Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 131.
-
Δεν το ξέρω αυτό ... @CrisPaf77 Ξεκινα με Stable και σιγα-σιγα δοκιμαζεις και dev . Μετά κρατας ότι σου αρέσει καλύτερα.[/quote] Και η 6.4.28 και η 6.5.12 δεν εκατσαν καλα ουτε με την δευτερη φορα και στο reboot με εφερναν σε bootloop κατασταση. Η 7.3.3 περασε με την δευτερη (στην πρωτη μολις περασε twrp εκανε απο μονο του reboot) και ειδωμεν.
-
Καλησπέρα στην ομάδα.Θέλω να σας ενημερώσω πως τόσο η 6.4.28 οσο και η 6.5.12 για το Μι5 με μεταβίβασαν μετά την εγκατάστασή τους σε bootloop. Η δε 7.3.3 λειτουργεί κανονικά (με την δευτερη φορα ολοκληρωθηκε η εγκατασταση) ομως δεν έχει root.
-
Καλησπέρα στην παρέα. Μετά τις ενημερώσεις σε rom στο mi5 είμαι έτοιμος να περάσω dev ή stable.Ποια θεωρείτε πιο φιλική στην μπαταρία και γενικώς ποια προτείνεται οι κάτοχοι;
-
Μπράβο και συγχαρητήρια γι άλλη μια φορα στο Forum και στο Coolicool.Καλή μας επιτυχία.
-
Ενα μεγάλο μπράβο από εμένα και συγχαρητήρια στην κοινότητα και στο Merimobiles .....αααά και καλή μας επιτυχία.
-
Μια διευκρίνηση παρακαλώ πολύ.Πέρασα την δικη σας 7.0.6.0 stable στο redmi note 2 και μου βγάλε το SuperSU.Όλοι μου λένε πως δεν είναι rooted.Το cpuz και το root checker λένε ναί. Ή δική σας stable rom για το redmi note 2 είναι rooted;
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από CrisPaf77: “Έχω την 5.9.11 και θέλω να βάλω την 6.7.5.0 έτσι για δω το miui 6 stable κι ας μην έχει multilang. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος επειδή μου την ξερναει συνέχεια; Ολα καλά τελικα... έπρεπε να βάλω stock recovery και μετά να περάσω την miui6 stable. Παράκληση...miui7 multi stable για ποτέ το βλέπετε;” Σου απάντησα ΕΔΩ” Σ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου:)
-
Caeser σ ευχαρίστησα; Αν όχι θα το κάνω...;)
-
Αγαπητοί ομάδα miui μήπως γνωρίζετε ποτέ (στο περίπου) το βλέπετε να έχουμε miui7 multi stable;
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΈχω την 5.9.11 και θέλω να βάλω την 6.7.5.0 έτσι για δω το miui 6 stable κι ας μην έχει multilang. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος επειδή μου την ξερναει συνέχεια; Ολα καλά τελικα... έπρεπε να βάλω stock recovery και μετά να περάσω την miui6 stable. Παράκληση...miui7 multi stable για ποτέ το βλέπετε;
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από Terminous: “γειας σας παιδια, μηπως καποιος μπορει να βγαλει εναν οδηγο πως να εγκαταστησω την rom η να μου στειλει ενα tutorial γιατι ειμαι ασχετος με αυτα ” Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) η Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚύριοι νομίζω πως με την 5.9.11 έχουμε πλέον μια Stable Rom
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλησπερα Admin....ναι μετα απο ενα χρονο στα "ξενα" γυρισα με το redmi note 2.Μπορεις να με βοηθησεις λιγο με τα εξης; Αντιγραφα πως κανω γιατι μου κρασαρει και μενα στο "περισσοτερα" και επισης εβαλα το MI recovery αλλα θελω να περασω το TWRP και δεν..... Οπως παντα ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Καλησπερα στη παρεα.Στις επομενες μερες θα λαβω ενα redmi 1s για τον αδερφο μου και θα θελα να του τοποθετησω την τελευταια miui rom. Κατεβαζω την (stable 47) 5.1.5 σωστα;Η εχετε να προτεινετε καποια καλυτερη;
-
Συγχαρητήρια γι αλλη μια φορά στο miui.gr και εύχομαι ολόψυχα καλη επιτυχία σε ολους και...οποίος πει κακιά κουβέντα για μας να του βγεί το μάτι σα λουκουμάς.
-
Καλησπερα...Admin μηπως γνωριζεις εαν υπαρχει καμια ROM για το zte Nubia z7 mini;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Μάλιστα μάλιστα! Έτσι εξηγείται! Πάντως η v5 είναι φανταστική! Ίσως βαθιά μέσα μου να μην καίγομαι να την αλλάξω! Είσαι Θεός που θυμάσαι ακόμα το '' σειρά ''! Χαχαχα” Μαζί περάσαμε τον πόνο της αναμονης... της κινηταρας μας ξεχνιούνται αυτά ρε σειρα; Τώρα όσο για την v6 στην αρχή μπορεί να σου κακοφαινεται όμως σχεδιαστικα ,λειτουργικά και αισθητικα είναι ανώτερη της v5. Όταν την τοποθετήσεις θα με καταλάβεις...όχι ακόμα όμως δεν θα την ευχαριστηθεις έχει ακόμα λ…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Γιατί εδώ και μερικές βδομάδες δεν μου κάνει update? 619ccdb8551f95bbeef0cd05ac04e590.jpg” Σειρά ειναι επειδή εχεις την v5 έκδοση που δεν έχει bugs.Όταν βγει η v6 debug θα σου ερθει η αναβάθμιση.Κυκλοφορεί η v6 4.9.26 που μπορείς να την τοποθετήσεις απο εδώ αλλά όλο και κάποια μικροθεματακια έχει.Δες και το αντίστοιχο θέμα στο forum. Αν θέλεις την άποψη μου παρέμεινε εκεί που είσαι και μόλις βγει η v6 θα την απολαύσεις ολοκληρωτικά...
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔεν είμαστε γεμάτοι κινδύνους... ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ!!!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΈχει εμφανιστεί σε κανέναν άλλο απο εσάς αυτό το μύνημα; Δυσκολεύομαι να πιστεψω οτι το παρόν site είναι "επικίνδυνο"... έτσι δεν είναι;