Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 131.
-
Καλησπέρα...το μοντελο στο οποίο προαναφέρθηκες μπορεί να αγοραστεί απο το xiaomishop με δώρα θήκη,φορτιστή αυτοκινητου και πενακι και το οποίο διαθετει eu warehouse στα 330€ με μεταφορικά με παραδοση σε 2-5 εργάσιμες και tax free.Ενημερώνω ομως πως προσωπικα θα πληρωνα εως και 50% παραπάνω για θήκες και λοιπά αξεσουάρ...ξέρω σου φαίνεται αστείο και μικροποσά τα 5-7€ για μια θήκη hard case ή 8-10€ ενα προστατευτικο οθόνης nillkin σκέψου όμως τα 1.000 και πλεον ατομα πελατολογιο. Στο skroutz που …
-
Τι πιστεύεται ότι θα παρουσιάσουν στις 22/07; Τι σημαίνει το 4 στην φωτογραφία; Έντονες οι φήμες για το mi4... Snapdragon 801 στα 2.5 ghz; 5" ή 5.5" οθόνη στα 1080p ή στα 4Κ; Dual sim; (μακάρι Θεέ μου) 3gb ram; 3500 mah μπαταρία; Ίδιο μέγεθος ή μικρότερο με το mi3; Αλουμινένιο περίβλημα; Έχετε καμια πληροφορία απο μέσα γιατί αν ισχύουν τα παραπάνω φέτος θα πάω στή Κίνα για διακοπές...
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΤο ανώτερο που έχω λάβει... κανα κόλπο για πανω απο 36000 έχουμε;
-
Παράθεση από Silvester: “Το δικό μου μπήκε στο τελωνείο στις 2/7 και βγήκε σε 3 ώρες. Τώρα βλέπω "κλείσιμο απο ΚΔΤ Αθήνας" απο 2/7 στις 11:41 το πρωί. Ελπίζω αύριο 3/7 να είναι Ρόδο και να το έχω στα χέρια μου. Δεν σας κρύβω ότι έχω άγχος μήπως βούτηξε κανείς το τηλέφωνο από μέσα. Αντε να δούμε και την λυπητερή του τελωνείου. Αν και είμαι σε καλύτερη θέση λόγω 16% ΦΠΑ παραμεθωρίου.” Σκεψου θετικα και ολα καλά θα πάνε... και δεν θα πληρωσεις τίποτα.
-
Παράθεση από harris123424: “Αλεξανδρουπολη ειμαι άρα να περιμένω μέχρι το Σάββατο;” Στο εύχομαι ολόψυχα αλλά μάλλον για Δευτέρα το βλέπω να παραλαμβάνεις μίας και τα ΕΛΤΑ πορτα-πορτα στην επαρχία είναι κλειστά το Σάββατο απ όσο γνωρίζω. Λίγο υπομονή ακόμα και μετά θα χεσ.... πάνω σου απ το εργαλείο όπως και γω.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “παιδια μου ηρθε εντελει. αλλα δεν ξερω. παρ ολο που το χαρτι ελεγε mp4 πληρωσα 60 ευρω τελωνειο, και περιμενα και 2 μηνες και πληρωσα.. μια ερωτηση, ο κινεζικος φορτιστης με τον ανταπτορα ειναι κομπλε η να παρω κανονικο φορτιστη?” Αν σου χει μέσα ευρωπαϊκό ανταπτορα τοτε δεν εχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.Δουλεύει μια χαρά....και ααααα μη ξεχάσω... Καλομιλητο κι ας ήρθε με καθυστέρηση.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “υπαρχει περιπτωση να παει μετα απο αθηνα , θεσσαλονικη και μετα να ερθει τρικαλα?” Skoulikios κάνε λίγο ακόμα υπομονή. Το μονο που σου λέω είναι πως το mi3 αξίζει κάθε δευτερόλεπτο της αναμονής του.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από Silvester: “Καλημέρα. Εκανα παραγγελία από merimobiles το κινητό μαζί με τα ακουστικά σύνολο 313 ευρώ μαζί με shipping insurance. Συνήθως στις αγορές μου διαλέγω απλό ταχυδρομείο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση αντί Singapure post, διάλεξα EMS γιατί θέλω όσο το δυνατόν γρηγορότερα να το πιάσω στα χέρια μου Σε περίπτωση που περάσει τελωνείο θυμάμε παλιά ότι ήταν 3,5% επι της αξίας αγοράς δηλαδή φόρος 11 ευρώ περίπου. Ισχύει το ίδιο ή έχει αλλάξει κάτι? Ευχαριστώ” Ο φόρος είναι 23+1%…
-
Συγχαρητήρια και απο μένα στον Logan του ευχομαι τα καλυτερα και..."όποιος πεί κακιά κουβέντα για μας να του βγεί το μάτι σα λουκουμάς."
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “ναι τρικαλα ειμαι, αλλα γιατι 1μιση βδομαδα ???” επειδή στα Τρίκαλα στα δυο στενά σκοτώσανε τον Σακαφλιά. ;p Προσωπική μου εκτίμηση θα το έχεις έως την Παρασκευή.
-
Ο.Κ. σ ευχαριστώ πολύ.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΈχω χεστ#%$£¥% ήδη πάνω μου φίλε. Είναι απίστευτο το κίν. Άξιζε η αναμονή τελικά, είχες απόλυτο δίκιο.