Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-131 από 131.
-
Παράθεση από Logan: “Παράθεση από CrisPaf77: “Αυριο περνω τηλ τα ελτα,αν μου πουνε παλι οτι περιμενουν να ερθει η ανταποκριση απο Ζυριχη θα παω αεροδρομιο να τους ανοιξω εγω τον σακο χρονιαρα μερα.” Πήγαινε ρε Cris μπας και δούμε άσπρη μέρα Αχ καλε εχει κολλησει στην ανταποκριση απο Ζυριχη.Ξανακαλεστε μας να το παρακολουθησουμε στις επομενες μερες !@!#@%&*%$@#....”
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαSomnius Χ ημουν στο τσακ να παραγγειλω απο xiaomishop αλλα μια η διαφορα στα μεταφορικα μια οτι δεν το προτεινε κανεις σαν e shop προτιμησα τον παλιο (merimobiles).Ε απο 24-05 περιμενω το εργαλειο με φορ. αυτ. θηκη και τα πιστονια του στα 280 ε.Ξερω οτι θα ερθει αλλα αν με ρωταγες τωρα απο που να παραγγειλω η απαντηση μου ειναι αβιαστα,ακουραστα και δαγκωτο xiaomishop eu warehouse και ας κστισει και 30 ευρωπουλα παραπανω.
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαlavimania πηρα τηλ στα ελτα και μου ειπαν οτι το περιμενουν σημερα απο Ζυριχη (την ανταποκριση μου μεσα). Οποτε πιστευω μεχρι τεταρτη αντε και τελος της αλλης εβδομαδας να το χω. Για λεγε,για λεγε...ολα κομπλε; οθονη; μπαταρια; gps; wi-fi; ψηνει καφε; παει τα παιδια σχολειο; φτοιαχνει ενα πιατο φαι τουλαχιστον βρε αδερφε;
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΜπράβο ρε lavimania.΄Αντε και με το καλό να το χαρείς!!!!! Περιμένουμε εντυπώσεις εεεεε;
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΜόνο μία;Αμα σου πώ πόσες φορές τσεκάρω εγώ θα με περάσεις για psycho.Πάλι καλά γιατί νόμιζα πως μόνο εγώ οχτατσέκαρα το site την ώρα. Δεν έχω και κανά βύσμα στο τελωνείο ή έστω στα ΕΛΤΑ βρε αδελφέ...
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΔηλαδή Logan απο 27-05 και ακόμα να παραλάβεις; Πωπώ ποινή ρε φίλε.Εδώ εγώ έσκασα που καθηστέρησε μία μέρα να αλλαχθεί το status σε In Transit to Destination. Ευχαριστώ admin για την πληροφορία... Καλά όταν σκάσει μύτη το εργαλείο : 1. Ανοίγω σαμπάνιες (που λέει ο λόγος,για μπύρα με κόβω) και 2. Σπάω λίγο τα νεύρα του admin με τις ερωτήσεις μου (καθότι είμαι και πολύ άσχετος).
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΟ/H maddoctor έγραψε:Και εγώ είμαι στην αναμονή από merimobiles για το 64άρι... Άντε να δούμε πότε θα έρθει!!! 27/05/2014 23:00 In Transit to Destination 27/05/2014 13:00 Handover to Airline 26/05/2014 23:19 Acknowledged at Transit Centre 26/05/2014 17:15 Processing at Air Transit Center 26/05/2014 11:47 Processing at Sorting Centre 23/05/2014 09:11 Pending shipment from Merchant/Shipper Μάλλον μαζί θα τα παραλάβουμε. 27/05/2014 23:00 In Transit to Destination 27/05/2014 13:00 Handover to Airlin…
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΕχω παραγγειλει και γω απο merimobiles το mi3 μου στις 24-05 και προς το παρον... Singapore-Greece Pending shipment from Merchant/Shipper 29/05/2014 09:31 1. Ποτε θα το χω στα χερια μου;μεχρι ποτε να κανω υπομονη ο ανθρωπος; 2. Μηπως κανα παλιος γνωριζει τι θηκη στελνουν; επειδη δεν τη περιγραφουν πχ leather-hard ή silicone; Ειμαι και της υπομονης οπως βλεπετε
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας.Ναι είναι γεγονός...στις 24/05 παρήγγειλα και γώ με την σειρά μου απο merimobiles to mi3 16gb.Μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς να μου πεί αν λέει τίποτα και η θήκη που έχω παραγγείλει;δεν αναφέρει πουθενά αν ειναι hard-leather ή silicone case...