@mary_mary1969 και εγώ νόμιζα ότι η όλη διαδικασία είναι για πολύ έμπειρους χρήστες αλλά τελικά δεν είναι τίποτα γιατί υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και η όλη διαδικασία είναι θέμα 2 ωρών το πολύ!!
Μπορείτε όσοι θέλουν να παραγγείλουν καινούργια συσκευή να κάνουν αυτό πού έκανα εγώ δηλαδη να πεις στο κινεζομαγαζο να σου περάσει οφισιαλ τον και να στο στείλει!!
Ενδιαφερομαι και εγώ για τη συγκεκριμένη αγορά αλλά δεν ξέρω τι διαφορές προκύπτουν από τα δύο λειτουργικά android η windows και θα ήθελα κάποιες αποσαφήνισεις σχετικά με τις δυνατότητες η τους περιορισμούς τους παρακαλώ;
Λοιπόν είχα αγοράσει ένα πριν την Πρωτοχρονιά από εδώ το οποίο το πήρα και ήταν σφραγισμένο και όταν το άνοιξα είχε οφισιαλ Ρομ. Τώρα έχω πάρει άλλο πριν από 2 μέρες και όταν το παρέλαβα δεν ήταν σφραγισμένο. Όταν έκανα την παραγγελία τους ζήτησα μια συσκευή με την οφισιαλ Ρομ και μου είπαν ότι κανόνισαν να την περασουν με κάποιον ειδικό άλλη Ρομ από αυτή που είχε διότι καθυστερήσε και η παραγγελία.
Τώρα θέλω να κάνω ρεσετ αλλά δεν κάνει τίποτα μου δείχνει ότι ξεκίνα κάνει επανεκκίνηση μετά εμφανίζει την άσπρη μπάρα στην εκκίνηση ανοίγει το τηλ αλλά δεν έχει σβήστει τίποτα!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk