δείχνει ότι να 'ναι!!! γενικώς πάντως μου αρέσει, και με βολεύει η δυνατότητα να δείχνει ώρα... εμένα που δεν φόρεσα ποτέ μα ποτέ μου κανονικό ρολόι!!!!
-
Παράθεση από tsine: “Παράθεση από Nikozzz35: “Καλησπέρα στο πιο δυνατό κ αλληλεγγύο forum. Έχει ασχοληθεί κανείς με πλοήγηση χωρίς χρηση ίντερνετ ? Αν ναι πια είναι κατά την γνώμη σας ή πιο καλή εφαρμογή ? Πάντα free μιλάμε όχι επί πληρωμή ” Τι βασικό παντός που έχει το google maps είναι ότι σου δείχνει live την κίνηση που έχει η διαδρομή που έχεις και αν έχει πολύ κίνηση σου αλλάζει και σου βάζει εναλλακτική διαδρομή αυτόματα... Κανένα offline map δεν δίνει τέτοια λειτουργία... Πολύ χρήσιμη ειδ…
-
Ένα μειονέκτημα έχω βρει σε αυτά (δύο έχω πάρει): το γράφημα τους, έχει τεράστιο εύρος, ουσιαστικά όλο το εύρος της συσκευής: από +60C έως -20C.. και μια μεταβολή π.χ. 3-5C που σε έναν εσωτερικό χώρο στην πράξη είναι τεράστια και έντονα αντιληπτή από τον άνθρωπο, στο γράφημα είναι μόλις ένα "τσικ", δεδομένου ότι καλύπτει 80 ολόκληρες μονάδες από άκρη σε άκρη... Θα έπρεπε να ήταν επιλεγόμενο το εύρος, π.χ. αν μπορούσα θα το σετάριζα για εσωτερικό χώρο από +10 έως +40 που άνετα θα με κάλυπτε ώστε …
-
σκέψεις για redmi 3
ΜήνυμαΕυχαριστώ! Βέβαια όπως πάντα άργησα, και φυσικά εξαντλήθηκαν...
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από lykman: “Παράθεση από maddoctor: “Βλέπετε από πάνω το κουτί του Mi Mini Router και από κάτω του WiFi 3. To κουτί έχει πάνω του τα χαρακτηριστικά του ρούτερ, στο πίσω μέρος, στα κινέζικα. Μπροστά βλέπουμε την αναγραφή AC 1200 που σημαίνει ότι υποστηρίζει μέχρι 1167 Mbps με 802.11ac και 300 Mbps χρησιμοποιόντας 802.11n. Στο πίσω μέρος αναγράφονται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στην τελευταία σελίδα της εφαρμογής στο κινητό. Χαρακτηριστικά 2.4G WiFi:…
-
σκέψεις για redmi 3
Μήνυμακαλησπέρα, στα γρήγορα οι σκέψεις μου: Ψάχνω κινητό για την γυναίκα, ~5' με επαρκή χαρακτηριστικά, όχι ιδιαίτερα πάνω από τα 150€, και αν γίνει η αγορά, θέλω άμεσα ώστε να προλάβω πριν φύγουμε για διακοπές... (αλλιώς με την ησυχία μου από Σεπτέμβρη). Επίσης στα κινητά είμαι "τούβλο", ο εγκέφαλος μου αρνείται να κατανοήσει οτιδήποτε έχει να κάνει με φλασαρίσματα, ROMs κλπ, μόνο τα πολύ απλά. ενα από αυτά που είδα, είναι το redmi 3, στα 149€ από eshop (ναι το γνωστό ελληνικό κιτρινομάγαζο). Διαβάζ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Εντωμεταξύ χθες βγήκε η 17. Εννούσα κινέζικα λινκς, να τα ψάξω στον κώδικα να βάλω ελληνικά. Το έχω ψάξει παντού, αλλά ράδιο δεν βλέπω! ΥΣ. Ενεργοποίησα και το doorbell, αλλά ράδιο πουθενά! ” Σου βάζω τι βλέπω μέσα, αλλά δεν ξέρω αν βοηθάει... Πατάω πάνω σε αυτά (είναι οι σταθμοί), και απλά ξεκινάει και παίζει...
-
εδώ και τα δικά μου: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16651/ Οσο για τους σταθμούς, για δες εδώ: Greece radio stations streaming live on the internet - Listen online υπάρχουν τόσο direct streams, όσο και μέσω των radio portals (live24.gr, e-radio κλπ...) κι εδώ αντίστοιχη λίστα: Greek Radio Stations (.pls και .m3u)
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Βλέπετε από πάνω το κουτί του Mi Mini Router και από κάτω του WiFi 3. To κουτί έχει πάνω του τα χαρακτηριστικά του ρούτερ, στο πίσω μέρος, στα κινέζικα. Μπροστά βλέπουμε την αναγραφή AC 1200 που σημαίνει ότι υποστηρίζει μέχρι 1167 Mbps με 802.11ac και 300 Mbps χρησιμοποιόντας 802.11n. Στο πίσω μέρος αναγράφονται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στην τελευταία σελίδα της εφαρμογής στο κινητό. Χαρακτηριστικά 2.4G WiFi: 2X2 (support IEEE 802.11N, 300Mbps max) 5G WiF…