Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από echaosad: “ιντερνετικό ράδιο εχει αλλα ειναι ολα κινεζικα ραδιο. το θεμα ειναι να μπορουμε να βαλουμε σταθμους που θελουμε εμεις, ενοειτε μεσω ιντερνετ ” Μπορείς να μου πεις...ΠΟΥ είναι αυτό το ράδιο γιατί μόνο στην μετάφραση το έχω βρει!? ” ερχόμουν να κάνω την ίδια ερώτηση με τον φίλο από πάνω λοιπόν μέσα στο smart gateway, στην πάνω μισή οθόνη, έχεις τρεις υπό-οθόνες που πας "γλυστρώντας" αριστερά - δεξιά, πρώτη συναγερμός (αν θυμάμαι καλά), μετά internet…
-
mi IR Controller
Μήνυμαπερίεργο να μην υπάρχει άλλος με IR controller... τελικά για το κλιματιστικό μου πέρασα χειροκίνητα τις βασικές λειτουργίες ( on/off, +/-, air direction), αλλά δήλωσα οτι η συσκευή είναι tvbox κι όχι A/C... (αφού A/C δεν σε αφήνει). δουλεύει πάντως... (κι ας μην το ξέρουν οι κινέζοι ότι είναι A/C)
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΜαζί με τα διάφορα mi / yi προϊόντα που πήρα, πήρα και τον IR controller (ουσιαστικά αυτό ήθελα, και πήρα και όλα τα άλλα). από ότι βλέπω όμως, η εφαρμογή δεν βλέπει καμία συσκευή. Οχι μονο απο τις δικές μου, γενικά ότι είδος συσκευής και μάρκα το βάζω να μου δείξει τι έχει, είναι όλα άδεια. Δλδ και με αναζήτηση για τηλεκοντρόλ δεν βρίσκει ποτέ τίποτα, αλλά ακόμα χειρότερα, ακόμα και αν μπω μέσα στις λίστες των συσκευών, είναι όλες άδειες. Τραγικότερο όλων, οταν πάω να του περάσω A/C μου λέει ότ…
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
ΜήνυμαΜου ήρθε και εμένα προχτές (καλά πριν κανά μηνα με έπιασε κάτι, και παρήγγειλα από έξω κάμποσους από τους αυτοματισμούς της [θα τα πούμε στα άλλα θέματα] και την Yi στα 720p) Μετά το κολπάκι για το ξεκλείδωμα βλέπω είναι με 1.8.6.1Β_201603181307 firmware και παίζει μια χαρά... Μου βγάζει όμως ότι έχει βγει και το 1.8.6.1C_201605191103... Για την ώρα δεν θα κάνω αναβάθμιση αφού έτσι παίζει (εδώ ακόμα δεν έχω σετάρει καθόλου το IR controller), αργότερα ίσως ξανασχοληθώ...
-
Παράθεση από clawfang: “Κάθε φορά που κάνει μόνο του update, χάνει την σωστή ώρα... έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Έχει την developer κινέζικη. Επίσης, ρύθμιση ώρας γίνεται μόνο από το web page, όχι από την εφαρμογή. ” Ισχύει... και για μένα που δουλεύω το wifi scheduler είναι άκρως εκνευριστικό...!!! Γιατί μετά μου το ανοιγοκλείνει σε άσχετες πλέον ώρες... Επίσης εδώ και λίγο καιρό, η εφαρμογή έχει σταματήσει να μου στέλνει ενημερώσεις στο κινητό για το online των συσκευών που έχω ορίσει... γενι…
-
OASA Telematics: Διαθέσιμη η εφαρμογή που σου δίνει όλες τις απαντήσεις για λεωφορεία & τρόλεϊ.
ΜήνυμαΜια πολύ καλή εφαρμογή (ειδικά για πρώτη έκδοση που μιλάμε). Θέλει λίγο βελτίωση ως προς το UI, αλλά το βασικό θέμα είναι ότι δεν είναι όλα τα λεωφορεία περασμένα μέσα (δλδ δεν τα προβάλει), αυτά που για κάποιο λόγο δεν εμφανίζουν ούτε οι σχετικές πινακίδες. Και φυσικά σε κάποια ακόμα δεν έχουν καν εγκαταστήσει το σύστημα της τηλεμετρίας...
-
να ρωτήσω και κάποια ακόμα, τα της προετοιμασίας για το bridge... μετά το bridge, λογικά το βάζω σε PPPoE λειτουργία, σωστά? και lan σε όποια μου πει ο πάροχος στο παλιό μόντεμ-ρούτερ. Μπορώ την internal IP του να την βάλω 192.168.1.1 (γιατί θέλω να ΜΗΝ αλλάζω στατικές σε όλα τα δικτυακά μου, τα οποία είναι ήδη στο 192.168.1) και να δίνει IPs εκεί με DHCP? τι άλλες αλλαγές πρέπει να του κάνω? (ΟΚ σίγουρα να ανοίξω πόρτες & να σετάρω εκεί το no-IP account) Υπάρχει όμως τίποτα άλλο που μου διαφεύγ…
-
Νομίζω ότι πλέον πρέπει να εγκαταλείψουμε κάθε ελπίδα για αγγλικό φιρμ στο ρουτεράκι ε? Μα ούτε καν από κανέναν εκτός xiomi? Οχι τίποτα άλλο, και εγώ θέλω να το κάνω bridge με το ADB της vdsl της CYTA, αλλά φοβάμαι αν για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρω και δεν βγαίνει προς τα έξω, οτι δεν θα βγάζω και άκρη με τα κινέζικα μενού...
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από whitehat: “Καλημέρα σε όλη την παρέα, Ο εξωτερικός δίσκος είναι διαθέσιμος σαν share (smb) ή είναι προσβάσιμος μόνο μέσω της εφαρμογής; Θέλω να ξέρω αν μπορώ να διαβάσω τα αρχεία του σκληρού από το KODI (xbmc) που τρέχει σε raspberry. Παίζει δηλαδή το \\192.168.31.1\"Φάκελος εξωτερικού σκληρού" ;;; ” Επειδή έχω tv box με kodi, δεν τον βλέπει τον σκληρό. Ο εξωτερικός σκληρός, φαίνεται σαν σκληρός κοινόχρηστος δικτύου, προσβάσιμος μόνο μέσω της εφαρμογής του κ…
-
Xiaomi Mi 4c
ΜήνυμαΕχω παραγγείλει ένα για την γυναίκα μου, και άλλο ένα παρήγγειλε ο κουμπάρος μου όταν με είδε και το κοίταζα (έτυχε να ψάχνει και αυτός) τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά, η τιμή επίσης. Και οι δύο παρήγγειλαν το "μικρό" μοντέλο, με τα 2GB/16GB καθώς δεν χρειάζονται τα παραπάνω του μεγαλύτερου. τώρα στην αναμονή και οι δύο...
-
Παράθεση από maddoctor: “ Επίσης η εφαρμογή του κινητού, για να τρέξει σωστά, πρέπει πρώτα από τις ρυθμίσεις-> εφαρμογές->WiFi 2.0, Να πας κάτω κάτω στα δικαιώματα και να δώσεις δικαίωμα σύνδεσεις με τον Mi λογαριασμό σου, αλλιώς δεν θα μπορεί να συνδεθεί Αυτό πρέπει να γίνεται ΚΑΘΕ φορά που περνάς νέα έκδοση του προγράμματος ή νέο firmware στο κινητό.” εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό... οσο για το ρούτερ, μόνο από τον αυτόματο τρόπο (μέσω του pc-app) μπορούσα να κάνω login στο μενού μεχρι πριν λ…