Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαγιατί μου λέει your device isnt supported by Mi unlock?και μετά με παραπέμει στο κινέζικο site με ένα κουτάκι να συμπληρώσω κάτι?τι κάνω λάθος?
-
Πείτε μου παρκαλώ γιατι στο παλιοcmd οταν γράφω cd C:-adb μου γράφει Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου.???
-
καλησπέρα έχω κι εγώ το note 3 pro με την stable 7.3.7.0 και το mi pc μου βγάζει stable 7.5.3.0 και beta 6.8.11 ποιά είναι καλύτερα να βάλω.Να πω οτι δεν έχω πρόβλημα με τη γλώσσα όσο με τη καλή λειτουργία της συσκευής και της μπαταρίας και με το θέμα των αναβαθμίσεων να γίνεται με απλό και εύκολο τρόπο.
-
Μόλις το έκανα κι εγώ και ευχαριστώ για την ενημέρωση
-
Καλησπέρα έχω ένα μικρό θεματάκι με το command προσπαθώ και τρέχω στο cmd την εντολή που δίνει ο οδηγός στη πρώτη σελίδα και λέει οτι ¨Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου. Γιατί γίνεται αυτο αφού το κινητό είναι σε fastboot. Να πω οτι η συσκευή ειναι το note 3 pro με 7.3.7.0 stable rom,Πως μπορώ να τσεκάρω τον bootlloader για να αρχίσω σιγά-σιγά τις αλχημείες?