Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 131.

• Παράθεση από rocketking85: “Εγω παραγγελνω αυριο απο merimobiles με EMS. Για ποτε με βλεπετε?” Απο 24-05 ημερα Σαββατο με EMS εχω παραγγειλει και ακομα περιμενω.Τωρα τι να σου πω... μπορει να μαι τοσο πολυ τυχερος που να παραλαβεις και συ πριν απο μενα.Μην απογοητευεσαι απλα στα γραφω για να σαι προτειμασμενος για ολα.

• Έρχεται Ελ. Βενιζέλος αύριο περνάει ελέγχους σούπα μούπες τελωνείο και καπάκι την κάνει για Ξάνθη.Πραγματικα πιστεύεις ότι τα ΕΛΤΑ θα παραδώσουν Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο;Μακάρι και στο εύχομαι ολόψυχα όμως κράτα και μια πισινή μην απογοητευτείς.

• 25 ΛΔΒ για 14 μηνακια ημουνα πανω. Υπαρχει ακομα η ταξιαρχια διπλα στο Σωμα;Χλωμο το κοβω. Οσο για το κινητο μαλλον ΔευτεροΤριτη σε κοβω να το χεις

• Παράθεση από barcelonistas1899: “οοο σεβασμος στον παλιο !!!! εγω 329 λελε ! σειρα απολυσεως απο χτες !!!! 58 κσ!!!!! ελα ρε χιαομι-αρα να με τρελανεις” ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!! Εγω αδεια απολυσεως σκαλιστη σε πετρα και συ σε email... Σου ευχομαι αυριο τετοια ωρα να το λιωνεις το εργαλειο. Λεουρα το κινητο εννοω...!!!!

• Αντε με το καλο να σου ρθει Νεουδι.. Πριν μιλησεις σε προειδοποιω 96Δ ΕΣΣΟ Η αλλιως 243 Σειρα... Ελα ο επομενοοοοοοος.... τελικα εμειναν σε αναμονη για παραλαβη skoulikios 13,dexter,sifnos 1 και γω.... Ελα να πεφτουν τα στοιχηματα παρακαλωωωω....

• Προβλημα με ems

CrisPaf77 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Φιλε Logan εμεινα speechless που λεν και στο χωριο μου απ την αναφορα σου. Συμεριζεσαι τον πονο και τον καημο μου ρε ατομο . Σου ευχομαι ολοψυχα καλομιλητο,καλοριζικο και μονο καλα νεα να χεις απ αυτο.

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

?(Παράθεση από Logan: “Παράθεση από CrisPaf77: “Logan περιμένεις απάντηση;Πιστεύεις πως αν το χα εγώ τώρα στα χέρια μου θα σου απαντούσα; :thumbsup:” IMG_181a.jpg Τι 'ναι αυτό ρε Cris;;;!!! :lol:” μολις τωρα ισιωσε το στομα μου γιατι υπεθετω οτι ειναι το εργαλειο σου. Αν ισχυει κατι τετοιο θα σου ευχηθω τα καλυτερα μονο οταν δωσεις πληρη αναφορα... tracking list... ποτε ηρθε... πως σου ηρθε... Εγω ποτε θα γινω ΠΑΤΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ...

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

Logan περιμένεις απάντηση;Πιστεύεις πως αν το χα εγώ τώρα στα χέρια μου θα σου απαντούσα;

• Είμαι σε αναμονή με ems απο 24/05.Που πρέπει ν ανάψω λαμπάδα,να κάνω ενα τάμα βρε αδερφέ για να παραλάβω όπως και σύ βρε akrapovic...και είμαι και πιο κοντά απο εσένα; Την τύχη σου να χα και τι άλλο να θέλα...όπως και να χει πάντως να το χαρείς και καλοδούλευτο να ναι.

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

Δεν γνώριζα ποια πρέπει να είναι η θέση σου στο συγκεκριμένο θέμα όμως το λιγότερο που μπορώ να γράψω....ΑΨΟΓΟΣ!!!

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

Admin ως πιο παλιός που είσαι θα μ ενδιέφερε η άποψη σου για Xiaomishop; Εννοείται μέσω eu warehouse.

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

Παράθεση από skoulikios13: “ολοι το παιρνουν και εγω τον παιρνω...” . Έλα ρε παρεάκι υπομονή μη νευριάζεις θα γυρίσει κι ο τροχός...απλά έτυχε σε μας

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

Μπράβο ρε Πασχάλη...Καλομίλητο καλοδουλεμένο να ναι άντε και στα δικά μας οι ελεύθεροι. Όταν βρείς χρόνο και χεις όρεξη μολόγα τα όλα.

• Hi, my order #76095 according the Greek post a.k.a. Elta is still at Zurich from 03/06 and only you can do something for this.Please give a solution at this problem and inform me.

• Εγώ από 02/06 και συνεχίζει ακάθεκτα...ή είναι στη Ζυρίχη που μου λένε τα ΕΛΤΑ και θ ρθεί κάποια στιγμή ή παίζει να χτυπήσει ο κώδων να το παραλάβω και μετά να λάβω updates για ημερομηνία παραλαβής.

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

Μόλις επικοινώνησα με ΕΛΤΑ.Το πακέτο είναι ακόμα Ζυρίχη %*@$#%&€@*%...μου είπαν να επικοινωνήσω με αποστολέα για να τα χωσει στους Ελβετους επειδή αυτοί δεν μπορούν λόγω του ότι ειναι ενδιάμεσος σταθμός. Υπομονηηηηή

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

Παράθεση από Logan: “Παρατήρησα τώρα ότι έχει άλλη μία εγγραφή στο tracking history, η οποία έγινε σήμερα, αλλά γράφει πάλι In Transit to Destination. 10/06/2014 09:45 In Transit to Destination 27/05/2014 23:00 In Transit to Destination 27/05/2014 13:00 Handover to Airline 26/05/2014 23:18 Acknowledged at Transit Centre 26/05/2014 17:15 Processing at Air Transit Center 26/05/2014 11:47 Processing at Sorting Centre 21/05/2014 12:22 Pending shipment from Merchant/Shipper Έχει τύχει και σε κανέναν …

• Αεροδρόμιο

CrisPaf77 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Υπομονη.... δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα.

• Αεροδρόμιο

Μήνυμα

Παράθεση από Logan: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αγνόησε ότι βλέπεις στο Tracking. Απλά να ξέρεις ότι σε εργάσιμες μέρες από την στιγμή της αποστολής θα είναι στα χέρια σου.” Σε πόσες εργάσιμες; Γιατί για εμένα σήμερα φεύγει και η 8η(6 με 8, λέει για EMS) και ακόμα να το δω.” Σε παω ενα στοιχηματακι ποιος θα παραλαβει πρωτος αμα θες (την Ζυριχη μου μεσα...αμα ξαναπαιξω Ελβετια στοιχημα φτυσε με). Χαχαχα...

• Αεροδρόμιο

Μήνυμα

Παράθεση από pasxalis: “Η παραγγελία έγινε 21.Έφυγε 25 και τώρα είναι 3 μέρες στο αεροδρόμιο από της 3 Μαΐου. Δεν ξέρω, αλλά για ems έξτρα χρέωση αργεί πολύ. Τα ελληνικά τελωνεία λένε φταίνε. Απογοήτευση!!!! Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” και γω πασχαλη παρηγγειλα 24-05. εφυγε απο Σιγκαπουρη 02-06 και στα ΕΛΤΑ μου λενε πως 03-06 εφτασε Ζυριχη και 04-06 αναχωρησε και προφανως δεν θελει να ερθει ακομα. Μου κραταει μουτρα; σταματησε Ιταλια για καπουτσινο; πηγε Γαλλια για κρουασ…