Επίσης την στιγμή που πατάω ινσταλ προσπαθούσα να βρω τη Ρομ και δεν την έβρισκα πουθενά (ενω υπάρχει μέσα κανονικά) και αναγκαστικά να την ξανακάνω την διαδικασία παίρνοντας την Ρομ στην sd card!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γειά και από εμένα έχω μία απορία σχετικά με την εγκατάσταση χθές παρέλαβα ένα ολοκαίνουργιο Ρεντμι προ 3/64 και πέρασα την ελληνική Ρομ με της οδηγίες του οδηγού από εδώ. Μόλις περάστηκε δεν είχανε σβήσει τα δεδομένα παρόλο που έκανα ρεσετ στο τηλ και γουαιπ από το twrp. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στον οδηγό αυτόν δεν έχει αλλάξει κάτι από νεώτερα αρχεία; Και επίσης εκεί που λέει για universal and drivers αν βάλω το patch του @George Kaggelaris κάνει το ίδιο πράγμα; @George Kaggelaris ο οδηγός με το patch τα σπάει!!
Αυτο θα κανω. Τωρα μολις κοιτουσα τον οδηγο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι το εξης μπορω απ'εθειας να βαλω την ελληνικη ρομ η πρεπει να βαλω offisial developer;;