Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-112 από 112.

• @NasDriver μόλις το παρέλαβα από το easyservice σήμερα μέτρησε την μπαταρία και έχει πέσει κατά πολύ μου λέει να παραγγείλω μία γνήσια μπαταρία όσο την είδες εσύ άλλο τόσο την είδα και εγώ για το πουτσο εξυπηρέτηση δεν είχαν μία μπαταρία να εξηπυρετησουν τον κόσμο αισχος. Το φορτιζω ακόμη και δείχνει ακόμη κόκκινη λυχνία αναμένω το βράδυ θα το βάλω και στο υπολογιστή.για να δούμε ρε παιδιά είναι δώρο και έχω ξενερώσει κατά πολυ

• το πήρα με την οficial global rom με ελληνικό μενού ελληνικό πληκτρολόγιο με τα updates όλα κομπλέ . Μου δούλευε κανονικά ήταν αψογο. Τι εννοείς αν το έχω ξεκλειδώσει? Καταρχήν το θέμα είναι να το κανω να ανοίξει εσω και μία αναβοσβηνει κόκκινη λυχνία με άλλον φορτιστή και όχι με τον δικό του.λες να κολησε από κάνα update

• @Bodai καλησπέρα έχω το xiaomi note 3 pro το αγόρασα από vickmail το πήρα τα χρηστουγεννα τέλειο. Μέχρι πριν μία βδομάδα μου έκλεισε το κηνιτο . Το βάζω και φορτίζει και μου αναβοσβηνει μία κόκκινη λυχνία .Το κηνιτο μου δεν ανάβει καθόλου το πήρα με ελληνική έκδοση global version λεω να το ξναστηλω στην κινα αλλα πρωτα ήθελα την γνώμη σου

• εγινε φιλαράκια το πάθημα θα είναι μάθημα σε κάποιους που μπορεί να το πάθουν . Αναμένω και σας ξαναλέω σε 10 μερουλες

• το pc δεν το αναγνωρίζει διότι το κηνιτο ήταν κλειστό @derveni @NasDriver o τεχνικός μου για αρχή μπαταρία και μετα βλέπουμε μπορεί και να φταίει και η πλακέτα της μπαταρίας. Ακου λίγο που πάει το μυαλό μου. Πάει στην μπαταρία κάπου δεν κάνει επαφή ή πλακετουλα της μπαταρίας ή μπαταρία η οποία έχει εχει εξασθενίσει είπε ο τεχνικός. Ειχα ένα smsung galaxy s3 και κάποιο βράδυ εμεινε το Βάλα να φορτίσει και δεν έδειχνε τίποτα ούτε λυχνία να ανεβάζει ούτε τίποτα νεκρό με λίγα λόγια ,το παω στο τεχνι…

• τωρα το εστηλα στο easy service (ebw) μου είπαν ότι έχει ξαναδεί τέτοιες περιπτώσεις και αμα άμα αλλαχτεί μπαταρια θα είναι οκ. Παρειγγηλε από κινα μία μπαταρία καινούργια για να δούμε τι εχει. Το έβαζα σε μπριζα το έβαζα σε πολυμπριζο τίποτα.τι να πω αναμένω 10 μερουλες και θα βγουν τα αποτελεσματα είμαι κ σε εποικινωνιας με vickmail και βλέπουμε. Σε ρωτάω λοιπόν τι λες να είναι ? Πλακέτα τον ,πλακέτα κι μπαταρίας?, Μπαταρία? Που πάει ο νους σου. Όταν φορτιζε όμως έδειχνε κόκκινη λυνχια να αναβ…

• φιλε το τηλέφωνο φωρτιζε μισή μέρα δεν γινόταν τίποτα παρέμενε το ίδιο. Κ επίσης την μέτρησαν στον ελενχο και είδαν ότι η ζωή της μπαταρίας έπεσε πολύ και το τηλέφωνο το έχω 1 μήνα πως το εξιγεις

• Καλημερα το πηρα απο vickmail κινα .σημερα θα σταλει σto easy service και ότι πουν θα το στηλω εδώ μέσα για να ενημερωθεί ο κοσμος =============== Ιαν 4th 2017, 9:38pm =============== λοιπον πήρα απάντηση σήμερα από τεχνικό από easy service .Μου είπε ότι το τηλέφωνο είναι όλα εντάξει και είπε να παραγγείλει μία μπαταρία. Μέτρησε την μπαταρία και έχει πέσει πολύ . Λογικά είναι αυτή η αιτία σε 10-12 μέρες θα ξέρω συγουρα 100% αλλά λέει το έχει ξαναδεί το έργο και φταίει η μπαταρία τα λέμε σε λίγες…

• Καλημέρα maria ra και και εμένα είναι νεκρό και όταν το φορτιζω τότε δείχνει κόκκινη λυχνία και μετά σταματαει. Καταρχήν το χτύπησα λίγο εχθές πίσω στην μπαταρία και άνοιξε σαν να μην έτρεχε τίποτα στα φουλ η μπαταρία αλλά μετά ξανά κλεισε. Το πήρα με oficial global με ελληνικά playstore kai upadates. Πεταγε το το τηλέφωνο μέχρι που έγινε αυτο

• οκ το φορτιζω με αλλο φορτιστη αλλα το πρωι θα το στηλω στο easy service στο Μαρούσι που έχει ελενχο δωρεάν κ να με διαφωτισουν

• το πήρα απο το vickmail . Λοιπόνσημερα το πρωί δούλευε κατά τις 1 το μεσημέρι έκλεισε και δεν άνοιξε ξανά.οταν όμως το βαζω να φορτίσει μου βγάζει ότι φορτίζει αλλά η λυχνία είναι κοκκινη. Παταω να ανοίξει τιποτα. Κατά τύχη μου μου άνοιξε και δεν ξέρω πως. Ανοιξε το χρησιμοποίησα για 10 λεπτά αλλά η μπαταρία ειχε ένδειξη φουλ και ξανακλεισε. Το το πήρα με oficial global με ελληνικά κai updates =============== Ιαν 3rd 2017, 9:09pm =============== το κηνιτο δούλευε άψογα με τα updates ola komple

• καλησπερα 10 Δεκέμβρη αγόρασα από Κίνα και σιγκεκριμενα vickmail.εχω ένα θέμα το τηλέφωνο φορτίζει και δείχνει τη κόκκινη λιχνια αλλά πατάω να ανοίξει το κηνιτο και δεν ανταποκρίνεται έχω το xiaomi note 3 pro έχει κάποιος μία ιδέα περί τίνος προκειται