Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 131.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από Logan: “Παράθεση από CrisPaf77: “Logan περιμένεις απάντηση;Πιστεύεις πως αν το χα εγώ τώρα στα χέρια μου θα σου απαντούσα; :thumbsup:” IMG_181a.jpg Τι 'ναι αυτό ρε Cris;;;!!! :lol:” . Logan κάτι παρόμοιο Σήμερα στις 15:13:43 έχω και γω στο σπιτι μου και φορτίζει.τι να ναι άραγε;
-
Admin στις 15:13:43 παρέλαβα το mi3 απο merimobiles rooted με 4.4.2 και μου ζήτησε και φυσικά έκανα update την 4.6.13...ξέρω ξέρω μπαταρία υψηλή απόδοση και antutu 35834 !!! Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;Εάν ναι περιέγραψε τα σα να μιλάς σε παιδάκι καθότι είμαι πρώην κάτοχος iphone4 δηλαδή ανέπαφος με το άθλημα
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “το κινητο μου ειναι στο τελωνειο απο τις 14 και στα ελτα μου λενε οτι θα παραλαβω κοντα σε μιαμιση βδομαδα??? πειτε μου οτι λενε ψεματα” Στο tracking τι γραφει ως τελευταια ενημερωση; ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ;
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΚοντοζυγωνει το ατιμο κοντοζυγωνει.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΕφτασε και το δικο σου και περασε απο τελωνειο.Αντε με το καλο αυριο να το παραλαβεις και καλο "καψιμο".
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΕάν εώς Τετάρτη δεν έχω το κίνητο θα κάνω refund και θα το παραγγείλω από Xiaomishop eu warehouse και θα το χω το πολύ σε τρεις μέρες στα χέρια μου. Θα μου κοστίσει 30€ παραπάνω αλλά...
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΤα ΕΛΤΑ ενημερώνουν μόνο...δεν μπορούν να επέμβουν ούτε μπορούν να κάνουν τίποτα.Μόνο ο αποστολέας μπορεί.Αφήνεις τις μέρες να περνούν και κινητό δεν έχεις.Γι αυτό σου έγραψα να τους δώσεις περιθώριο ως την Τετάρτη.Το ίδιο έχω κάνει και γώ.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΔεν σ ενδιαφέρει στη τελική που ειναι το πακέτο....να καίγεσαι που δεν το έχεις ακόμα στα χέρια σου.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαSkoulikios πές τους πως αν δε το έχεις εώς την Τετάρτη ακυρώνεις παραγγελία και ζητάς τα λεφτά σου πίσω.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΤο πακετο σου εφυγε απο το αεροδρομιο και ειναι στο υποκαταστημα Θεσ.νικης οποτε δε νομιζω οτι θα πληρωσεις τιποτα. παρε ομως τηλ να δεις τι παιζει γιατι μπορει να στο φερανε και να ελειπες και δεν ξερω εγω τι αλλο μπορει να χει συμβει.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “το refund γινεται μιλωντας με την εταιρια και το κανουν αυτοι ή το κανω στον λογαριασμο στην paypal και αναλαμβανουν αυτοι??” σωστη η ερωτηση σου.Εγω δεν γνωριζω,απαντηση κανεις;
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαιδια εχετε αποψη για το xiaomishop;
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΚοιτα εισαι σε χειροτερη θεση απο μενα .Εγω εχω παραγγειλει απο 24-05 εφυγε 03-06 και ακομα περιμενω να ρθει απο Ζυριχη.Αυριο στελνω email που θα τους λεει πως αν δεν εχω απαντηση μεχρι Δευτερα θα ζητησω refound.
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαφιλε skoulikios ποσες μερες εχουν περασει απο την παραγγελια;
-
Παράθεση από Logan: “Εμένα έκανε 10 εργάσιμες να έρθει, 11 αν μετρήσουμε και τη μέρα που παρέλαβα, με την πρώτη να είναι η 28/5 και η παραλαβή η 12/6. Εσύ στις πόσες είσαι; Πιστεύω πως είσαι σε λιγότερες, από όσες ήμουν εγώ και πως μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα παραλάβεις.” Φιλε παρηγγειλα 24-05 εγινε shiping 29/05 και μετραω απο τοτε η απο τοτε που παρελαβαν τα ΕΛΤΑ 02/06; Οπως και να χει ξεπερασα της 10 και ουτε μυρωδια.
-
Κι εμένα ρουταρισμένο ήρθε αν και δεν το είχα ζητήσει. Έχω καταλάβει κι από άλλους φίλους στο φόρουμ, ότι το Merimobiles τα στέλνει έτσι όλα.[/quote] Φιλε Logan θελω την αποψη σου.. .Ειλικρινα τα χω παρει στο κρανιο .Ακομα τιποτα...εχω στειλει και δυο μυνηματα και με χουν χεσ"%£$%"$£% Ειμαι στο τσακ να ακυρωσω και να παραγγειλω απο xiaomishop eu warehouse κι ας μου κοστισει 30 ευρωπουλα παραπανω και χωρις τα πιστονια . Σε 3 μερες ομως θα το χω .Ασε φιλε τα χω παιξει.