Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 182.
-
Aroma στο Redmi Pro?
Gus - - RedMi Pro (Omega)
ΜήνυμαΚαλά αυτά που λες που κάποια υπάρχουν και στην official, αυτό που μου αρέσει είναι ότι μπορεις πλέον να έχεις δικαίωματα root από τις ρυθμίσεις και επίσης μπορείς να επιλέγεις εσύ σε ποια εφαρμογή και το άλλο είναι ότι από το home σέρνοντας δεξιά βλέπεις διαφορα όπως τον καιρό εφαρμογές επαφές κλπ. Γιατί να μην υπάρχουν και στην δικιά μας;; Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Aroma στο Redmi Pro?
ΜήνυμαΓιατί η xtrv dev διαφέρει τόσο από official dev;; Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Ερώτηση???
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν αληθεύει κάποιοι λένε οτι αν εχεις προβλήματα με τη συσκευή σου πρέπει να βάλεις μια FastBoot ROM για να στρώσει η να δεις τις διαφορές!!
-
Ερώτηση???
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν μπορω να βάλω εδώ λινκ, γιατί δεν μπαινεις στο en-miui.com θα τα βρεις όλα εκεί!!
-
Ερώτηση???
ΜήνυμαΑν θες μπορείς να επιλέξεις έχει 3 η 4 βερσιόν να κατεβάσεις.
-
Ερώτηση???
ΜήνυμαΔεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτό το σενάριο αλλά και εγώ που έχω ενα θέμα με τη φόρτιση πέρασα μια επίσημη Ρομ με το μι φλας.
-
Ερώτηση???
ΜήνυμαΒάλε την επίσημη αγγλοκινεζικη τύπου fastboot με το mi flash tool!! Αυτή είναι η επίσημη που έχει η Xiaomi. Αν κατάλαβα σωστά θέλεις να πάρεις τη ρομ που έχει ο φίλος σου από τη συσκευή του έτσι;
-
Ερώτηση???
ΜήνυμαΤι θέμα έχεις, και γιατί δεν βάζεις μια official chinese fastboot rom;
-
Μπλοκ σε διαφημισεις Chrome
ΜήνυμαΜια ρύθμιση την έχει μέσα αλλά λέει για explorer είναι στις ρυθμίσεις