Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 131.
-
Θα μου επιστρεψετε σας παρακαλώ τον πίνακα με την κατανάλωση της μπαταρίας;Μ αρέσει να γνωρίζω την αυτονομία της ποσο μάλλον με την miui v6 που υποψιαζομαι οτι την ταλαπωρεί λιγοτερο απο την miui v5. Το χει παρατηρήσει κανεις άλλος αυτό;
-
Προσωπικα ανέκαθεν είχα θέμα με πεσιματα,γδαρσίματα και γενικώς μη μου πεσει νερό καφές και οτι άλλο μπορεί να φανταστεί κανεις.Η θήκη για μένα είναι ένα απαραίτητο μέσο προστασιας για το mi3 μου και μέχρι πριν ενα μήνα προσπαθούσα να βρω και λύση για τη φάτσα του. Τα προστατευτικά αυτοκόλλητα παντα με ξενερωνανε λόγω της αφής τους και το γεγονος ότι μετα απο λίγο καιρό ξεφτιζανε στις ακρες ή αυτές οι υπουλες και ενοχλητικές φουσκάλες που παρουσιάζονται απο το πουθενά που το βάζεις; Και ξαφνικα …
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαPaf is back again... And again...
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από Zioa: “το notification bar μπορείς να το σύρεις προς τα πάνω” Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες φιλτατε zioa. Σας ευχαριστώ και τους δυο.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠερίφημα μέχρι εδώ...τα μετεφερα στην κεντρικη οθονη του τηλ. Μπορω να τα τοποθέτησω και στο notificacion bar όπως τα δικά σου; Ώπα Ώπα Καθηγητή έχω φυσικο το ξανθό στο μαλλί... Μολις τα είδα επειδή εσυρα το notification bar...
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαTora33 εγω δ εν εχω gps και στιγμιότυπο στο notification bar. Μπορω να τα τοποθετήσω χειροκίνητα;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από CrisPaf77: “ΠΩΣ τραβάω φωτο-στιγμιοτυπο την οθόνη;” με το power + κάτω ήχος , ταυτόχρονα” Εμ δεν είσαι και Καθηγητης τζάμπα και βερεσε; Ευχαριστωωωω.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΟυτε γω έχω θέμα με την αυτόματη ζώνη ώρας...έχω όμως την εξης απορία... ΠΩΣ τραβάω φωτο-στιγμιοτυπο την οθόνη;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠέρασα και γω τη νέα έκδοση και επιβεβαίωνω τις ίδιες παρατηρήσεις που παρουσιάστηκαν στον maddoctor και επιπλέον με ενεργοποιημένο το wifi καταπίνει την μπαταρία σε χρονο μηδέν. Το κανει και σε σας (έχω κλείσει συνεχομενο συγχρονισμό και μπαταρία στην ισορροπημένη επιλογή) ή είμαι τόσο τυχερός; Πάντως ρε παιδιά δεν παύει να είναι κινητάρα και να πω την αλήθεια δε με ψήνει ιδαίτερα για το mi4 εκτός και αμα βγεί δικαρτο με αυτά τα χαρακτηριστικα... ΑΝΑΚΑΛΩ την παρατηρηση μου για την μπαταρια.... …
-
Παράθεση από kostas13: “Καλησπέρα στην κοινότητα του MIUI-Hellas. Είναι νέος στην κοινότητα και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Σκέφτομαι να αγοράσω το mi3 από merimobiles. 1) Τι θα πρέπει να γράψω στην παραγγελία σχετικά με αν θέλω να έχει κάποια πρόεγκατεστημένα πράγματα η συσκευή. 2) Είναι καλύτερα να το αγοράσω ''κενό'' και να εγκαταστήσω μόνος μ την ελληνική Rom ? 3) Όταν θα μ έρθει τι λογισμικό θα έχει εγκατεστημένο? 4) Πως θα περάσω τις δικιές σας ενημερώσεις? 5) Θα έχω πάντα τις τελευταίες ενημερ…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “γεια σας παιδια. θελω να παραγγειλω κατι θηκες και ακουστικα για το μι3 και ειδα τυχαια το xiaomishop το europe warehouse ομως. δεν ισχυει οτι δεν εχει μεταφορικα? γιατι συνολικα η παραγγελια κανει 25 ευρω και τα μεταφορικα μου τα βγαζει +21 ευρω. ενω απο κινα τα μεταφορικα μου τα βγαζει 6 ευρω. τι γινεται?” Λόγω ευρωπαϊκής αποθήκης έχουν εκτελωνιστει οποτε δεν φοβάσαι χρέωση απο τελωνείο.Ασε που θα σου έρθουν σε 2-5 μέρες ημερολογιακες έεεε.Γι αυτό έχουν τσιμπημενα μ…
-
ΜήνυμαPaf is back again
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΥπαρχουν κι άλλοι που δεν έχουν λαβει την 4.7.18 χθες ή είμαι μόνος μου;
-
Δυστυχώς αλλά έχει δίκιο ο caeser. Μακάρι να βγαίνε δικαρτο και φεύγα για Κίνα διακοπές... Σε αναμονή για τις 22/07 για το τι θα μας ανακοινώσουν.
-
Παράθεση από Tilemaxos42: “Buy Xiaomi Mi3, Mi4, Mipad & Redmi 1S with MIUI SYSTEM- XIAOMI PHONES RETAIL SHOP/STORE αυτο το site εχει καλυτερες τιμες απο αυτο που αναφερεις xiaomishop....” Tilemaxe το γνωρίζω πως είναι απ τα πιο ακριβά site και χει και πιο ακριβά μεταφορικά αλλά σε 2-5 ημερολογιακές μέρες εχεις το κινητό και χωρίς φόβο τελωνειου.
-
Ολα πλεον δουλευουν κανονικα μετα την αναβαθμιση της Παρασκευης 4.7.11 και την kitkat 4.4.3
-
ΜήνυμαΚανονίστε την πορεία σας... Paf is back.
-
Αν μιλάμε για διαφορές των 30€-50€ απ το εξωτερικό και να το χω χωρίς φόβο "καμπάνας" απο τελωνείο την επόμενη μέρα στο σπίτι μου τοτε φιλέ trisstann υπολόγισε με για πελάτη...Λόγω του οτι σου απάντησα και πρωτος δικαιούμαι να μαι και πρώτος στην λιστα αναμονής για το επόμενο δίκαρτο της xiaomi...εεεεεεέ!!!