Αυτο που λες δεν υφίσταται έχω γράψει πριν απο την πρωτη λειτουργία μέχρι και την εμφάνιση του προβλήματος δεν αλλαξα απολύτως τίποτα απλα μια μέρα παρατήρησα οτι φορτιζε αργά και οτι οταν συνδεα το φορτιστη δεν έγραφε τον χρόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η φόρτιση.
Ναι αλλά έβαλα Ρομ με fastboot official dev όλα καλά δεν υπήρξε θεμα μετα έβαλα eu rom dev και ελληνική dev. ,και με την ελληνική και με την ευρωπαϊκή έχω πρόβλημα.
Το θέμα μου είναι το εξής (γιατί είναι η δεύτερη συσκευή μέσα σε 2 μηνες) ότι απο την στιγμη που το παρέλαβα πέρασαν και 2 ώρες να πώ που το ξεκλείδωσα και πέρασα την ελληνική σταθερη ρομ οπότε δεν υπάρχει update σε αναβάθμιση και επίσης έχω 2 φορτιστές ίδιους γνήσιους!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί κάποιος να πει τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν εαν περάσουμε μια fastboot rom official, και μια απορία που έχω γιατί πρέπει πρωτα να έχουμε official china developer για να περαστεί η ελληνική rom με stable china official δεν γίνεται;
Η συσκευή είναι αγορασμενη 2/17 η 3ο και είναι η δεύτερη ίδια συσκευή και μόλις το παρέλαβα πέρασα την ελληνική μιας και είχα άδεια για ξεκλ. bootloader.
Γειά και πάλι χρειάζομαι κάποια βοηθεία σχετικά με τη φορτιση της μπαταρίας έχω ελληνική stqble τελευταία Ρομ. Μου κάνει το εξής όταν βάζω για φόρτιση δεν γράφει σε πόση ωρα θα τελείωση και αργεί πολύ η φόρτιση έχω δυο γνήσιους φορτιστές συν οτι έχω κάνει wipe cache, system reset απο το twrp.