με όλα ελληνικά το xiaomi note 4 που αγόρασα απο κοτσοβολος και από πίσω που είναι η infoquest η μπαταρια μου κρατάει με φουλ wifi κοντα σε 1.5 μέρες είναι καλά για καινούργιο τηλέφωνο 4 ημερών? =============== Μαρ 11th 2017, 10:57am =============== σε ποιο ποσοστό επί τις ℅ της μπαταρίας πρέπει να το φορτίζουμε ? Πρέπει να αδειάζει?
@RKLeonidasεχει εγγύηση έτσι δεν είναι? Εχει ελληνικό μενού το κηνιτο και ελληνικό πληκτρολόγιο? Λοιπόν εχθές έκανα την αναβάθμιση αυτή όλα καλα. Το κηνιτο που πήρα το πήρα από κατάστημα που ο αντιπρόσωπος είναι η infoquest. @derveni @NasDriver ρίξε φως στον φίλο μας
Exω το χiaomi note 3 pro εδώ και κάτι βδομάδες το τηλέφωνο είναι κλειστό δεν ανοίγει με τιποτα.ουτε με volume down oute me volume up. Μέχρι στιγμής με έχουν βοηθήσει ο @derveni kai o @NasDriver έχουμε τοποθέτηση στον υπολογιστή τους drivers και είμαστε οκ. Εφτιαξα επίσης και ένα καλώδιο για να μπορώ να ακουμπάω το πράσινο καλώδιο με το άσπρο μαζί με το power button μετά από πολλές προσπάθειες τα κατάφερα και πλέον μπορώ να κάνω τον υπολογιστή να το εντοπίζει το κηνιτο και σβηστό που είναι. Ο υπο…
εχθες το κανα και εγώ.γιατι ρωτάω ? Γιατί μετά από αγορά από Κίνα xiaomi note 3 pro μου ζηταγες να κάνω αναβάθμιση την έκανα και έκλεισε το τηλέφωνο. Είμαι λίγο διστακτικός αυτή τη φορα
ερωτηση ΣΟΣ. Τα καλώδια μπορούμε να τα ξεγυμνωσουμε με αναπτήρα να κάψουμε ελαφρά το περίβλημα για να βγάλουμε το πλαστικό? 2)αν κόψουμε πράσινο και μαύρο καλώδιο και τα ενώσουμε με μία Κλεμα θα κάνουμε δουλεια ? Γιατί και διακόπτη να βάζαμε πάλι δεν θα κόβαμε τα καλώδια?
Μόλις πήρα εχθές από κοτσοβολος σήμερα θα το βάλω να φορτίσει άμα μου ζητήσει να κάνω update κάνω κανονικά? Γιατί είχα το xiaomi note 3 pro kαι μετά από αναβάθμιση το τηλέφωνο κολησε και δεν ξανανοιξε
τωρα πωσς θα κανω την μπαταρια να μην κουνιεται; και μην φανταστεις την κουνησα χιλιοστα απλα να τα δει ο κοσμοσ για να μην ανχωνεται τσαμπα.ευχαριστω για την βοηθεια σου παντος εισαι πολυ καλος
λοιπον φιλε ανοιξε το τηλεφωνο και πως ανοιξα το καπακι τραβηξα την μπαταρια λιγο προσ τα κατω και μου ανοιξε. λοιπον παιδια αμα δειτε τα ιδια συμπτωματα ειναι οτι η μπαταρια δεν κανει καλη επαφη
αρχιζω να το κανω αυτη τη στιγμη =============== Φεβ 8th 2017, 9:55pm =============== πατησα volume down kai power kai tipota den ekane.το εβαλα και στον υπολογιστη με το usb και δεν αναγνωριζει τιποτα δεν ανταποκρινετε
οκ φορτίζει όπως έχω αναφέρει και η κόκκινη λυχνία αναβοσβηνει γρήγορα αυτή τη στιγμή αναμένω =============== Φεβ 8th 2017, 9:02pm =============== μολις εσβησε η λυχνια που αναβοσβηνε κοκκινο φορτιζει ακομη μας μενει μια ωρα ακομη το πρωτο πραμα που θα κανω ποιο ειναι;