Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 112.
-
παιδια καλημέρα έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα μου ήρθε το τηλέφωνο απο κινα και ή μόνη χώρα που έχει μέσα είναι ή κινα και καμιά άλλη μπορούμε να κάνουμε κάτι; Επίσης μου έβγαλε την αναβάθμιση αυτή αλλά μόλις την τελειώνει και κάνει αποδικοποιηση μου βγάζει να μήνυμα και λέει απέτυχε. Την έχει κάποιος αυτήν να μου πει πως συμπεριφέρεται; Ευχαριστώ
-
καλησπερα στην ομαδα και στον φίλο μου @NasDriver μόλις μου ήρθε το τηλέφωνο απο την κινα μου έκανε την αναβάθμιση αυτή που θα σας δείξω στην συνέχεια αλλά δεν την κάνει και μου λέει αποτυχία θα με διαφωτίσει κάποιος είναι stable και ελληνικά και στο region είναι κινα και δεν βγάζει άλλες χωρες.μ ου βγάζει την v8.2.3.0 την έχει βάλει κάποιος ; Την εγκαθηστω και μετά μου βγάζει αποτυχία τι να φταίει άραγε;
-
το τηλέφωνο μου δείχνει αυτό. Μην γελάσετε λοιπόν μερικές μέρες πριν έλεγα ότι όλο updates και τι θα γίνει μπλα μπλα μπλα...... Απενεργοποιησα να μην μου κάνει αυτόματα αναβάθμιση , μηνύματα από φορουμ δέχομαι κανονικά (ότι βγήκε αυτή η αναβάθμιση κτλπ κτλπ....) Αναβαθμίσεις δεν μου ερχονται να κάνω εδώ και 5 μέρες, τις ενεργοποιω πάλι ( πάνω δεξιά που έχει τρεις τελιτσες) ( να με ενηρωνουν ρε παιδί μου και ας τις κάνω εγώ ) την 7.3.16 δεν την έκανα ποτέ γιατί δεν μου εμφανίστηκε ξανά να κάνω αν…
-
με λίγα λόγια πρέπει να κάνω αναβαθμίσεις μου λες @AsteriosRemvos. Πως μπορω να φτιάξω στις ριθμισεις να μην κάνει updates από μόνο του. Έχω απενεργοποιησει άγνωστες συσκευές και μετά από 2 άκυρα που έριξα έκανε update μόνο του ,μπορεις να μου στηλεις τα βήματα να το ελενχο μόνος μου και να μην κάνει ότι θέλει αυτό?
-
τι να κανω
Μήνυμα23-25 gb περιπου το πήρα εγώ στην γυναίκα μου από κοτσοβολος αλλά προς το παρών όλα καλά .Φιλέ μου να σου πω την πικρή μου αλήθεια . Επειδή πήρα από Κίνα xiaomi note 3 pro και τηλέφωνο δεν έχω αυτή τη στιγμή γιατί έκλεισε έχω το φόβο μέσα αυτή ή τη στιγμή για το άλλο που αγόρασα . Στηλτο πίσω χωρίς δεύτερη κουβεντα